Nieuwe dreun voor Robin van Persie na keepersblunder van Mickey van der Hart

27 september 2024, 21:54   Bijgewerkt: 27 september 2024, 22:20
Foto: © Imago

Heracles Almelo heeft in de zevende speelronde weten af te rekenen met sc Heerenveen. Hoewel de wedstrijd leek af te stevenen op een 1-1 gelijkspel, ging de thuisploeg er alsnog met de winst vandoor na een grote fout van Mickey van der Hart. Het werd 2-1 in Almelo.

Met een 2-1 overwinning op SC Heerenveen doet Heracles goede zaken. Na een sterk begin van de thuisploeg kopte Damon Mirani zijn ploeg na een kwart wedstrijd op gelijke hoogte. Na de gelijkmaker van debutant Dimitris Rallis kantelde de wedstrijd, maar door een enorme blunder van Mickey van der Hart op een schot van Mario Engels pakte Heracles alsnog de overwinning.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Erik45
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Wat te zeggen na een wedstrijd als deze. Uiteraard content met de drie punten. Maar het was niet om aan te zien. Arme grasmat, na de langdurige regenval van vandaag ook nog eens het geploeter van zowel Heracles als Heerenveen over je heen krijgen... Diegenen die houden van een onvervalste pot vechtvoetbal zijn waarschijnlijk aan hun trekken gekomen. Persoonlijk ben ik meer van het sierlijke/frivole combinatievoetbal met een individuele actie zo her en der. En dat hoeft dan niet eens op europees top niveau te zijn. Maar een eerste aanzet tot voetballende intenties... Niet te veel gevraagd toch?! Ondertussen wel 9 punten uit 7 duels en een voorlopige keurige 8e plek. Op naar Deventer volgende week

Sticks
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Zo langzaam aan komt toch de vraag naar boven of van Persie de Kerst haalt...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen