Michiel Kramer is eerlijk over rode kaart: 'Of ik spijt heb?'

16 september 2024, 17:15   Bijgewerkt: 16 september 2024, 17:26
Foto: © FC Rijnmond

Michiel Kramer erkent dat hij ‘een foutje heeft gemaakt’ tijdens de wedstrijd tussen RKC en AZ (0-3), waarin hij met een rode kaart van het veld werd gestuurd. De spits van de Waalwijkers lag onder vuur omdat hij niet één, maar twee keer hard doorging in een duel met zijn directe tegenstanders. Bij FC Rijnmond laat Kramer weten of hij spijt heeft van zijn acties.

Kramer maakte zich niet populair tijdens de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en AZ. De spits, die direct na de pauze in het veld werd gebracht, kreeg zes seconden na zijn invalbeurt een ‘donkergele’ kaart na een elleboogstoot tegen Seiya Maikuma. Kramer, die niet mocht klagen met de beslissing van Rob Dieperink, werd even later alsnog van het veld gestuurd toen hij zijn elleboog in het gezicht van Peer Koopmeiners plantte.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Ibrahim Afellay vindt dat Jannick van der Laan flinke schorsing moet krijgen

De rode kaart leverde Kramer een schorsing van drie wedstrijden op. Maandagmiddag schoof de voormalig goalgetter van Feyenoord aan bij FC Rijnmond, waar hij nogmaals gevraagd wordt naar veelbesproken moment. “Heb je spijt?”, valt Bart Nolles met de deur in huis. “Heb ik spijt? Nee, nee”, lacht Kramer hoofdschuddend.

“Ik heb misschien een foutje gemaakt, maar of ik er spijt van heb, nee”, gaat de ervaren aanvaller verder. “Minimaal één. Die eerste”, reageert Kramer op de vraag of hij dan ‘één of twee foutjes heeft gemaakt’. “Zoals ik direct na afloop van de wedstrijd al heb gezegd: je kan nu niks anders doen dan de schorsing accepteren en weer door”, laat de spits weten.

LEES OOK: Been is keihard: ‘Hij moet een niveau lager gaan spelen of stoppen’

 “Dat je geen spijt hebt, zou je kunnen impliceren dat je het een volgende keer weer zou doen?”, vraagt Nolles vervolgens. “Ja… ik ben volgens mij sowieso wel een speler die het randje opzoekt, dus zoiets kan best wel een keertje gebeuren. Jij maakt toch ook weleens een foutje?”, kaatst Kramer de bal terug. “Komt niet vaak voor… jawel hoor”, reageert Nolles cynisch. “Daarom zit je hier”, sluit Kramer het gevoelige onderwerp af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Karsdorp spreekt zich uit over omstreden overstap naar PSV

De nieuwe rechtsback van PSV zegt: " ‘Als ik terug naar Feyenoord was gegaan…"

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Totaal geen zelfreflectie deze malloot. Ze hadden hem voor het leven moeten schorsen. Wat hij op het veld doet heeft helemaal niets met voetballen te maken.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Dat durf jij niet tegen hem te zeggen als je hem in t echt ziet. Of wel dan?

Copa
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Als je na zo lange tijd nog steeds geen spijt hebt van je actie dan is er iets behoorlijk mis met je Dit dekt de basisverzekering niet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen