Guardiola is spoor bijster tegen Arsenal en trapt vernietigend in op dug-out

22 september 2024, 18:16
Foto: © beIN Sports

Pep Guardiola heeft zich zondag na de gelijkmaker van Arsenal tegen Manchester City ontzettend laten gaan. De hoofdtrainer van de regerend Engels landskampioen trapte na het doelpunt van Riccardo Calafiori hard in op zijn stoel in de dug-out.

City beleefde op eigen veld een droomstart tegen Arsenal, want al na negen minuten voetballen schoot Erling Braut Haaland de manschappen van Guardiola op voorsprong. Niet veel later kwam Arsenal echter alweer langszij, via een fraaie inzet van Calafiori vanbuiten de zestien.

Artikel gaat verder onder video

De wijze waarop de 1-1 van Calafiori tot stand kwam, zorgde echter voor veel woede bij de spelers en technische staf van City. Aan het doelpunt van de Italiaanse verdediger ging namelijk een snel genomen vrije trap van Thomas Partey voor af.

Onder anderen Kyle Walker beklaagde zich opzichtig bij scheidsrechter Michael Oliver, omdat het zijn directe tegenstander Gabriel Martinelli was die uiteindelijk de assist afleverde. Oliver wilde echter niets weten van de protesten en kende het doelpunt gewoon toe aan Arsenal.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Derksen neemt live in uitzending Vandaag Inside drastische beslissing

Een grote ingreep is aanstaande bij Vandaag Inside, zegt Johan Derksen lachend.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

En terecht, slecht van arbiter on bal zo snel te laten nemen, niemand liep in positie bij City, meeste stonden op de helft Arsenal! Arsenal erg fysiek, heeft City niet nodig! Wel mooi spelniveau, vergeleken met de top hier erg behelpen qua mooi voetbal!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen