Verhuiswagens gespot bij Dirk Kuyt: dit is de bestemming

30 september 2024, 15:45
Foto: © Imago

Dirk Kuyt is op dit moment druk bezig met een verhuizing. Bij het huis van de trainer van Beerschot zijn maandag verhuiswagens gespot, zo schrijft @reality_fbi op Instagram. Hoewel het de Nederlander rampzalig vergaat met de Antwerpse club, zouden de verhuiswagens wel België als bestemming hebben, duidend op een langer verblijf.

Het gaat Kuyt bij Beerschot niet bepaald voor de wind. De oefenmeester stapte in december 2023 in bij de Antwerpse club en gidste deze direct naar promotie naar het hoogste Belgische niveau. Dit seizoen loopt het echter totaal niet bij Beerschot. Na negen duels staat Kuyt met zijn ploeg met een schamel punt stijf onderaan.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Dagen van Kuyt zijn mogelijk geteld na reglementaire 5-0 nederlaag

Tot overmaat van ramp werd afgelopen weekend ruim verloren van stadgenoot en rivaal Royal Antwerp. Bij een stand van 4-0 werd er gestaakt nadat fans van Beerschot vuurwerk op het veld gooiden. De hekkensluiter besloot het duel niet af te maken, waardoor een reglementaire 5-0 nederlaag in de boeken ging.

LEES OOK: Harde kern Beerschot komt met dreigement naar Kuyt: ‘Géén laatste fluitsignaal, stadionverbod interesseert ons niet’

Kuyt verhuist naar België

Desondanks lijkt het erop dat Kuyt voorlopig aan mag blijven als oefenmeester van Beerschot. Volgens Reality FBI is de oud-Feyenoorder druk bezig met een verhuizing. Er zijn namelijk verhuiswagens gezien bij zijn huis, die België als bestemming zouden hebben. Daarmee lijkt het er dus op dat Kuyt in België gaat wonen en nog niet vertrekt bij Beerschot.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp stelt na zestien jaar samenwerken plotseling een bizarre vraag over Johan Derksen

René van der Gijp stelt in Vandaag Inside een bizarre vraag over tafelgenoot Johan Derksen.

Geniale inval: trainer shockeert met briljante wissel! 😲

Geniale inval: trainer shockeert met briljante wissel! 😲

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

De trainers carrière van Dirk Kuyt gaat niets worden totaal ongeschikt voor dat vak

Copa
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Je kan toch ook wonen in Belgie zonder dat je trainer bent? Ik snap Kuit wel dat hij trainer wil zijn, je hebt immers inkomen nodig, maar hij kan het beter/slimmer spelen, net als John de Wolf. Gewoon lekker assistentje zijn en je geld opstrijken

Sticks
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Naja er is ook nog zoiets als ambitie. Kuyt heeft in elk geval nog wat trainersdiploma's behaald in tegenstelling tot John de Wolf. De Wolf loopt volgens mij grotendeels bij Feyenoord rond op basis van zijn verleden en vooral zijn naam / uitstraling. Hamberg en Babalola lijken me de "echte" assistent-trainers, de Wolf is gewoon clubmeubilair, meer niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen