Valentijn Driessen wordt in uiterst vernietigende column met de grond gelijkgemaakt

9 september 2024, 20:32
Foto: © Imago

Nico Dijkshoorn heeft in zijn column hard uitgehaald naar collega Valentijn Driessen. In zijn column voor Voetbal International gaat Dijkshoorn in op de manier hoe Driessen zich presenteert op de persconferenties van het Nederlands elftal. Driessen zijn werkwijze bevalt de schrijver niet, zo kan geconcludeerd worden.

Dijkshoorn benoemt in zijn column voor Voetbal International dat bondscoach Ronald Koeman van het Nederlands elftal het niet makkelijk had met de journalist van De Telegraaf. Dat zorgde voor verbazing bij de dichter: "Valentijn Driessen leg je, als je er een beetje handig mee omgaat, binnen twee zinnen verbaal op zijn rug. Zijn zwakte: niet-journalistieke vooringenomenheid. Driessen is al jarenlang een columnist van een huis-aan-huis reclamekrantje, maar dan vermomd als Echte Journalist van een grote krant", stelt Dijkshoorn. Hij pakt graag zijn momentje als de camera’s draaien."

Artikel gaat verder onder video

Driessen ziet moeilijke situatie Brobbey: 'Die staat voor een loodzwaar karwei'

De 64-jarige geboren Amsterdammer vergelijkt Driessen vervolgens met de tachtigjarige Maarten van Rossem: "Hij is de Maarten van Rossem van de sportjournalistiek. Hij heeft het allemaal al honderd keer gezien en honderd keer gezegd. Weer hebben ze bij de KNVB een onnozelaar aangesteld als bondscoach. Driessen stelt lamgeslagen zijn vragen. Het klinkt alsof hij tegelijkertijd door vier paarden uit elkaar wordt getrokken", besluit Dijkshoorn.

Het is niet de eerste keer dat Dijkshoorn hard is voor een collega uit de sportjournalistiek. Eerder kreeg collega Jeroen Stekelenburg van de NOS er tijdens het EK in Duitsland flink van langs van de schrijver, die vond dat Stekelenburg zich als 'Malle Eppie' presenteerde in Wolfsburg.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Derksen praat mond voorbij en verklapt gevoelig geheim over tafelgast

Johan Derksen verklapt een geheim over een vaste tafelgast van Vandaag Inside. "Het is volgens mij niet de bedoeling dat dit naar buiten komt."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Mooi verwoord!

Sticks
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

De volgende uitbarsting van Driessen gaat over Nico Dijkshoorn.

kib*
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Zij zoeken het maar uit met elkaar, wij kijken wel mee.

Goku
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Een Amsterdamse dichter die een mening geeft hoe je journalistiek zou moeten bedrijven. dat is net zoiets als tegen een bakker vertellen hoe die brood moet bakken

PakSchaalPakBeker
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Heb met beiden weinig, maar hoor toch liever die Amsterdamse dichter dan die lapzwans die verteld moet worden hoe hij zinvolle vragen moet stellen 😂. De reactie van Koeman was perfect.. Lekker door selecteren bij de Telegraaf en die Faalentijn ff wippen. Wat je ook aanstelt, slechter kan het sowieso niet worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen