Valentijn Driessen komt met opmerkelijke voorspelling over Brian Brobbey

10 september 2024, 23:27   Bijgewerkt: 10 september 2024, 23:49
Foto: © Imago

Terwijl Brian Brobbey wordt overladen met complimenten, trapt Valentijn Driessen op de rem. Na het duel tussen Nederland en Duitsland (2-2) schrijft Driessen in zijn column voor De Telegraaf dat Joshua Zirkzee de nieuwe vaste spits van het Nederlands elftal gaat worden.

Door het ontbreken van Memphis Depay kon Koeman deze interlandperiode kiezen tussen Wout Weghorst, Joshua Zirkzee en Brian Brobbey. Zaterdag viel de keuze tegen Bosnië en Herzegovina op Zirkzee; dinsdag speelde Brobbey tegen Duitsland. Allebei kunnen ze terugkijken op een goede wedstrijd.

Artikel gaat verder onder video

Toch vindt Driessen niet dat Brobbey zich nadrukkelijk manifesteerde. “Koeman bood hem de gelegenheid tegen Duitsland. De Ajacied presteerde naar behoren met een voor-assist en assist bij de Nederlandse doelpunten, maar schoot ook onbeholpen over bij een reuzekans in de tweede helft. Het is een hoop kracht, strijd en goede wil, maar de pure kwaliteit aan de bal die Zirkzee heeft en waardoor Oranje meer aan voetballen toekomt ontbreekt.”

LEES OOK: Oranje-supporters boos: één basisspeler zingt Wilhelmus niet mee

'Zirkzee wordt nieuwe spits Oranje'

“Volgens Koeman was Duitsland geen examen voor Brobbey, maar al voor aanvang liet de bondscoach weten dat hij de volgende interlandperiode tegen Hongarije en opnieuw Duitsland met de nieuwe vaste spits van Oranje gaat spelen. Dat wordt Zirkzee”, voorspelt de chef voetbal van De Telegraaf.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Tijdens Nederland - Duitsland wordt massaal getweet over Memphis Depay

Veel fans van het Nederlands elftal tweetten tijdens Nederland - Duitsland over Memphis Depay.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

De reuzenkans benoemen terwijl het een overtreding was.. Het zijn ook altijd weer diezelfde soort figuren die altijd nog iets negatiefs zullen blijven bedenken en hij nooit wat goed kan doen, tot i met zijn linkerhand op de kop zijn gat afveegt na het poepen terwijl de grond is ingesmeerd met dreft.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wat was er dan zo goed aan brobbey kramer . Hij wordt bij de 1-0 vrij gelaten waardoor hij hem in alle rust terug kan leggen . De 2-2 was het passje van simons . Voor de rest wint hij met zijn fysiek een paar duels ,maar ook vaak niet . Hij klaagt maar trekt en duwt en houdt vast zelf ook. Brobbey is een beperkte spits die mazzel heeft dat we niks beters hebben . Maar een kinderhand is snel gevuld blijkbaar . Zirkzee is ook geen wereldtopper ,maar daar zit veel meer voetbal in. En die is wel fit . Want kom op kijk naar andere spelers en dan naar brobbey . Wereld van verschil .

ERIMIR
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Met Brobbey en Zirkzee als spits kan Oranje goed voor de dag komen op het komende wk. Ze moeten allebei dan wel fit en blessurevrij blijven.

Kramer
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Gtsb, kan jij ooit nog anders naar hem kijken? Want volgens mij voer je al 6 jaar een anti Brobbey programma. Gebrekkige Gimenez die een penalty kan scoren prijs je de hemel in maar omdat de jongen van Ajax komt kan die niets. Maar ook voor de super pass van Gravenbergh deed Brobbey het verdedigende werk en als Simons hem gewoon af had gemaakt waren het 2 voor assists en een assist. Niet in de positie geweest om zelf te scoren, maar dat zie je met heel veel spitsen in grote wedstrijden, daar hebben ze vaak een andere rol. Hij speelde gewoon goed, sterk in de duels en was het aanspeelpunt die ook echt aangespeeld kon worden. Het ten opzichte van Gakpo wel oog voor de andere. Je mag hem ook gewoon een compliment geven als iemand zijn werk goed doet. Met 2 verschillende spitsen en gelukkig geen Depay heb je wat voor de toekomst en zou je kunnen wisselen tussen plannen.

Laurens1
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Prima gesproken Kramer👌 Afgunst is de meest oprechte manier van bewondering.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen