Kenneth Perez maakt live op televisie wegwerpgebaar: ‘Wie verzint zoiets? Ze lachen ons uit!’

1 september 2024, 21:01
Foto: © ESPN

Kenneth Perez en Kees Kwakman hebben geen goed woord over voor de drinkpauze die zondagmiddag halverwege de eerste helft van FC Utrecht - FC Twente (2-1) werd ingelast door de arbitrage. Volgens de analisten haalden de onderbreking de intensiteit volledig uit de wedstrijd.

FC Utrecht en FC Twente begonnen zondagmiddag om 12.15 uur aan hun wedstrijd. Na 22 minuten werd er een drinkpauze van enkele minuten ingelast. “Wat missen wij over het algemeen bij Nederlandse teams Europees? Hardheid”, begint Perez zijn verhaal in het televisieprogramma Dit was het Weekend van ESPN. “Het is op dat moment 22 graden, 22 graden! En wij lassen een drinkpauze in. Wie verzint zoiets?”

Artikel gaat verder onder video

“Voor de drinkpauze zat er zoveel energie in. Lekker, veel intensiteit en veel duels”, vervolgt Perez. “En toen kwam de drinkpauze. De trainers krijgen dan de kans om alles tactisch goed neer te zetten. De eerste 22 minuten ging het heen en weer.”

“Die drinkpauze, kom op man!”, vult collega-analist Kwakman aan. “Ik heb één keer in mijn carrière een drinkpauze gehad. Dat was tijdens FC Groningen - Willem II op de tweede speeldag van het seizoen. Toen was het echt 35 graden. Eén keer! En nu gaan we elke week een drinkpauze houden.”

Perez maakt vervolgens een wegwerpgebaar. “Het is niet heel gek dat Olympische sporters onze bedrijfstak uitlachen. Wij zijn natuurlijk echt de watjes van de sport! Olympische sporters gaan echt tot het gaatje, weer of geen weer. Wij hebben een drinkpauze bij 22 graden. Alsjeblieft zeg!”, besluit de Deense analist.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Zo zijn er meer lachwekkende zaken. Een voetballer die gewisseld wordt, vervolgens met zijn knie lichtjes iets omver duwt en tegen een krat trapt wordt door iedereen verketterd, hij moet excuus aanbieden. Slaat helemaal nergens op. Als dit al zo erg is dan durf ik de deur net meer uit Schors hem tot eind van het seizoen dan maar

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen