Van der Vaart scoort opmerkelijke schnabbel: 'Hij heeft niets met Rotterdam en de stad al helemáál niets met hem'

8 september 2024, 12:56   Bijgewerkt: 8 september 2024, 13:06
Foto: © Imago/Realtimes

Rafael van der Vaart heeft een opvallende schnabbel gescoord: de oud-international gaat samen met oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo aan de slag als 'toernooidirecteur' van Premier Padel Rotterdam. En dat als oud-speler van de meest gehate club in de Maasstad: Ajax.

In gesprek met De Telegraaf legt Moreiro de Melo uit dat ze al tijden helemaal gek is van padel en in 2023 zelfs meedeed aan het WK voor spelers van boven de veertig, dat in Spanje werd gehouden. Om die reden kwam ze in beeld bij Eric de Lange, een van de licentiehouders van Premier Padel Rotterdam. "Hij vroeg: ’Kan ik je een zakelijk voorstel doen, misschien vind je het wat?’ Zo ben ik aan deze functie gekomen", zegt de voormalig tophockeyster. Overigens is de functietitel wat Moreira de Melo betreft wat overtrokken: "Laat ik er eerlijkheidshalve aan toevoegen dat ik de titel ’toernooidirecteur’ iets te veel eer vind. Raf en ik voelen ons meer ambassadeurs van het toernooi. We zijn niet degenen die de lijnen uitzetten, maar vormen in de promotie van het evenement wel een spil naar de partners toe", licht ze haar rol toe.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Lachende Van der Vaart weet wat Koeman écht vindt van nieuwe club Memphis Depay

Net als Moreira de Melo brengt ook Van der Vaart (en met hem tal van andere oud-topvoetballers als Arjen Robben en Robin Van Persie) tegenwoordig veel tijd door op de padelbaan. "Toen hij nog in Denemarken woonde, speelde hij van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Op een gegeven moment ging hij met Estavana (Polman, red.) facetimen om te laten zien dat hij écht op de padelbaan stond en niet vreemdging", onthult de oud-hockeyster.

LEES OOK: Van der Vaart vindt één speler van Ajax minstens net zo irritant als Noa Lang

Zodoende kwam Van der Vaart ook in beeld in Rotterdam, waar men op zoek was naar een man én een vrouw, omdat er een mannen- en een vrouwentoernooi wordt afgewerkt. "De nieuwe ’directie’ moest wel wat met de stad Rotterdam hebben", zegt Moreira de Melo, om daar proestend aan toe te voegen: "Dat is op zijn zachtst gezegd niet helemaal gelukt. Raf heeft niet echt iets met de stad en Rotterdam heeft al helemáál niets met hem."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Noa Lang reageert via Instagram op transfer Geertruida naar RB Leipzig

PSV-aanvaller Noa Lang reageert op de transfer van Lutsharel Geertruida, die van Feyenoord naar RB Leipzig is gegaan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Het valt allemaal wel mee zeker voor ex oranje spelers . Maar goed fc update plaatst maar raak. Lekker een beeld scheppen voor clicks

Larsa28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

:)) Hete meisjes wachten op u op - - Top25.fun

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen