Mulder hakt genadeloos in op Veerman en zorgt voor schrikreactie bij Ziggo Sport

17 september 2024, 19:54   Bijgewerkt: 17 september 2024, 20:02
Foto: © Imago

Youri Mulder uit forse kritiek op Joey Veerman in de pauze van de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en PSV. Volgens de analist van Ziggo Sport speelt Veerman een belabberde wedstrijd en was hij deels debet aan de 2-0 van Weston McKennie in de 27ste minuut.

Veerman raakte de bal kwijt op de vijandelijke helft, waarna Juventus met succes de tegenaanval inzette. “Het begint bij het balverlies van Veerman, die een zwakke eerste helft speelt. Hij speelt zonder overtuiging, ook bij zijn schoten. Het is weer net zo als bij het Nederlands elftal tegen Oostenrijk”, haalt Mulder een pijnlijke herinnering naar boven: het EK-duel waarin Veerman al in de eerste helft werd gewisseld. Na het snoeiharde betoog van Mulder reageert presentator Wytse van der Goot ietwat geschokt: “Oeh”, zegt hij na de opmerking over Nederland – Oostenrijk.

Artikel gaat verder onder video

Volg de wedstrijd tussen Juventus en PSV in ons liveverslag!

Na het balverlies van Veerman kon Teun Koopmeiners een crosspass versturen richting Nicolás González, die daarna Matteo Dams passeerde en richting het strafschopgebied liep. “Natuurlijk gaat Dams, die verder wel een goede wedstrijd speelt, er misschien wat te gretig in.” González probeerde Dusan Vlahovic te bereiken, maar daar zat Veerman tussen. “Dan is Veerman weer ongelukkig, nadat hij wel terugplooit, maar de bal op ongelukkige wijze naar McKennie tikt. Die schiet hem er dan in.”

LEES OOK: Uitsupporters zijn niet te spreken over Philips Stadion

Mulder vraagt zich af wat de oorzaak is van het mindere optreden van Veerman. “Misschien zit er te veel druk op zijn schouders, dat hij te veel van zichzelf verlangt. Maar hij loopt met een zak aardappels op de rug.”

Veerman lijdt ook balverlies voor de 3-0

Trainer Peter Bosz zou er wellicht ook goed aan hebben gedaan om Veerman vroeg naar de kant te halen, want in de tweede helft kwam hij niet beter voor de dag. Zes minuten na de rust liet Veerman zich op het middenveld verrassen door Teun Koopmeiners, die hem de bal ontfutselde. Via Dusan Vlahovic ontstond een levensgrote kans voor González, die de 3-0 binnenschoot.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV houdt groot nieuws intern 'zeer klein'

"Zelfs de persafdeling van PSV was niet op de hoogte", zo klinkt het na groot nieuws uit Eindhoven.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Je hebt helemaal niets aan Til (en de Jong) als Psv niet volop kan aanvallen

Dexi
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

De ene analist weet niet eens wie er speelt of welke dag het is, terwijl de ander alleen maar zit te raaskalken. Hij heeft zelf gevoetbald en vraagt zich nu af waarom Veerman buiten de Eredivisie zo ondermaats presteert. Zou het misschien aan de tegenstander en het niveau liggen?

Kkorat swatcat
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Het is gewoon heel simpel PSV heeft helemaal niets te zoeken in de Champions-League.

ERIMIR
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

PSV heeft ook een zwakke, onervaren verdediging. Het lag niet alleen aan Veerman die gewoon de top waarschijnlijk ook nooit zal halen. In de ED zullen ze ook wel worden afgestraft als je zulke fouten maakt. Het is gewoon de druk van het spelen van een Europese wedstrijd wat bepaalde Nederlandse spelers kennelijk niet weten hoe ermee om te gaan.

Laurens1
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Deze paling kan vermoedelijk slecht met druk omgaan, ingegeven door het verwachtingspatroon uit naaste omgeving. Mooi voorbeeld D(R)ommel, zijn vader zag hem na 2 wedstrijden ook belanden bij de Europese top. Het resultaat is bekend denk ik, reserve keeper nu 🤦‍♂️🤦‍♂️

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen