Vierde man laat zich van creatiefste kant zien met opmerkelijke wissel

8 september 2024, 14:15
Foto: © Imago

Een vierde man bij het vriendschappelijke duel tussen Club América en Atlético Nacional (2-2) gaat de hele wereld over, nadat hij op komische wijze een oplossing had verzonnen voor een ontbrekend wisselbord. De vierde man besloot toen maar zijn iPad te gebruiken, om wissels mee aan te geven.

In de nacht van zaterdag op zondag speelde de Mexicaanse ploeg een vriendschappelijke wedstrijd tegen de club uit Colombia. Simón García (eigen doelpunt) en Rodrigo Aguirre scoorden voor América, terwijl Alfredo Morelos (voormalig Rangers-speler) en Álvaro Angulo voor Atlético doel troffen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Van der Vaart scoort opmerkelijke schnabbel: 'Hij heeft niets met Rotterdam en de stad al helemáál niets met hem'

Er was echter geen wisselbord voorhanden, waardoor de vierde man creatief moest zijn. Dat lukte: hij toonde via een iPad hoeveel minuten blessuretijd erbij kwam en de rugnummers van de spelers die het veld moesten verlaten of opkwamen. Mogelijk was het voor de fans in het stadion alsnog moeilijk te zien, maar het is beter dan niks.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Conflict tussen Koeman en Bergwijn zorgt voor hevige discussie aan Vandaag Inside-tafel

Aan tafel bij Vandaag Inside ontstaat een flinke discussie over het conflict tussen bondscoach Ronald Koeman en Steven Bergwijn.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen