PSV - Sporting Portugal op tv: hoe laat en waar wordt de wedstrijd uitgezonden?

30 september 2024, 13:14
Foto: © Imago/Realtimes

PSV speelt dinsdag zijn tweede Champions League-wedstrijd van het nieuwe seizoen en komt in actie tegen het Portugese Sporting Portugal. De Eindhovenaren willen zich dolgraag revancheren voor 3-1 nederlaag in Turijn tegen Juventus. De wedstrijd in het Philips Stadion in Eindhoven wordt live uitgezonden door Ziggo Sport, maar hoe laat begint het duel? En hoe kun je PSV – Sporting Portugal kijken als je geen klant bent van Ziggo?

Hoe laat begint PSV – Sporting?

PSV en Sporting trappen het duel dinsdagavond om 21.00 uur af in het Philips Stadion in Eindhoven. De Italiaanse scheidsrechter Marco Guida is door de UEFA aangesteld om het duel in goede banen te leiden. Hij wordt in Eindhoven geassisteerd door Ciro Carbone en Giorgio Peretti, terwijl Daniele Doveri de vierde official is. De videoscheidsrechter is de eveneens Italiaanse Aleandro Di Paolo, hij wordt op zijn beurt geassisteerd door Daniele Chiffi.

Op welke zender is PSV - Sporting te zien?

Artikel gaat verder onder video

De wedstrijd tussen PSV en Sporting is live te zien op Ziggo Sport. De voorbeschouwing begint om 20.15 uur. De telecomprovider heeft sinds dit seizoen de uitzendrechten van de drie Europese toernooien. Alle duels in de Champions League, de Europa League en de Conference League zijn dus bij Ziggo te zien. Wie een abonnement heeft bij Ziggo, kan afstemmen op kanaal 14 om het duel tussen PSV en Sporting te zien.

Hoe kijk je PSV - Sporting als je geen klant bent van Ziggo?

Wie televisie kijkt via een andere aanbieder, zoals bijvoorbeeld KPN of Odido, kan gratis een account aanmaken op de website van Ziggo om de wedstrijd bijvoorbeeld via de Ziggo GO-app te kunnen zien. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe het aanmaken van het account precies in zijn werk gaat en welke keuzes je daarbij hebt.

Nieuwe opzet Champions League

In de nieuwe opzet van de Champions League is de traditionele groepsfase met vier ploegen verdeeld over acht groepen vervangen door een competitiefase met 36 ploegen. Tijdens de loting werd iedere ploeg gekoppeld aan acht verschillende tegenstanders. Clubs spelen vier thuiswedstrijden en vier uitwedstrijden.

De top acht van de competitiefase kwalificeert zich rechtstreeks voor de achtste finales, terwijl de nummers negen tot en met 24 het in een tussenronde over twee wedstrijden tegen elkaar opnemen voor een plek bij de laatste zestien. De overige teams zijn uitgeschakeld, aangezien de Europa League in tegenstelling tot voorgaande jaren niet langer een vangnet is.

Welke tegenstanders treft PSV na Sporting nog meer in de Champions League?

Speelronde 2: Dinsdag 1 oktober, 21.00 uur: PSV – Sporting Portugal
Speelronde 3: Dinsdag 22 oktober, 21.00 uur: Paris Saint-Germain – PSV
Speelronde 4: Dinsdag 5 november, 18.45 uur: PSV – Girona
Speelronde 5: Woensdag 27 november, 21.00 uur: PSV – Shakhtar Donetsk
Speelronde 6: Dinsdag 10 december, 21.00 uur: Stade Brest – PSV
Speelronde 7: Dinsdag 21 januari, 21.00 uur: Rode Ster Belgrado – PSV
Speelronde 8: Woensdag 29 januari, 21.00 uur: PSV - Liverpool

Geniale inval: trainer shockeert met briljante wissel! 😲

Geniale inval: trainer shockeert met briljante wissel! 😲

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen