Perez hakt in op spelersmateriaal Feyenoord: ‘Slot liet spelers beter lijken dan ze zijn’

30 september 2024, 08:32
Foto: © ESPN

Bij Feyenoord wordt dit seizoen nog duidelijker hoe goed Arne Slot eigenlijk was als trainer, zo geeft Kenneth Perez aan. Volgens de analist was er in De Kuip vorig seizoen ook al een gebrek aan kwaliteit, maar werd dit verbloemd door de aanwezigheid van Slot.

Slot vertrok afgelopen zomer na drie goede seizoenen bij Feyenoord naar Liverpool. Onder zijn opvolger, Brian Priske, wil het nog niet echt lopen. In zes competitieduels, tegen op papier niet de sterkste tegenstanders, speelden de Rotterdammers vier keer gelijk, terwijl in de Champions League kansloos werd verloren van Bayer Leverkusen. Toch kan Priske hier volgens Perez niet heel veel aan doen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Grote klap voor Daley Blind, vlak voor wedstrijd tegen Feyenoord

Volgens de analist speelde Feyenoord de afgelopen seizoenen veel beter voetbal dankzij Slot. “Instructies, hoe je traint. Hij heeft gewoon de spelers beter laten lijken dan ze zijn”, stelt Perez in Dit was het Weekend op ESPN. “We hebben het vaker besproken, het was een hele klus voor de volgende trainer om een unieke trainer op te volgen.” Ook het vertrek van een aantal spelers, zoals Mats Wieffer, Yankuba Minteh en Lutsharel Geertruida heeft Priske hierin niet geholpen. “Maar ik denk dat zij dit ook niet veel beter zouden maken.”

LEES OOK: Keepersdiscussie bij Feyenoord laait op: ‘Bijlow is een geweldige keeper, een panter’

Slot verbloemt zwakte materiaal beter dan Priske

“Dit Feyenoord zou onder Slot ook beter presteren dan dit. Het is niet zo dat Priske er niets van kan, maar hij moet iets opvolgen wat heel moeilijk is.” De suggestie van Jan Joost van Gangelen dat het materiaal niet zo goed is, kan Perez zich wel in vinden. “Dat moet je er laten uitzien als goed materiaal”, besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ergernis bij ESPN over Feyenoord-aanvaller Paixão

Kees Kwakman en Mario Been hebben zich bij De Eretribune op ESPN verbaasd over Feyenoord-aanvaller Igor Paixão.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

ERIMIR
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Feyenoord heeft gewoon te weinig kwaliteit in de ploeg. Het is nog maar de vraag of Slot met dit materiaal Feyenoord beter had kunnen laten spelen. Bij Liverpool heeft hij natuurlijk de beschikking over het beste materiaal en spelers met betere kwaliteit.

Sticks
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Met dank aan vooral te Kloese die ontieglijk de hemel in werd geprezen maar afgelopen transferperiode toch wel behoorlijke steken heeft laten vallen. En dan heb je ook nog een trainer aangetrokken die zo nodig zijn eigenzinnige ideeën wil uitvoeren (en daar dan van terug moet komen) en zie hier het resultaat: zesde plek, maar 2 x winst over 6 wedstrijden en maar liefst 11 punten achterstand op de koploper. Dan kun je nog elke week over Slot wauwelen maar dit is de harde realiteit.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Te Kloese heeft mede ervoor gezorgd dat Feyenoord financieel er boven op is gekomen. Spelers voor de hoofdprijs verkocht. Sterkhouders weten te behouden. Dat het nu niet loopt op t veld is echt niet zijn schuld. Er zijn inderdaad wel fouten gemaakt. Alsnog is de selectie sterker en beter dan de clubs waar ze punten hebben tegen liggen. En was jij niet iemand die Slot geen bijzondere trainer vond? Je bent een haatzaaier en hebt altijd commentaar op een ander, kleine dictator.

Sticks
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Hahahahahahahaaaa!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

En als het inhoudelijk wordt haak je af.

Sticks
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen