Van der Vaart weet welke belofte Ajax aan Weghorst heeft gedaan

2 september 2024, 13:09
Foto: © Studio Voetbal

Rafael van der Vaart verwacht Wout Weghorst in de basiself van Ajax te zien. De spits tekende deze week een contract in Amsterdam, nadat hij de gehele transferzomer al in beeld was. Van der Vaart vermoedt dat Weghorst de belofte van een basisplaats heeft gekregen.

Van presentator Jeroen Stekelenburg krijgt Van der Vaart de vraag wat Weghorst gaat toevoegen aan Ajax. Ik hoop veel. Sowieso veel energie en ik denk ook veel ergernis. Er komt wel wat binnen ofzo, ja, ik weet het niet”, zegt Van der Vaart, die zelf moet lachen, waarna hard gelach klinkt in de studio en van de andere tafelgasten.

Artikel gaat verder onder video

Stekelenburg wil graag dat Van der Vaart uitlegt waarom hij lacht. “We hebben ons tijdens het EK natuurlijk weleens geërgerd aan de ‘Wout Weghorst-show’. Je kan in Nederland zelfs een broodje Wout halen. Waarschijnlijk is die ook in Amsterdam te koop nu.” Evenwel zegt Van der Vaart ‘niets dan respect’ te hebben voor wat Weghorst uit zijn carrière heeft gehaald.

LEES OOK: Kwakman voorziet problemen bij Ajax: ‘Ik ben heel benieuwd hoe ze dit gaan oplossen’

'Ajax heeft Weghorst basisplaats beloofd'

“Ik denk dat hij ook niet gehaald is voor de bank. Ik denk dat ze hem bijna een basisplaats hebben beloofd”, speculeert de voormalig middenvelder. “Hij was op het EK al ontevreden als hij niet speelde. Hoe gaat dat dan bij Ajax? Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan, omdat Ajax ook Brobbey heeft. Ik ben er wel van overtuigd dat Weghorst goals kan gaan maken. Bijna niemand bij Ajax heeft zijn drive.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Weghorst onthult bijzondere reden waarom hij met rugnummer 25 gaat spelen

Wout Weghorst gaat bij Ajax spelen met rugnummer 25, zo is na zijn transfer bekend geworden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

ERIMIR
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Als Weghorst basisspeler wordt bij Ajax, zal dat kapitaalvernietiging betekenen. In het allerslechtste geval gaat Brobbey voor weinig geld weg. Akpom zal ook weinig gelukkig zijn met zijn bijrol. Ik hoop dat Farioli de rust binnen Ajax zal weten te bewaren. We zullen het spoedig gaan zien en merken.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Inderdaad en het is niet des Ajax om een jeugdspeler op de bank te zetten voor een gemiddelde Twente/Heracles speler. Farioli heeft het altijd over de filosofie van Ajax , van gaal en Cruijff maar dan is het toch meer een filosofie zoals Maurice Steijn.

LCA
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

De meest fitte zal spelen. Het is inmiddels wel gebleken dat Farioli veel waarde aan data hecht. Heb ook een vermoeden dat Weghorst nog niet helemaal wedstrijd fit is.

Sticks
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Lekker lachen en speculeren en "ik denk dat hij de belofte van een basisplek heeft gekregen", waar haalt ie het vandaan eigenlijk? Van der Vaart weet niks net zoals Affelay en al die andere speculanten ook niks weten. Van een afstandje wat commentaar leveren zonder enige kennis is makkelijk. Ben nou gewoon eens stoer en vraag of Kroes hoogstpersoonlijk in je programma komt zitten, dan kun je het hem vragen in plaats van dat slappe gel*l. Dan krijg je misschien eens een programma dat ergens over gaat ipv aannames en gokken en de boel achter mekaar zetten. Je kunt nog beter naar Hart van Nederland kijken, daar zit meer diepgang in dan wat jullie allemaal rondblaten. Het lijkt wel een mislukt theekransje.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Hahahaha Alex Kroes maakt de club Ajax nog meer kapot. Maar 1 ding weet Alex wel hij gaat zijn zakken vullen in Amsterdam of het nou goed of slecht gaat. Als Alex er maar aan verdiend. Voetbal is tegenwoordig ook business en clubliefde bestaat toch ook niet meer volgens jou.

LCA
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

De enige belofte die gedaan is is dat er een eerlijke strijd voor die positie zal zijn. Akpom zal uiteindelijk 3e spits worden. Lekker toch 2 1e spitsen; mocht er 1tje geblesseerd raken of niet fit genoeg zijn dan heb je die andere nog... wat een overheerlijke luxe positie..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen