Vrouw van René van der Gijp deelt dringende boodschap: ‘Stop daarmee, mensen!’

21 september 2024, 16:27
Foto: © Instagram @nousvandergijp

Minouche van der Gijp, de vrouw van Vandaag Inside-analist René van der Gijp, is helemaal klaar met mensen die foto’s maken van hun woning. Van der Gijp deelt in haar Instagram Story een boodschap waarin ze vraagt om te stoppen met het maken van foto’s van hun huis.

“Ik begrijp nog steeds niet waarom sommige mensen de behoefte hebben om voor onze deur foto’s van het huis te maken?! Wetende dat we een inbraak en overval hebben meegemaakt…”, begint Minouche, doelend op de inbraak in 2020. René van der Gijp kwam destijds niet lekker thuis na een uitzending van Vandaag Inside (destijds Veronica Inside, red). Er werden onder meer horloges en zonnebrillen gestolen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: René van der Gijp over Ahmed Aboutaleb: 'Een enorme lul, écht een enorme zakkenwasser'

“Je kan goede intenties hebben, maar ook de verkeerde, maar dat weten we niet. Dat kan dus beangstigend zijn.. Stop daarmee, mensen! Je staat niet alleen op camera, maar de beelden worden ook gedocumenteerd”, eindigt Minouche haar eerste Story. Niet veel later plaatste de vrouw van René van der Gijp nog een bericht in haar Story: “Als mensen denken: stel je niet aan. Laatst stond er iemand in een van onze gangen om te vragen of hij mee kon rijden naar de uitzending.”

Minouche van der Gijp geschorst op Instagram

Minouche van der Gijp kwam onlangs in het nieuws wegens haar Instagram-schorsing. Ze deelde regelmatig beelden van het door Israël aangebrachte leed in de Gazastrook. Soms waren daar overleden kinderen zichtbaar. Volgens Instagram was dit in strijd met de richtlijnen, waardoor het account enige tijd geschorst was. Minouche gaf aan haar postgedrag aan te passen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp stelt na zestien jaar samenwerken plotseling een bizarre vraag over Johan Derksen

René van der Gijp stelt in Vandaag Inside een bizarre vraag over tafelgenoot Johan Derksen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Misschien moet Minouche eens aan stoere Rene vragen of hij eens stopt met wekelijks allerlei mensen af te zeiken op tv. Of eens vragen of ie de ballen heeft om het die mensen het eens recht in hun gezicht te zeggen. Misschien is dat een idee? Dat ze van zijn huis nog geen ramen hebben ingegooid vind ik wel een klein wondertje.

Paulito
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Stel je aan, Gijp zegt het met Humor, zit gen enkel kwaad in. Dit soort mensen schijnen ook bij Derksen op de stoep te staan. Die doet zelfs open.

Sticks
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is maar wat je humor noemt. 50 keer iets roepen over Brobbey en 200 kilo vind je zeker ook humor of niet? Hoeveel weeg jij eigenlijk? 400 kilo? Ik zeg het met humor.........

Ztuffz83
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is een verhaal met lusten en lasten Minouche, gewoon niet zeuren als je blij bent met de lusten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen