Perez deelt zorgen: ‘Snap dat Ihattaren 120 kilo is geweest, maar…’

30 september 2024, 07:58
Foto: © Imago

Mohamed Ihattaren is te snel teruggekomen in het profvoetbal, zo vindt Kenneth Perez. Volgens de analist is de aanvallende middenvelder nog steeds niet op het gewicht dat hij zou moeten zijn om professioneel te sporten.

Ihattaren maakte zondagmiddag namens RKC Waalwijk zijn rentree in het profvoetbal. In de thuiswedstrijd tegen Ajax mocht hij tien minuten voor tijd invallen. Toch was hij daar nog niet klaar voor, zo stelt Perez in Dit was het Weekend op ESPN. “Goed dat hij eruit lijkt te komen, maar helemaal fit is hij natuurlijk niet”, begint de analist. “Ik snap wel dat hij 120 kilo is geweest, maar hij is nog steeds veel te zwaar om profvoetballer te zijn.”

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Kraay noemt Ihattaren plots een 'patiënt': 'Ik ben geen patiënt, man'

Presentator Jan Joost van Gangelen vraagt zich vervolgens af waar Perez dat aan ziet. “Je kunt toch zien dat hij een buikje heeft”, laat de voormalig voetballer zich uit wanneer beelden van de invalbeurt van Ihattaren worden getoond. “Voor alle duidelijkheid, dit heeft niks met fat shaming te maken”, verduidelijkt Perez, die vervolgens uitlegt dat de meeste spelers in het profvoetbal ‘blokjes’ op de buik hebben. “Dan ben je professional, niet als je met een buikje loopt.”

LEES OOK: Rellen na duel tussen RKC en Ajax: agent en politiepaard raken gewond

Ook Marciano Vink denkt dat Ihattaren wat langer de tijd had moeten nemen voordat hij zijn rentree maakte. “Je kunt niet ongestraft zo lang uit het voetbal stappen”, stelt de analist. “Hij zal wel voor zichzelf getraind hebben en is vervolgens aangesloten. Wat traint hij nu met de groep? Twee weken? Dan is dit toch best wel heel snel.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ihattaren laat vrijdagochtend 'een traantje' en spreekt over Oranje

Mohamed Ihattaren hoopt op korte termijn zijn debuut te kunnen maken voor RKC Waalwijk.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen