Peter Bosz toont zich genadeloos voor zijn eigen spelers bij PSV

17 september 2024, 21:22
Foto: © Ziggo Sport

Peter Bosz is niet te spreken over het optreden van PSV in de uitwedstrijd tegen Juventus. De trainer verwijt zijn ploeg een gebrek aan strijdlust en spreekt zelfs van ‘slappe hap’. PSV verloor vrij kansloos met 3-1 in Turijn.

Analist Marco van Basten bespeurde een gebrek aan ‘grinta’ bij PSV en daar kan Bosz zich in vinden. “Helemaal mee eens. Ik vond het een slappe hap. Je speelt wel Champions League. We stellen wel spelers op die het daar niet van moeten hebben (van grinta, red.), maar een minimum heb je wel nodig om dit soort wedstrijden te spelen en uiteindelijk te winnen. Die hardheid, gemeenheid soms ook, die hadden zij duidelijk wel en was bij ons niet aanwezig.”

Artikel gaat verder onder video

Luuk de Jong benadrukte ook het belang van het ‘tonen van ballen’ tegen Juventus. Bosz is het daarmee eens. “We hebben het daar vooraf over gehad. Ik houd niet van schijtbakken. Je moet gewoon durven voetballen. Dat alles heb ik vandaag te weinig gezien.”

LEES OOK: Eerste woorden Van Basten voorafgaand aan Juventus - PSV zijn direct tenenkrommend

De oefenmeester hoopt dat de spelers nu beseffen wat de gevolgen zijn op het hoogste niveau. “De jongens die vorig jaar Champions League hebben gespeeld, die weten dat het zo gaat. Maar soms heb je een herinnering nodig en die is vandaag gekomen.”

Klik op de tekst van de tweet (niet op het screenshot) om de video te bekijken via X.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV houdt groot nieuws intern 'zeer klein'

"Zelfs de persafdeling van PSV was niet op de hoogte", zo klinkt het na groot nieuws uit Eindhoven.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Peter Bosz dacht dat ie de CL kon winnen met PSV.. Blijf even realistisch en wees blij dat je überhaupt in Turijn mocht voetballen.

Allback
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Van Persie zou zeggen gewoon trots zijn op de mannen. Maar dit zijn toch ook niet de wedstrijden waar PSV de punten moet pakken. Geen schande om daar kansloos te verliezen.

Zozo
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Als je voor zo'n wedstrijd nog gemotiveerd moet worden, kan je beter gaan padellen en voor Bosz geldt; de eerste foutloze wedstrijd moet nog gespeeld worden. Misschien met wat minder bizarre opdrachten het veld in sturen, maar gewoon 'dat is jouw man' zorg dat je hem uit de wedstrijd speelt.

Laurens1
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ach Petertje, nooit zal jij grote resultaten boeken internationaal, reden dat je overal ook bent weggestuurd! Jouw ideeën mbt tot het hedendaagse voetbal zijn leuk als je de spelers hebt zoals bij M City. Peter jij moet het doen met 2e en vaker nog met 3e garnituur. Peter pas je speelwijze hier eens op aan vent, zo wordt het droevenis en voor de objectieve toeschouwers puur lachwekkend, kijk hem nou, ach God.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen