Slot vernedert Ten Hag: Liverpool is veel te sterk voor Manchester United

1 september 2024, 18:58
Foto: © Imago

Liverpool heeft vandaag gewonnen van Manchester United. In een galavoorstelling in het Theatre of Dreams won de ploeg van Arne Slot met overmacht de Northwest-derby van de aartsrivaal: 0-3. Mohamed Salah was de gevierde man bij de uitploeg, hij verzorgde twee assist en maakte één doelpunt. Luis Díaz maakte de andere twee treffers.

Bij Liverpool moest Cody Gakpo het wederom doen met een plek op de bank. Ryan Gravenberch en Virgil van Dijk mochten van Slot wel weer vanaf de aftrap spelen. De negen andere namen op het wedstrijdformulier waren hetzelfde als in de wedstrijd van vorig weekend tegen Brentford (2-0 winst). Bij United mocht Matthijs de Ligt voor het eerst vanaf het begin mee doen. Dat ging ten koste van Harry Maguire. Joshua Zirkzee begon ook in de basis, evenals Alejandro Garnacho. Dat ging ten koste van Amad Diallo en Mason Mount, die geblesseerd was. Aanwinst Manuel Ugarte zat nog niet bij de wedstrijdselectie.

Artikel gaat verder onder video

De wedstrijd begon intens, met een hoog tempo en een gedreven United dat het Liverpool lastig maakte. Maar ondanks de goede start wist United geen kansen te creëren. Liverpool aanvankelijk ook niet, tot de 35e minuut. Casemiro leverde een bal op eigen helft zomaar in bij Gravenberch, die Salah aan de rechterkant inspeelde. De Egyptenaar gaf de bal voor en bij de tweede paal kon Luis Díaz de bal ongehinderd inkoppen: 0-1. Zeven minuten later leek United de genadeslag te krijgen toen Casemiro wederom de bal verloor op het middenveld. De bal kwam weer bij Salah, die met een prachtige pass met buitenkant links Luis Díaz bereikte in het strafschopgebied. De Colombiaan schoot vervolgens onberispelijk raak van twaalf meter afstand laag in de rechterhoek: 0-2. Dat was ook de ruststand.

LEES OOK: Sentiment rondom De Ligt keert razendsnel tijdens Man United - Liverpool

In de 56e minuut maakte Salah aan alle onzekerheid een einde. Kobbie Mainoo liet zich op het middenveld aftroeven door Alexis Mac Allister, die de bal aan Dominik Szoboslai gaf. De Hongaar bediende vervolgens Salah, die onberispelijk raak schoot: 0-3. Daarna was de wedstrijd gespeeld, ging het tempo omlaag en hield Liverpool eenvoudig stand tegen het machteloze United.

LEES OOK: Eén Nederlander steelt de show bij Manchester United - Liverpool: ‘Basisspeler Oranje for sure’

Liverpool ongeslagen aan kop

Door de derde zege op rij gaat Liverpool samen met Arsenal en Manchester City ongeslagen aan kop in de Premier League. Opvallend is dat de ploeg van Slot nog geen enkel tegendoelpunt kreeg. United vindt zichzelf terug in de grijze middenmoot en moet waken voor weer een verloren seizoen. Na de interland-break ontvangt Liverpool op Anfield Nottingham Forest. United gaat op bezoek bij het eveneens slecht gestarte Southampton en gaat daar proberen niet meteen op onoverbrugbare afstand van de topploegen te komen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot hoort acht tegenstanders van Liverpool in de Champions League

Dit zijn de acht opponenten van Arne Slot en Liverpool in de Champions League.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Nou wat een verassing. Zoals voorspelt de beste coach uit Nederland heeft een simpele zwetser afgedroogd. De vraag is wanneer Slot zijn eerste prijs gaat pakken en wanneer ten Hag ontslagen wordt. Dat hele Manchester United zit vol met overgehypte Ajacieden wat een armoe zeg. Prachtig begin van de avond dit.

Allback
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Ik vind Slot een top trainer, maar die simpele zwetser Ten Hag zoals jij hem noemt heeft wel een prijzenkast waar Arne Slot (nog) helemaal niet bij in de buurt komt hoor.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ten Hag is een simpele ziel. Een matige trainer met hier en daar het nodige geluk. Haha

Sticks
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ten Hag komt bij Ajax vandaan. Moet ik je nog meer uitleggen of valt het kwartje Allback? Je hebt wel gelijk trouwens.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Nee hoor vind ten Hag een kwal van een vent en het is gewoon een middelmatige trainer. Dat ie toevallig trainer is geweest van Ajax kan ik ook niets aan doen. Gebeurd wel vaker dat zulke types in Amsterdam terecht komen

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Sticks iet met een pot en een ketel stumpertje

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Allemaalmaggies wat een machtsvertoon van Liverpool. Wie gaat dit team stoppen ? En bij MU hebben ze op zijn zachts gezegd een uitdaging.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Zolang daar The Glazers eigenaar zijn zal het er echt niet beter worden. Dat hebben al zijn voorgangers tot Sir Alex Furgeson aan toe gemerkt. Het enigste verschil is dat Ten Hag wel geld krijgt om te investeren, maar die heeft al laten zien dat zijn netwerk te klein is. Daar moet een goede technisch directeur komen die een team kan samen stellen en dan kan Ten Hag zich puur richten op het elftal

Zadkine
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Had ten Hag weer die Glazers opgesteld? Of werden ze weggespeeld omdat ze qua tempo niet meekonden en er zulke grote ruimtes op het veld waren dat het weleens aan de coach kon liggen.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zadkine, wedstrijd wel gekeken? 😅

kib*
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Oei oei oei, Slot zorgt voor een versneld ontslag van Ten Hag. Is wel te verwachten, Ten Hag in in zijn eigen stijl blijven geloven. Wel moet er bij gezegd worden dat de spelers van Liverpool het vorig seizoen al beter dan die van Mancunians waren, plus dat Ten Hag heel slecht ingekocht had: o.a. De Ligt. En Casemiro was en is een overschatte speler, Maguire kon en kan niet meer. Onana is een showkeeper. Leuk voor Slot.

Kramer
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Het was vooral een fouten festival, Liverpool was duidelijk verder dan United waar Casemiro schitterde van de fouten. Slot is lekker begonnen met Liverpool.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ondanks zijn fouten mag het nooit gelijk zo open liggen kramer. Tenhag wil met ajax 2019 voetbal de pl in . Alleen die spelers zijn nu niet meer goed genoeg . En hetzelfde geld voor veel manchester spelers. Niet meer of niet goed genoeg

Flamingo
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Heerlijk! En dan waren er hier een paar die roepen dat alles uit Pusic z’n hoge hoed kwam 😂. ten Hag is gewoon echt een matige trainer, leuk voor de eredivisie, maar meer ook niet.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Het komt door heitinga snapt dat nu flamingo 🤣🤣🤣🤣

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Ben als liverpoolfan meer blij en bezig met de overwinning ,dan de strijd tussen ten hag en slot. Ten hag heeft het natuurlijk goed gedaan in utrecht en amsterdam . Maar maakt de fout om spelers /coaches mee te nemen die hij kent ipv echt goeie aankopen . Maakt de fout met ronaldo en sindsdien loopt hin achter de feiten aan . Slot is dat betreft wat slimmer . Waardoor liverpool meer een team is . Het team staat gewoon altijd goed . Casemiro is het perfecte voorbeeld . Als hij of een andere speler op het middenveld balverlies lijdt ,ligt alles open . Bij liverpool gebeurde het ook(was een rommelige partij) ,en wordt het snel opgelost door anderen . Neemt alleen zijn staf mee ,maar geen spelers .

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Hele nette/goede reactie. Ben het grotendeels met je eens.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat ik al zei ik ben meer Feyenoord en liverpoolfan ,dan slotfan . Ik vind het een hele goeie trainer maar onder hem hebben we ook kutwedstrijden gespeeld . En ook hij gaat het een keer niet maken bij een club . Dat is het leven van een coach . Alleen denk ik dat hij niet zo diep gaat zinken dan ten hag . Die echt domme dingen doet . Neem dat engels ook . Ga naar de nonnen in vught ofzo maar doe er iets mee . Anyway blij met de overwinning van mij 2e cluppie die ik al mijn hele leven support . En niet omdat er nederlanders spelen ,of omdat slot feyenoord is en ten hag ajax .

kib*
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ik heb de beelden gezien, tja Slot komt in een gespreid bedje. De hele ploeg (erfenis van Klopp) is m.u.v. Jota ? Szoboszlai ? Gravenbergh dezelfde. Ik denk dat als je Alex Pastoor in de plaats van Slot daar als coach hebt staan dat de kwaliteit hetzelfde is. Klopp liet kwalitatief een goede ploeg voor Slot achter. Ik zie geen hand van Slot, nog niet. En dan Ten Hag. Ten Hag had voor honderden miljoenen aan spelers binnen gehaald en wat voor rotzooi (relatief dan): De Ligt, Mazraoui deze oud Ajaxspelers zijn al gedateerd en hebben hun beperkingen, zie hun spel bij Bayern, om die reden werden zij ook in de étalage door Bayern gezet. Zirkzee: is geen topspits. Onana, overgehypte keeper hem liet Ten Hag staan net als het opstellen van Casemiro. Ten Hag is weer in het moment van bij Ajax destijds beland, eigengereid. Ten Hag heeft zijn plafond, geen topcoach. Dit ManU is een gatenkaas, zie het eerste doelpunt van Diaz. Ik denk dat ook AZ of Twente van dit ManU kunnen winnen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen