Valentijn Driessen ontbreekt in podcast: ‘We leven met hem mee’

2 september 2024, 14:25   Bijgewerkt: 2 september 2024, 15:02
Foto: © Imago

Valentijn Driessen ontbreekt maandag in de nieuwste aflevering van Kick-off, de voetbalpodcast van De Telegraaf. De chef voetbal moest de opnames laten schieten wegens een lekke band. Hij wordt vervangen door collega Jeroen Kapteijns.

Normaal gesproken is Driessen een vast gezicht in Kick-off. Samen met Ajax-volger Mike Verweij en De Telegraaf-presentator Pim Sedee bespreekt hij het afgelopen voetbalweekend. Deze maandag was dit dus niet het geval, omdat de journalist last had van een lekke band.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Valentijn Driessen trekt na Manchester United - Liverpool een genadeloze conclusie

In de vaste begintune van Kick-off wordt Driessen aangekondigd. Sedee meldt direct dat de chef voetbal ontbreekt. “Niet met Valentijn Driessen, maar met Jeroen Kapteijns deze keer. We denken aan Valentijn en willen ons medeleven tonen, want hij had een lekke band op de snelweg, denk ik”, zegt hij.

LEES OOK: Driessen reageert verbijsterd op Feyenoord-transfer en spreekt van 'dwazenclub'

“Vervelend”, reageert Verweij. “Volgens mij was hij gewoon thuis, maar wel een lekke band, ja”, rectificeert Kapteijns. “Ik hoop niet dat hij dan lek is geprikt door iemand die een slechte column ofzo van hem heeft gelezen”, antwoordt Sedee, waarna Verweij ingrijpt. “Breng mensen nou niet op ideeën.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Privé komt met bizar verhaal over Bas Nijhuis: 'Screenshots van allerlei appjes die hij naar haar gestuurd heeft'

Bas Nijhuis, scheidsrechter in de Eredivisie, staat in de Privé met een bizar verhaal van zijn vermeende minnares. Ook Johan Derksen reageert.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Derk62
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Medeleven😂😂😂 is er iemand dood

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Lekke band ? Ha ha ha. Een liesbreuk is veel erger hoor.

Erik45
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Zo zie je maar dat het regelmatig raadplegen van FC Update een absolute levensbehoefte is. Had dit spectaculaire nieuws rondom Valentijn Driessen en zijn lekke band voor geen goud willen missen! Jammer dat er niet meer details worden vrijgegeven. Denk hierbij aan het merk band, de gemiddelde levensduur en de samenstelling van het rubber in questie. Valt Valentijn zelf iets te verwijten of is er sprake van botte pech? Hoe gaat zijn familie om met de ontstane situatie? Laten we voorlopig rustig blijven met z'n allen. Deze site kennende komt er snel een update met daarin de laatste wetenswaardigheden zodat we dit in en in trieste incident collectief een plek kunnen geven.

Copa
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Het gerucht gaat dat hij op het matje moest komen. Hij zou de cijfers van het blad voorgeschoteld krijgen en die liegen er niet om, maar toen hij verscheen was er geen matje en moest hij de lease auto ook inleveren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen