'Ajax en Feyenoord richten pijlen op dezelfde transfervrije buitenspeler'

6 september 2024, 20:13   Bijgewerkt: 6 september 2024, 20:26
Foto: © Imago/realtimes

In navolging van Ajax zou ook Feyenoord interesse hebben in de transfervrije Anton Miranchuk, zo melden Russische media vrijdagavond. De 29-voudig Russisch international is transfervrij op te pikken na zijn vertrek bij Lokomotiv Moskou en zou beide Nederlandse topclubs van een extra optie op de vleugels kunnen voorzien.

Beide Nederlandse topclubs zagen afgelopen maandag - de laatste dag van de zomerse transferperiode - een vurig gewenste versterking voor de vleugels uitblijven. Ajax meende net vóór het verstrijken van de deadline de komst van Kamaldeen Sulemana (Southampton) te hebben voltooid, maar werd na twee dagen onzekerheid hard uit de droom geholpen door de FIFA. Feyenoord greep om een andere reden naast Assane Diao (Real Betis): de achttienjarige buitenspeler zag te elfder ure zélf af van een overstap naar De Kuip.

LEES OOK: ‘Ajax laat oog vallen op transfervrije Russisch international’

Artikel gaat verder onder video

Voor beide clubs geldt dus dat, tot de markt in de winter weer opengaat, alleen transfervrije spelers kunnen worden aangetrokken. Miranchuk zou daarom op de radar van Ajax zijn verschenen, zo wist het Russische Sport-Express gisteren (donderdag) te melden. Inmiddels is Feyenoord eveneens voor Miranchuk in de markt, zo meldt datzelfde medium een dag later.

LEES OOK: Van Hanegem dolenthousiast over Feyenoord-nieuweling: 'Een goede aankoop, serieus'

Miranchuk (28) speelde tot dusverre zijn hele loopbaan voor Lokomotiv Moskou, behoudens een seizoen op huurbasis bij het Estse Levadia Talinn. De Rus kan zowel 'op tien' als op beide flanken uit de voeten en mag dus gerust multifunctioneel worden genoemd. Afgelopen seizoen kwam Miranchuk namens Lokomotiv in alle competities tot 38 wedstrijden, waarin hij goed was voor acht doelpunten en zeven assists. Daarnaast mag hij zich sinds 2017 A-international van Rusland noemen. Miranchuk maakte een jaar later deel uit van de selectie die deelnam aan het WK in eigen land, maar kwam op het eindtoernooi geen minuut in actie. Door de Russische inval in Oekraïne is het land door zowel de FIFA als de UEFA momenteel uitgesloten van deelname aan EK's en WK's, alsmede de Nations League.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax grijpt drastisch in: 'Daar is de directie echt van geschrokken'

De directie van Ajax is 'geschrokken', zegt clubwatcher Johan Inan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Die gaat dus zoiezo niet naar Amsterdam. Of Feyenoord of een andere club die jaarlijks voor de prijzen speelt.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    53
    + 1
avatar

Blijf rustig. Het begint in je bol te slaan. Feyenoord blijft een wisselvallige ploeg. De afgelopen 3 jaar speelden ze constant en daar ben ik blij mee, maar daarvoor zat ook weer een Zeer wisselvallig seizoen. En voor de titel daarvoor hebben ze ook wisselvallig gespeeld. Ja er zat soms een uitschieter tussen maar vaak waren ze al blij met plek 3. Dat is de 'vloek' die ze hebben : vaak wel goed spelen maar aan het eind met (te) lege handen staan. Dus probeer bescheiden te blijven

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ik bepaal zelf wel wat bescheiden is of niet. Feyenoord speelt jaarlijks voor de prijzen dat is een feit. Dat jij die successen van Feyenoord graag omlaag praat (waarschijnlijk omdat je jaloers bent) moet je zelf weten. En je hebt t over een vloek, is je vrouw een heks ofzo ? Heb er zelf niks van gemerkt.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    52
    + 1
avatar

Waarom moet ik jaloers zijn op m'n eigen club? Ik ben realistisch en heb genoeg zwarte periodes bij de club meegemaakt. Maar dat kan goed met de leeftijd te maken hebben. Je leert het hopelijk ooit nog wel

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

En probeer eens een cursus begrijpend lezen. Dan zou je weten wat aanhalingstekens betekenen. Volgende keer is jouw vriendin aan de beurt? Je begint tenslotte graag over partners van een ander dus dan kan je daar zelf ook prima tegen

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

8 prijzen in 7 jaar tijd vind ik geen wisselvallige ploeg. Misschien daarvoor maar alles is veranderd bij Feyenoord. De hele organisatie, trainingscomplex en jeugdopleiding. Maar als jij graag Feyenoord nog als een wisselvallige club wilt noemen moet je zelf weten maar val mij er niet mee lastig. Zijn genoeg fans die wel trots op hun club zijn.

kib*
Link gekopieerd!
    45
    + 1
avatar

@Peterdejong1983, jij bent realist, genuanceerd en kan goed relativeren. Je hebt gelijk.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    35
    + 1
avatar

Je snapt echt niet wat ik zeg of je wil het niet snappen. wel knap dat je denkt dat ik niet trots op ze ben. Daarom vind ik klantenservice een positieve uitzondering hier. Die blijft objectief en kijkt naar wat iemand echt zegt of bedoeld.

Copa
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Het is sowieso Feyenoord wordt er gewoon bijgehaald om het spannend te maken Ik denk zelf dat ook Ajax niet geïnteresseerd is, maar hoe meer namen worden genoemd hoe meer de zaakwaarnemer eruit kan peuren

Kramer
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Rudolfje gaat al ballistic tegen zijn eigen clubgenoten omdat i niet kan lezen🤣.

kib*
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

@Kramer, mooi hè om dit met Rudolfje mee te maken. Eindelijk iemand van Feyenoord die de ballen heeft goed onderbouwd Rudolfje te corrigeren, werd tijd.

Sticks
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

Goh, ik ben benieuwd wie er nu twijfels gaat uitspreken over spelers kopen uit Rusland. Toen alleen Ajax interesse had hadden sommigen praatjes als Brugman over dat Ajax zich moest schamen en zo.....

kib*
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

@Sticks, ha ha ha, inderdaad om te lachen.

FCJel
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ik vraag me af of dit waar is, eerder werd aangegeven dat feyenoord geen transfervrije buitenspeler aan gaat trekken, en in de winter weer voor Diao wil gaan. Verder staat de rusische media niet echt bekend om zijn betrouwbaarheid…

MaxH
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Gelukkig de Nederlandse media wel, pannenkoek 🤡🤡🤡🤡

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ik geloof ook dat het allemaal onzin is . Wat je al zegt fc jel die russen zijn lekker betrouwbaar ook .

FCJel
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Eh? Wat is dit nou weer voor rare reactie max?

Laurens1
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Peter de Jong mooi onderbouwd je relaas. Bespaar je de moeite om met Rudolf H. In gesprek te gaan . Deze jongen geeft het woord kakkerlak een nieuwe dimensie! Deze kneus schrijft hier stukjes zonder enige vorm van narratief en interpunctie, als het maar anti Ajax is. Dat hij zichzelf te kakken zet dringt moeilijk tot hem door.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dat je wat zegt over rudolf snap ik wel . Hij houdt zich helaas niet aan wat wij feyenoorders hebben afgesproken met elkaar. Dat wij niet meer mee gaan in dat gezeik . Dus kritiek op rudolf prima tot een bepaalde hoogte . Maar steek ook eens de hand in eigen boezem . Spreek je eigen 'fans' ook eens toe dan . En ga net als ons niet meer mee in deze onzinnige 2 strijd .

kib*
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

@gtsb, op je uitspraak: Spreek je eigen fans ook eens toe. Ik heb jou Rudolf nog geen één keer zien corrigeren en op aanspreken, waarom doe jij het niet ? Bang om sympathie te verliezen ? Feyenoord's onder onsje ? Denk goed na, voordat jij anderen er op wijst. Kom op begin de eerst volgende keer dan maar om Rudolf te attenderen op zijn gruwelijke zieke uitspraken. Ik wacht er op. Zelf hand in eigen boezem steken, niet zo moeilijk.

kib*
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Laat Miranchuk maar voor Feyenoord kiezen, die club speelt CL. Simpel, niet zo moeilijk zijn.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Kib* jammer dat je maar blijft doorgaan in hetgeen waarvan je anderen beschuldigd . Simpel niet zo moeilijk om ook te stoppen met deze onzin

kib*
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Tjonge gtsb, in de eerste plaats bedoel ik er totaal geen kwaad mee, het is toch goed voor Miranchuk dat hij in de CL opvalt dan bij Ajax in de EL ? Op de tweede plaats zoek jij althans bij mij, altijd iets achter, kom op zeg. Onzin ? Jouw reactie is onzin. Ga iemand anders stalken met dat zoeken naar spijkers op laag water, JIJ kan hier niet mee stoppen. Trouwens voor jouw statistiek, 11 reageerders zijn het met mij eens, simpel. Nogmaals ga iemand anders stalken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen