René van der Gijp maakt zich zorgen: 'Hij is heel achterdochtig en cynisch, ontzettend cynisch'

9 september 2024, 21:12
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp vindt dat de slechte eigenschappen van bondscoach Ronald Koeman momenteel te veel naar voren komen bij het Nederlands elftal, zo geeft de analist aan in de podcast KieftJansenEgmondGijp. De oud-voetballer vreest daarom voor negativisme rondom het Nederlands elftal.

In zijn podcast KieftJansenEgmondGijp, die hij maandag alleen met schrijver Michel van Egmond opnam, begint Van der Gijp over de slechte eigenschappen van de bondscoach van Oranje. Van der Gijp vindt Koeman een prettige man, waar hij prima mee uiteten zou kunnen gaan en een wijntje mee zou kunnen drinken, maar ziet dat de bondscoach ook mindere kanten heeft. ''Hij heeft ook een paar slechte eigenschappen. Hij is heel achterdochtig. En cynisch, ontzettend cynisch", weet Van der Gijp.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Van der Gijp ‘ergert’ zich aan Derksen: ‘Hij denkt: ik ga even mijn bek houden, ik heb hier geen zin in'

De vaste gast van het programma Vandaag Inside stelt vervolgens dat in de laatste tijd niet de positieve eigenschappen van Koeman naar voren komen: ''Het vervelende is dat zijn slechte eigenschappen alleen maar aan de oppervlakte komen. Door wat er gebeurd is met Steven Bergwijn, daar heeft hij heel cynisch op gereageerd", doelt Van der Gijp op de rigoureuze beslissing van Koeman om Bergwijn niet langer meer te selecteren voor het Nederlands elftal wegens zijn transfer naar Saudi-Arabië.

LEES OOK: Van der Gijp komt met totaal ander geluid over Bergwijn: 'Dit is krankzinnig'

''Kijk, Ronald's cynische en achterdochtige kant nu een beetje te vaak naar boven. Hij moet zich weer even op die andere kant richten", zegt Van der Gijp in de richting van de bondscoach van het Nederlands elftal, dat het dinsdagavond in de Johan Cruijff ArenA opneemt tegen Duitsland.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Derksen praat mond voorbij en verklapt gevoelig geheim over tafelgast

Johan Derksen verklapt een geheim over een vaste tafelgast van Vandaag Inside. "Het is volgens mij niet de bedoeling dat dit naar buiten komt."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

rene van gool
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Gijp heeft in zij podcasten andere dingen dan op tv,bijvoorbeeld zal hij nooit vertellen dat hij een hekel heeft aan Derksen hij zegt het zelf dan houd ik mijn mond. Omdat hij de confrontatie niet aan durft .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen