Opvallend: reservedoelman van Ajax en Feyenoord in verband gebracht met FC Barcelona

23 september 2024, 11:58
Foto: © Imago

De kans is groot dat FC Barcelona vanwege de ernstige blessure voor Marc-André Ter Stegen de markt met transfervrije spelers gaat verkennen om mogelijk een nieuwe keeper aan te trekken. Mundo Deportivo zet daags na het uitvallen van Ter Stegen in de uitwedstrijd tegen Villarreal tien namen onder elkaar en schuift onder meer Kostas Lamprou naar voren. De voormalige goalie van onder meer Ajax, Feyenoord en PEC Zwolle zit na zijn vertrek uit Rotterdam-Zuid zonder club.

De ontmoeting tussen Villarreal en FC Barcelona naderde de rust toen het voor Ter Stegen volledig misging. De doelman, al jaren onomstreden onder de lat, raakte zwaar geblesseerd aan een knie en kan naar alle waarschijnlijkheid de rest van het seizoen niet meer in actie komen. Ter Stegen werd vervangen door Iñaki Peña, die de komende maanden de kans zal gaan krijgen onder de lat. Daardoor gaat FC Barcelona mogelijk op zoek naar een nieuwe reservedoelman. Ander Astralaga zat zondag als derde keeper bij de selectie, maar hij heeft nog geen ervaring op het hoogste niveau en speelde tot op heden enkel wedstrijden voor FC Barcelona Athlètic.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Paniek rondom Marc-André ter Stegen goed hoorbaar, spelers slaan handen naar het gezicht

Mundo Deportivo sluit niet uit dat FC Barcelona de markt met transfervrije spelers gaat verkennen om het gat dat Ter Stegen achterlaat proberen op te vullen. De sportkrant heeft alvast wat voorwerk gedaan en tien doelmannen die momenteel zonder club zitten onder een rijtje gezet. Eén van hen is Keylor Navas, de voormalige sluitpost van onder meer Real Madrid en Paris Saint-Germain. Navas was in het afgelopen seizoen op huurbasis actief voor Nottingham Forest. Zijn contract bij PSG liep aan het einde van het seizoen af en hij zit nadien zonder club. Navas keepte liefst 162 duels voor Real Madrid, won driemaal de Champions League en zal ongetwijfeld een interessante optie zijn voor FC Barcelona. Naast Navas worden ook Jordi Masip (voormalige reservekeeper van FC Barcelona) en Loris Karius (oud-Liverpool) genoemd.

Maar de meest opvallende naam in dit rijtje is toch wel die van Lamprou. De Griek heeft inmiddels flink wat clubs versleten. Zo stond hij in het verleden onder contract bij Feyenoord, Excelsior, Willem II, Ajax, Vitesse, RKC Waalwijk, PEC Zwolle en nóg een keer Willem II, alvorens in de zomer van 2023 terug te keren bij Feyenoord. Lamprou fungeerde tijdens het laatste seizoen van Arne Slot als derde keeper en speelde dan ook geen minuut. Feyenoord en Lamprou gingen na afgelopen seizoen weer uit elkaar en hij heeft nog geen nieuwe club gevonden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Barça-directeur Deco laat zich uit over De Jong: ‘Ik begrijp het niet’

Sportief directeur Deco van FC Barcelona laat zich uit over de geruchten rondom Frenkie de Jong.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Hahaha 😂🤣😅 het moet niet gekker worden. Lamprou nergens geslaagd en die zou dan op de lijst staan bij Barcelona 😅🤣😂

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Ik dacht hetzelfde. Het is nogal een verschil tussen Navas en Lamprou. De vraag blijft of Barcelona wel een keeper kan betalen van het niveau Navas want zo goed staan ze er financieel niet voor.

Goku
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

En deze is gratis, zal ook 2de keeper worden gok ik

Ajeto!
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Ik zie Deco al zitten voor de telefoon met 2 memo's voor zich. 1 met het nummer van Navas en de ander met het nummer van Lamprou. Dit gaat de keuze van zijn leven worden. Zou zijn vrouw Ana daar nog mee moeten helpen?

boyke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Mooie kans voor Bijlow, die komt toch niet aan de bak bij Priske. Bestuurlijke opdracht door Wellenreuter te laten tekenen en toezeggingen te doen vermoedelijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen