Ongelooflijk: Oranje-speler krijgt ontzettend vijandig ontvangst in Philips Stadion

7 september 2024, 21:35
Foto: © NOS

Xavi Simons is zaterdagavond aan het einde van de eerste helft van Nederland - Bosnië en Herzegovina in het Philips Stadion bekogeld met allerlei voorwerpen.

Simons liep na 35 minuten voetballen in het Philips Stadion naar de cornervlag om een hoekschop te nemen. Hoewel Oranje een thuiswedstrijd speelt, kreeg de aanvallende middenvelder een vijandig ontvangst in de hoek.

“Er wordt van alles gegooid richting Xavi Simons”, merkt commentator Arman Avsaroglu van de NOS op in zijn liveverslag. Volgens Avsaroglu ging het om armbandjes die aan het begin van de wedstrijd een rol speelden bij de lichtshow die werd opgevoerd in het Phillips Stadion.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Tja dat heb je nu als je in Eindhoven speelt waar veel onsportieve PSV supporters zaten. Te hard gelijk bij de voorbeschouwing, slechte belichting dus slecht beeld. Eindhoven leent zich niet voor interlands dat is nu maar ook in het verleden gebleken en dan eigen spelers zo behandelen is een grote schande. Dank KNVB en zeer slechte beveiliging zonder controle en heeft niets met politie te maken

flaco
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Deze Calimero-kleuter denkt dat er tijdens een wedstrijd van Oranje in Eindhoven alleen PSV-supporters worden toegelaten. Het is je verder zeker ook ontgaan dat tijdens zijn PSV-jaar half NL hem afzijkte. Zou me niet verbazen als jij, op je negatieve benaderingswijze afgaande, daar ook toe behoorde. Wordt nog een zwaar seizoen voor je met al die wrokgevoelens. Grow-up Boyke, het is maar een spelletje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen