Transfernieuws zorgt voor vreugde en leedvermaak bij Feyenoord-fans richting Ajax

1 september 2024, 15:46
Foto: © Imago

In-Beom Hwang maakt maandag vrijwel zeker de overstap van Rode Ster Belgrado naar Feyenoord. Dat de Zuid-Koreaanse middenvelder naar verluidt ook in de belangstelling stond van aartsrivaal Ajax, zorgt bij veel supporters van de Rotterdamse club voor extra vreugde en leedvermaak.

Diverse Servische media meldden afgelopen donderdag dat zowel Feyenoord als Ajax in de markt zou zijn voor Hwang. Mozart Sport verzekerde dat beide clubs een voor Rode Ster Belgrado ‘niet te weigeren’ bod hadden uitgebracht op de 27-jarige middenvelder.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: 'Feyenoord haalt nieuwe Orkun Kökçü binnen: presentatie is maandag'

Zondag werd vervolgens door Voetbal International het nieuws gebracht dat Hwang op weg is naar Feyenoord en vermoedelijk maandag medisch wordt gekeurd in De Kuip. Dat de international van Zuid-Korea voor een transfer naar Feyenoord in plaats van Ajax kiest, zorgt voor vreugde en leedvermaak in Rotterdam.

Fansite FR12 stipt bijvoorbeeld aan dat Hwang ‘ook de overstap kon maken naar Ajax, maar voor Feyenoord heeft gekozen’, daarbij refererend aan de berichtgevingen in de buitenlandse media. Ook op X is het leedvermaak groot bij veel fans van Feyenoord over het naar verluidt aftroeven van Ajax.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 René van der Gijp weet hoeveel punten Feyenoord in de Champions League gaat halen

Voormalig aanvaller René van der Gijp voorspelt hoeveel punten Feyenoord pakt in de competitiefase van de Champions League.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Goede keuze van hem en van Feyenoord. Het is tegenwoordig ook niet zo moeilijk meer om te kiezen tussen Feyenoord of Ajax. Misschien klinkt het pijnlijk voor veel Ajacieden maar het is toch echt de realiteit.

Ajacied00
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Helemaal geen realiteit. Ajax is in alles groter als Feyenoord. Twee goede seizoenen in Rotterdam en opeens is het een topclub? Laat ze eens de komende jaren kampioen worden in plaats van incidenteel om de 15 jaar gemiddeld

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Ik denk jij even vergeet dat Feyenoord achter de schermen een grote verandering gebracht heeft. De jeugdopleiding de accomodaties de topsport mentaliteit. Er zijn veel dingen die jij niet weet en ziet dus in jou ogen is geen realiteit. Maar het is echt een feit en ook realiteit. Gaan jullie Ajacieden nou ruzie maken wie de baas in Amsterdam en alle egootjes op het vip dek laten zien. Die egoïsme kennen ze niet in Rotterdam.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Net zoals het bij Ajax enorm omlaag kan kelderen kan dat ook bij Feyenoord gebeuren. Maargoed, gefeliciteerd. En ook een goede tactiek om een ruzie uit te lokken zo subtiel, chapeau

Robert1971
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ajax heeft betere middenvelders, niks pijnlijks aan, heeft Feyenoord al een vervanger voor Geertruida, aangezien iedereen naar Feyenoord wil….

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Klopt die middenvelders die bij Ajax speelde hadden hun visite kaartje afgegeven tijdens de laatste klassieker. Ze liepen huilend de catacombe in.

Hurricane.
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Die is er al. Jordan Lotomba ajax wilde hem ook.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Ajax heeft t geld niet en de uitstraling niet (meer). Ze zien Alex Kroes al aankomen het bedrijfsmannetje die alleen aan zijn eigen portemonnee denkt haha. Ook n goede keuze van Lotomba, prima vervanger voor Geertruida en mooi geld er aan overgehouden. Klasse.

Robert1971
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wie ?

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Kom je snel genoeg achter

jurgen😎
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

@robert beter middenvelders je bedoelt toni henderson kroos meest verkochte shirts inmiddels 1 assist en taylor de man die als hij een goede pass geeft of een bal veroverd eerst het hele team high fives geeft? ja man top! voor die 2 zou ik zeker timber en ivanusec voor willen inruilen........

Ajacied00
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Ik geloof niet dat Ajax serieus in de picture was voor deze Hwang. Met alle respect, als dat zo was geweest en je kunt kiezen tussen Ajax en Feyenoord, dan kiest 8 van de 10 voor Ajax. Feyenoord draait toevallig twee goede seizoenen en Ajax twee dramatische seizoenen, en toch zal Feyenoord nooit de allure van Ajax krijgen. Is ook logisch natuurlijk. Je bent niet opeens minder groot omdat je erg slecht draait de afgelopen 2 seizoenen.

FCJel
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dit is echt ongelofelijk, hoe kan je dat nou denken? Je speelt voor plek 5, geen CL, zeer slechte omgang met net aangetrokken spelers die ze zelf in de media afblaffen en op straat flikkeren, bestuurlijk een absolute puinzooi. En jij denkt dat spelers hun carrière op het spel gaan zetten omdat ze jaren geleden wat succes gehad hebben, dan snap je er echt wel heel weinig van. Die spelers zijn aan het werk en kiezen wat goed is voor hun carriere, je moet toch toegeven dat ajax dat nu niet is? Het draait niet om ‘grote’ maar om perspectief.

Sticks
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Ajax is sowieso niet minder groot. Dat wil men maar wat graag geloven en uitdragen maar helaas. Wereldwijd loop je niet zoveel schade op als je de afgelopen 50 jaar (of langer) de meest aansprekende club van NL bent geweest. Mensen vergeten dat niet. Als je in welk land ter wereld dat ook "Ajax" roept weten mensen nog steeds waar het over gaat en wat dat betekent. Er zijn andere grote clubs die ook wel eens enorm in de shit hebben gezeten maar die bestaan nog en het leven gaat gewoon verder. Dus laat iedereen maar wauwelen. Dat verstomt ook wel weer.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ajacied00 ik snap jou ene kant ook wel weer. Omdat in Nederlandse media zo gedacht wordt over de verschillen tussen Ajax en Feyenoord denkt zo’n mee loper als jij dat natuurlijk ook zo. Maar geloof me buiten Nederland om leeft dat Ajax niet zo meer. Feyenoord is de slapende reus die ontwaakt. Spelers onderling horen ook wat voor warme club Feyenoord is de accommodatie op 1908, en de begeleiding die ze krijgen. En t aller belangrijkste Feyenoord neemt zijn spelers serieus en zal er alles aan doen om spelers beter te maken en dat de speler er een mooie transfer kan gaan maken.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Feyenoord zal zeker nooit de allure krijgen van Ajax. Dat wilt Feyenoord ook niet.. Feyenoord is veel mooier en groter dan dat.

kib*
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

@FCJel, prachtige aannames en wensdenken. Het seizoen is net begonnen. Perspectief ? Rustig afwachten, na de winterstop zal een en ander scherper te zien zijn.

Ajacied00
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Weet niet welke club jij aanhangt, maar ik praat over Ajax. Wij gaan altijd voor de titel! Ook dit lopende seizoen idd. Jij mag blij zijn met een 5e stek voor jouw club, prima. Ik ben een Ajacied, wij gaan alleen voor het hoogst haalbare

Kramer
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Twitter nieuws

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik heb al eerder geschreven dat Feyenoord meer kans dan Ajax maakt, niet omdat Ajax kleiner dan Feyenoord is, zeer zeker niet, maar Kroes moet als een Min. v. Financiën het salarishuis, dus de begroting goed in de gaten houden, nogmaals voor de achterlopers niet omdat Ajax ineens een kleine club is geworden, maar door die rotzooi van Mislintat, dit wil er maar niet in, vreemd. Koreanen zijn echte kerels, vechters, wij zullen het nog wel op het sportieve vlak zien of niet. Ik verheug me op de wedstrijden Ajax, Feyenoord, PSV, AZ en Twente.

CG
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ajax is te goed voor hem. Kan hij het niveau wel aan? !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen