Opstelling Feyenoord tegen NAC Breda bekend: Priske voert twee wijzigingen door na afstraffing

22 september 2024, 13:17   Bijgewerkt: 22 september 2024, 13:23
Foto: © Imago/Realtimes

Feyenoord begint zondagmiddag met een op twee plekken gewijzigd elftal tegen NAC Breda. Gijs Smal vervangt Gernot Trauner, terwijl Ibrahim Osman in de ploeg komt voor Ramiz Zerrouki.

Afgelopen donderdag kreeg Feyenoord in de eigen Kuip een flink pak slaag van de kampioen van Duitsland, Bayer Leverkusen. Het werd in Rotterdam maar liefst 0-4, waarbij alle doelpunten in de eerste helft vielen.

Artikel gaat verder onder video

Brian Priske heeft zijn ploeg vervolgens op twee posities gewijzigd. De wederom tegenvallende Zerrouki wordt vervangen door Antoni Milambo, die zondagmiddag op het middenveld speelt. In de aanval krijgt Ibrahim Osman daardoor een basisplek. Gernot Trauner zit helemaal niet bij de selectie voor het duel tegen NAC Breda, op zijn plek staat Thomas Beelen. David Hancko is zijn partner centraal achterin, waardoor er een plekje vrijkomt voor Gijs Smal.

Voor Osman wordt het zijn basisdebuut voor de Rotterdammers. De 19-jarige spits annex buitenspeler wordt dit seizoen gehuurd van Nordsjaelland, waar hij vorig seizoen tien doelpunten maakte en zeven assists gaf in 44 wedstrijden. De Ghanees viel al in tegen FC Groningen (2-2), maar mag nu vanaf de aftrap beginnen.

Opstelling Feyenoord:

Wellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Smal; Hwang, Timber, Milambo; Osman, Gimenez, Paixão.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Nou dan is dat ook bekend hoeft niemand te trippen meer dat zerrouki erin staat... Had liever Ivanusec gezien ook in de opstelling jongen verdiend meer speeltijd en Hadj moussa ook. maar goed we gaan zien 2e helft welke wissels er komen .

Klantenservice
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Waar had je Ivanusec neergezet? Op 10? Of schuiven met Paixao? En ten koste van wie?

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

ik zou met driehoek spelen met punt naar achteren op middenveld dus linker aanvallende middenvelder ivanusec. rechter aanvallende middenvelder timber en centrale verdedigende middenvelder hwang dan heb je genoeg creativiteit. timber en hwang werkers ook op en neer gaan ze kan ivanusec meer voorin blijven rond de 10.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik snap de gedachte. Ik dacht eerlijk gezegd ook dat hij meer voor de 10 positie was gehaald dan als buitenspeler, maar dat bleek niet zo te zijn. Alleen vind ik ook dat Milambo het prima doet en vind ik het eigenlijk zonde om hem te slachtofferen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hij heeft de acties en snelheid niet voor buitenspeler. buitenspelers hebben ruimte voor zich nodig Ivanusec vind ik eigenlijk beter in kleine ruimtes en ze passen zijn ook goed het is iemand die niet alleen naar beneden kijkt maar ook om zich heen. Mag zeker meer kansen krijgen . Je kan na 70 min switchen milambo met ivanusec krijg je ook een ander soort spel . Ivanusec kan echt meer zit in nationale elftal kroatie daar kom je ook niet zomaar.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Zerrouki eindelijk, en naar mijn mening terecht, op de bank. Ben erg benieuwd naar Osman in de basis, hoop dat hij wat kan laten zien. Smal een dingetje, maar gezien de minimale opties logisch. Vandaag eindelijk weer 3 punten? Lets go! 💪🏼🔥

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen