Van der Gijp ‘ergert’ zich aan Derksen: ‘Hij denkt: ik ga even mijn bek houden, ik heb hier geen zin in'

9 september 2024, 17:03   Bijgewerkt: 9 september 2024, 17:26
Foto: © Talpa

Luuk Ikink vindt dat Vandaag Inside de laatste tijd eentonig aan het worden is. De presentator van RTL Boulevard hoort dat Johan Derksen meermaals een anekdote herhaalt, en stoort zich hieraan. Ikink denkt dat er bij René van der Gijp hetzelfde gevoel overheerst.

“Het is nog steeds de best bekeken talkshow van Nederland. Dat daalt niet, die cijfers, maar toch heb je soms het idee van: zijn zij zichzelf niet een klein beetje aan het herhalen?”, begint hij in De BLVD Podcast. Ook Rob Goossens denkt dat de programmamakers van Vandaag Inside moeite hebben om hetzelfde resultaat te blijven boeken.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Hélène Hendriks vindt dat Johan Derksen 'volkomen onzin' vertelt

“Het ging altijd zo… het was allemaal zo lekker vanzelfsprekend, er waren wat dingetjes gebeurd waarvan je gewoon kon uittekenen dat ze het daar ’s avonds over zouden gaan hebben. Natuurlijk wist je wel een beetje wat Johan Derksen erover ging zeggen, maar je wist nooit wat voor ergernis dat bij Wilfred en René zou losmaken, dus er gebeurde altijd wel wat”, zegt Goossens.

Van der Gijp ‘ergert’ zich aan Derksen

De journalist denkt dat Van der Gijp zich ergert aan thema’s die vaker aan bod komen. “We hebben het René letterlijk zien zeggen bij De Telegraaf dat hij zich groen en geel ergert aan dingen die voor de vierhonderdste keer besproken worden”, aldus Goossens. “Johan vindt het prima om voor de vierhonderdste keer hetzelfde verhaal over de wolf af te steken. Je ziet gewoon René dan denken: oké ik ga even mijn bek houden, want ik heb hier helemaal geen zin in.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Privé komt met bizar verhaal over Bas Nijhuis: 'Screenshots van allerlei appjes die hij naar haar gestuurd heeft'

Bas Nijhuis, scheidsrechter in de Eredivisie, staat in de Privé met een bizar verhaal van zijn vermeende minnares. Ook Johan Derksen reageert.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Ad Reijnen
Link gekopieerd!
    36
    + 1
avatar

Zet dat Gijpje dan uit het programma, hoeven wij niet naar die schaterende lach van hem te luisteren.

Adrie de jong
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Helmaal mee eens,om niks te zeggen en alleen maar stom te lachen en daar 700.000euro mee te verdienen.... Ze mogen mij bellen dat doe ik beter!!!!!!!

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Als John de Mol 2 strakke extensionloze dames dus geen meisjes aan tafel er bij plaatst, dan ga ik wel een half uur naar dat programma kijken. Johan en Gijp mogen blijven, ik kijk en luister dan toch naar de dames.

Sinta28
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

))))) Hete meisjes wachten op u op - - Top25.fun

boyke
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Het programma begint wel steeds meer een one show te worden met die Derksen steeds aan het woord of er tussenkomend. v.d.Gijp moet helmaal zijn mond houden die weet van gekkigheid niets te zeggen en kan alleen maar iedereen op zijn schoudertje slaan en stom lachen en zeker met iets schnnigs. Gennee heeft stiekeme streken en zet de boel op scherp. Voorheen keek ik er naar uit maar tegenwoordig mis ik het niet eens meer, althans ik niet meer en hoe andere erover denken is hun mening. Ook meneer Derkesn wil overal over meepraten wat het onderwerp ook is of hij bij alles betrokken wordt Minister President Derken in de weetnietskunde

Dexi
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Luuk Ikink zegt letterlijk wat hij denkt in zijn eigen programma "De BLVD Podcast" begrijpend lezen mensen,van der Gijp heeft dit nooit gezegd. Hele artikel gaat dus over wat Luuk Ikink denkt en hij wordt ook als een journalist neergezet door de redactie van FCupdate. Leuk Ikink is geen journalist ,hij is een presentator ,hij leest een autocue voor .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen