Memphis ontvangt concreet aanbod en kan 400.000 euro per maand verdienen

4 september 2024, 09:48   Bijgewerkt: 4 september 2024, 13:57
Foto: © Imago

Memphis Depay staat in de belangstelling van het Braziliaanse Corinthians, zo melden verschillende Zuid-Amerikaanse media woensdag. Er ligt een concreet aanbod voor twee seizoenen op tafel bij de transfervrije spits, die in Brazilië op jaarbasis zo'n vijf miljoen euro kan gaan verdienen.

Memphis wacht nog altijd op een club, nadat hij afgelopen zomer transfervrij de deur uitliep bij Atlético Madrid. Er werd gesproken over belangstelling uit Spanje en Saudi-Arabië, maar tot dusver is er nog niets concreets geworden, terwijl alle competities al bezig zijn. Nu wordt Memphis voor het eerst in verband gebracht met een stap naar Brazilië. Corinthians wil de spits volgens media als Globo en UOL vastleggen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Koeman weet ‘wel iets meer’ over Memphis en sluit deur nog niet

Er ligt een officieel aanbod op tafel bij Memphis, die zo'n 400.000 euro per maand kan verdienen in Zuid-Amerika. Memphis moet een boegbeeld worden van Corinthians, dat de opdracht heeft gekregen om een 'prominente' speler vast te leggen. Memphis past in dat plaatje, waardoor er miljoenen vrij zijn gemaakt voor komst van de international van het Nederlands elftal.

Nu is het afwachten hoe Memphis zelf reageert op het concrete aanbod uit Zuid-Amerika. Met een stap naar Brazilië lijkt de aanvalsleider zichzelf verder uit beeld te spelen bij het Nederlands elftal, aangezien hij van het Europese toneel verdwijnt. UOL schrijft daarom ook dat Memphis het liefst in Europa zou willen blijven, maar dat het niet uitgesloten is dat de dertigjarige uiteindelijk kiest voor een stap naar Brazilië.

Sevilla wordt niet concreet

Ook het Spaanse Sevilla werd onlangs aan Memphis gelinkt, maar volgens Spaanse media heeft de club uit het zuiden van Spanje besloten om niet voor de komst van de international van het Nederlands elftal te gaan, ondanks dat er met Lucas Ocampos een aanvaller vertrokken is.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wilfred Genee is stomverbaasd door loting van PSV en Feyenoord

De loting van PSV en Feyenoord voor de competitiefase van de Champions League zorgt voor grote verwarring bij Wilfred Genee.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dat is nog altijd 4 miljoen minder dan Bergwijn die momenteel zijn koffertje aan het pakken is, maar 4 ton per maand is ook niet misselijk. Moet je wel geen heimwee hebben, maar goed je voetbalt wat en ligt elke dag fijn in de zon met je bips dus dan valt het afzien nog wel mee denk ik. Misschien kan ie er een zweetbandenfactory opzetten. ;-)

DirkSp
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ik zeg heel snel doen. Beter Brazil dan de klote zandbak. Laatste kans voor de Paay

Folcwijn
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Verschil moet er zijn: Bergwijn met een emmer en een schepje naar de zandbak, Memphis met een tanga tussen zijn billen en een papegaaienveer in zijn haarband naar Sao Paulo. Corinthians staat overigens derde van onderen in Brazilië....

FCJel
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Wel een gaaf avontuur

jurgen😎
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

De zandbak wilde hem niet en ik denk als hij feyenoord had gebeld en gezegd 3 miljoen per jaar teken voor 2 hadden ze ja gezegd zagen we deze jongen in de champions league nu gaat ie misschien naar een competitie die niet bekeken wordt..... jammer.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Als hij Feyenoord had gebeld had hij te horen gekregen................tuut,tuut,tuut. Memphis is geen Feyenoordspeler en zal dat nooit worden.

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

jurgen, liever niet, ik weet in de ED schop die er vast en zeker nog 20 in, maar alles dat je er dan bij krijgt, net als bij Lang en Wout. Weet niet als dat goed is voor een ploeg.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

goku ja de kleedkamer moet niet verstoord worden dat is 1 ding wat zeker is maar dat is een aanname mischien kan die zo een ueda inspireren.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Depay is niks voor Feyenoord zowel op of naast het veld . Maar goed wij willen(kunnen) dat niet betalen . Dus non discussie zo zie ik het

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Denk dat die het niet doet. Want in tegenstelling tot Bergwijn heeft hij nog een doelstelling, topscoorder alle tijden worden bij oranje en als je uit Europa verdwijnt gaat dat lastig worden

0laf
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Denk niet dat Depay zo eergevoelig is en zo veel kwaliteit heeft om topscoorder aller tijden te worden. Of hij moet nog 30 x geselecteerd worden voor wedstrijdjes tegen Liechtenstien, Andorra en San Marino.

Goku
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

0laf, ik denk juist wel, aangezien dat het enige is wat die na kan laten aan de voetbalwereld

svl
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Topscoorder aller tijden is maar statistiek, de belangrijke momenten tellen. Dan kom ik toch eerder bij andere spelers van Oranje uit. Die komen wss niet eens in de buurt van topscoorder.

DannyvndS20
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Die wil 100% zeker weten topscorer aller tijden worden. Als ik aan Depay denk dan denk aan Psv aan het Wk 2014. En zijn transfer naar United. Vanaf dat moment was het niks meer alleen later bij Lyon nog even opgebloeid maar moest toen opeens spits staan. Er was ook niet veel beters. Maar het is nooit echt wat geworden. Blij dat hij niet geselecteerd is. Met Koeman weet je het nooit. Wijnaldum wel op Ek maar Bergwijn is al uitgesloten terwijl hij er nog geen wedstrijd heeft gespeeld. Hoe dan ook. Topscorer aller tijden kunnen worden en boven Kluivert,van Basten Cruyff van Persie en Bergkamp staan, lijkt me voor Depay als status wel heel belangrijk. 'Who cares" met z'n nummertje 10 op z'n haarband,laat vast graag in z'n nieuwe track horen wie er topscorer aller tijden is. En dan haalt die een vinger uit z'n oor en maant die "ons" tot stilte.

Goku
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

svl, daar ben ik het mee eens Gaf alleen aan waarom die niet buiten Europa gaat. Persoonlijk zou ik het verschrikkelijk vinden als die topscoorde alle tijden zo worden.

kib*
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Kan je nagaan, Depay's reputatie is/was toch groter dan die van Bergwijn ? Depay: gaat voor 2 seizoenen, totaal 10 miljoen netto verdienen. Bergwijn: voor 3 seizoenen, totaal netto 27 miljoen. Het kan verkeren. Momentums.

haike
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

tsja ik denk dat de voorzitter Corinthians stevie wonder is!! als hij zoveel kan verdienen moeten ze bij ajaks toch denken we kunnen een heel echt elftal bouwen met die braszooi die we nu hebben! dus verkopen die zooi aan brazilie!! maar ik geloof er geen ene kut van!!

Zozo
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik weet het; ik ga ook een haarbandje dragen, ze zien mij nl. nog steeds niet staan, terwijl ik minstens de helft waard ben.

Dexi
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Voor het geld hoef hij het niet te doen, hij gaat waarschijnlijk naar Frankrijk of Turkije

Goku
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Zet geld op Turkije

DirkSp
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Turkije blijft een vluchtroute

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Met al zijn gekloot, blessures, bijzaken als rappen, zweetbandjes, onvoldoende presteren, niets geleverd, ben ik eigenlijk wel klaar met hem, en vink ik hem af, misschien nog enkel nog bij vd. Vaart op de commentatorstoel plaats nemen dik worden, slapjes meelullen hoe het had gemoeten en theoretisch beter had gekund.

Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Hoe verder hoe liever.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen