Driessen vernietigend over Feyenoorder: ‘Als je die vier, vijf grote fouten negeert, heeft hij goed gespeeld’

23 september 2024, 18:35
Foto: © De Telegraaf/realtimes

Valentijn Driessen gaat niet mee in de hype rondom Feyenoord-verdediger Thomas Beelen. Volgens de journalist van De Telegraaf maakt de mandekker per duels nog veel te veel fouten en is hij absoluut nog niet klaar voor een stap hogerop.

Tijdens de podcast Kick-off van De Telegraaf krijgt Driessen de vraag of Beelen klaar is voor een volgende stap, zijnde een oproep voor Oranje. “Laat hem eerst maar eens de verdediging van Feyenoord dragen en de goede keuzes maken”, antwoordt de verslaggever, die vindt dat Beelen te veel fouten maakt. “Hij draait dan een aantal keren juist de verkeerde kant op, of hij bleef draaien terwijl hij allang had kunnen afspelen.”

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Parel brengt transfergeruchten op gang: ‘Hij past toch perfect bij Feyenoord?’

“Ik heb ook de geluiden gehoord dat hij geweldig speelde, maar ik vond hem helemaal niet zo goed spelen”, is Driessen stellig. “Als je het je mag veroorloven vier, vijf grote fouten te maken in een wedstrijd, dan heeft die jongen goed gespeeld”, is de journalist hard, die zag dat Beelen veel fouten maakte in de thuiswedstrijd tegen NAC. “Dat moet er voorlopig uit. Dan moet hij de Feyenoord-defensie gaan leiden en dán kan je kijken naar een andere club.”

LEES OOK: Interview van Feyenoorder zorgt voor ongeloof: ‘Dat is zo’n gelul!’

Hwang kan Driessen ook nog niet bekoren

Een andere speler die veel lof kreeg na zijn optreden voor de Rotterdammers, was aanwinst In-Beom Hwang. Daar wil Driessen ook nog niet in meegaan. “Hij is heel druk in het veld”, stelt de verslaggever, die in de Zuid-Koreaan wel de beste aankoop van Feyenoord ziet. “Hij kan een leuk balletje geven met links en met rechts. Het is natuurlijk niet ineens een wonderspeler die het hele team beter laat voetballen, want dat heeft hij niet gedaan tegen NAC. Ze speelden niet veel beter dan eerder zonder hem.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Massale kritiek op Feyenoord-aanwinst na 'kwalijke rol' bij de 0-3 van Bayer Leverkusen

Een aanwinst van Feyenoord maakte geen goede indruk bij de 0-3 van Bayer Leverkusen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ieder zijn mening maar tav hwang is zijn mening een uitzondering .

Sticks
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Zo zie je maar weer, Driessen gaat zijn focus langzaam aan wat meer leggen op Feyenoord waar ook vanalles niet in de haak is. Wat zullen ze blij zijn.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Hij verlegt zijn focus niet sticks . Hij is altijd hetzelfde . Gebeurd er wat bij psv richt hij zich snel ook daarop. Dat is ook zijn werk . En wat je ook van hem vindt ,hij heeft soms best een punt . Niet alles is onzin . Maar goed jij en sommige andere kunnen tegen geen enkele kritiek. Mij boeit het weinig wat hij hier zegt over feyenoord spelers. Ik heb mijn eigen mening over de spelers ,en coach . Zo'n hwang is duidelijk een goeie ,dan maakt hij zichzelf toch belachelijk

Sticks
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom spreek jij mij aan in vredesnaam???

Laurens1
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Iedereen heeft recht op zijn mening, behalve Falentijn, hij schrijft nimmer objectief, altijd subjectief, door proberen narigheid te creëren! Deze jongen moet echt eens bij zichzelf te raden gaan, doch iedere vorm van zelfreflectie is hem vreemd, deze enge narcist. Het plaats nemen bij VI begrijp ik wel, zit hij tussen andere ezels zonder enig moraal, orale drek te ventileren!

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou eerder zeggen waarom.maak je je zo druk !!??

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen