Ryan Gravenberch spreekt in hilarisch interview met Ibrahima Konaté dank uit aan Gary Neville

28 september 2024, 22:17
Foto: © Sky Sports

Ryan Gravenberch kende zaterdagavond opnieuw een persoonlijk hoogtepunt. De Oranje-interational werd na een subliem optreden voor Liverpool in de uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers (1-2 winst) uitgeroepen tot man van de wedstrijd en sprak na afloop zijn dank uit aan analist en commentator Gary Neville.

Liverpool won zaterdag dankzij doelpunten van Ibrahima Konaté en Mohamed Salah met 1-2 bij Wolverhampton. Gravenberch speelde de gehele wedstrijd en overlegde enkele verbluffende statistieken. Zo completeerde de middenvelder 95% van zijn passes, het hoogste percentage van alle spelers op het veld, en won hij al zijn persoonlijke duels, acht in totaal.

Artikel gaat verder onder video

Na afloop verscheen hij samen met Konaté voor de camera van Sky Sports. De Franse centrumverdediger zorgde voor een hilariteit, door de Man of the Match-award te claimen. Konaté moest zijn meerdere echter erkennen in Gravenberch. “Wie kiest de Man of the Match?”, vroeg de stopper zich af.

LEES OOK: Mohamed Salah bezorgt Liverpool van Arne Slot koppositie in de Premier League

Toen hem werd meegedeeld dat Neville over het vergeven van Man of the Match-awards gaat, richtte Gravenberch zich dankbaar tot de oud-verdediger van Manchester United en commentator van Sky Sports: “Thank you, Garry.”

Dankzij de overwinning op Wolverhampton is Liverpool na zes speelrondes koploper in de Premier League. Het team van trainer Arne Slot heeft dankzij vijf overwinningen en één nederlaag vijftien punten. Achtervolger Manchester City heeft één punt minder.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot greep hard in na 45 minuten spelen bij Liverpool

"Hij heeft mij een schop onder de kont gegeven", zegt een zelfbewuste speler van Liverpool.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen