Ruud Gullit ziet gênant moment met Erik ten Hag langs de zijlijn

25 september 2024, 23:24
Foto: © Ziggo Sport

Ruud Gullit zag een opvallend moment tijdens de wedstrijd tussen Manchester United en FC Twente (1-1). De analist van Ziggo Sport merkte dat Manchester United-aanvaller Alejandro Garnacho niet zat te wachten op instructies van Erik ten Hag, voor zijn invalbeurt in de tweede helft.

Op de trap naast de dug-out werd Garnacho na 63 minuten spelen toegesproken door Ten Hag. Vier minuten later viel de Argentijn daadwerkelijk in. “Hij wilde een bespreking doen met Garnacho, maar die had daar helemaal geen zin in. Garnacho was zich aan het voorbereiden om in te vallen en Ten Hag bleef maar op hem inpraten. Je ziet het gewoon als een speler denkt: laat me met rust, man”, aldus Gullit bij Ziggo Sport.

Artikel gaat verder onder video

Toch snapt Gullit het fanatisme bij de technische staf wel. “Als trainer zie je ook dingen gebeuren die gewoon niet goed gaan. Ik zag Van Nistelrooij ook constant in beeld. Die was niet tevreden. Zelfs Casemiro ging zich ermee bemoeien. Je kon zien dat het gewoon niet loopt.”

LEES OOK: Gullit hekelt uitspraken van Ten Hag: ‘Het is zijn derde jaar al, kom op!’

Gullit was niet onder de indruk van het spel van Manchester United. “Vooraf zeiden we al: Twente speelt tegen een ploeg uit het rechterrijtje in Engeland. En dat is ook echt hoe ze speelden. Het is dat ze een doelpunt maken, uit een klutssituatie, maar qua voetbal… Geschrokken ben ik er niet van, want ik zie dit elke week.”

Twente heeft zich volgens Gullit goed gewapend. “Ik vind dat Twente realistisch heeft gespeeld. Je zag dat ze wat meer vertrouwen kregen gedurende de wedstrijd. Dan moet je plaagstootjes uitdelen en dat hebben ze goed gedaan.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Engelsen lachen FC Twente uit na gelijkspel: 'Schaamteloos'

In Engeland wordt opgekeken van het gedrag van FC Twente na het laatste fluitsignaal tegen Manchester United.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ze kwamen tot de conclusie op Ibiza dat ze al de beste trainer hadden. Pijnlijk Erik pijnlijk je loopt er als een dood vogeltje bij. Tijd om in Februari carnaval te vieren in een kabouter plop pak. Je zal de man van de avond zijn.

Paulito
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Nou ze kwamen tot de conclusie dat er geen goede trainer beschikbaar was voor Manchester United. Daarom zit tenHag er nog. Er was ook geen interesse voor Tenhag. Misschien handig om een tolk erbij te halen, Ten Hag spreekt al amper verstaanbaar Nederlands en zijn Engels is nog erger, Als Manchester United (ik verwacht het ook) slim is, Ruud van Nistelrooy de hoofdcoach te maken. volgens mij is dat het plan ook.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen