Liverpool-teamgenoten zijn Ryan Gravenberch zat: ‘Houd ermee op, het is genoeg’

28 september 2024, 22:42
Foto: © Instagram: andyrobertson94

Ryan Gravenberch werd zaterdagavond na de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd van Liverpool tegen Wolverhampton Wanderers opnieuw uitgeroepen tot Man of the Match. Het was niet de eerste keer dit seizoen dat de Oranje-international die persoonlijke onderscheiding ontving, tot wanhoop van ploeggenoot Andy Robertson.

Gravenberch is dit seizoen op dreef en werd al meerdere keren uitgeroepen tot Man of the Match. Ook vorige week na het Champions League-duel met AC Milan (1-3 overwinning) ontving de middenvelder de persoonlijke onderscheiding bijvoorbeeld.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Mohamed Salah bezorgt Liverpool van Arne Slot koppositie in de Premier League

Na de wedstrijd tegen Wolverhampton plaatst ploeggenoot Andy Robertson op Instagram een foto vanuit de kleedkamer van Liverpool van Gravenberch, die poseert met de Man of the Match-bokaal. “Give it a rest”, schrijft de linkervleugelverdediger van the Reds bij de foto, oftewel: “Houd ermee op, het is genoeg.”

Ook Trent Alexander-Arnold deelt de foto van Gravenberch met de Man of the Match-bokaal op Instagram. Hij schrijft daarbij: “De man van het moment.” Ibrahima Konaté verscheen na afloop samen met Gravenberch voor de camera van Sky Sports voor de camera van Sky Sports. De Franse centrumverdediger claimde live op televisie de Man of the Match-titel, maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de Oranje-international.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot greep hard in na 45 minuten spelen bij Liverpool

"Hij heeft mij een schop onder de kont gegeven", zegt een zelfbewuste speler van Liverpool.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

en toch nam Koeman hem mee en gunde hem geen minuut, terwijl het middenveld slecht was. ook omdat er teveel afvallers waren. Wijnaldum nam hij mee en liet hem zelf ballen, terwijl het niveau daar zo laag is toch

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

En maar lacherig doen om Slot dat het allemaal wel mee viel, wat had Slot nou gepresteerd ? Had hij niet naar Tottenham moeten gaan want nu die 2e werd wou geen club meer hem hebben ? Slot zeurde toch alleen maar op de scheids en had zijn excuses toch klaar staan? Dus nu lekker stoer praten dat Koeman hem geen minuut gunde heel Nederland zag niks meer in Gravenberch. Arne Slot heeft hem een nieuw leven gegeven.

Emilio
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat boeit het Nederlandse Elftal, als speler verdien je het geld bij de Club. Spelen voor je land is liefdadigheid met minder vakantie en kans op blesures. Laat Gravenberch hij doet het goed, goede trainer en goede spelers om hem heen. Koeman was een goede speler maar als coach na Ajax alleen maar bergafwaarts gegaan. Die man kan je niet serieus nemen, alleen over de Arabische competitie dan, dat is een zandbak met ouwe vedetten en de overige spelers zijn vriendjes van de voorzitter etc.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen