Johan Derksen wil niet Francesco Farioli, maar 66-jarige coach als hoofdtrainer van Ajax

30 september 2024, 22:17
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen vindt dat Ajax met Ron Jans de ideale kandidaat als hoofdtrainer heeft laten lopen, zo geeft de analist maandagavond aan in het programma Vandaag Inside. Derksen heeft zich al vaker positief uitgelaten over Jans en denkt dat de coach van FC Utrecht veel beter bij de Amsterdammers had gepast dan Farioli.

Derksen heeft in het programma Vandaag Inside al vaker laten weten dat hij geen fan is van Farioli, maar wél van Jans: "Als je nu naar Ron Jans kijkt bij FC Utrecht… dat was toch ook een ideale man geweest om deze jaren bij Ajax te overbruggen, in een nieuwe opbouw", zo vindt Derksen. "Kijk, Slot die brengt iets extra's. Dat is te zien, want met die Deen (Brian Priske) is er niets meer van over. Ik denk dat Peter Bosz ook iets extra's brengt, want bij Ajax heeft hij het goed gedaan en ook de finale (van de Europa League, red.) gehaald."

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Dies Janse, die enorm wordt geprezen binnen Ajax, begaat zeer pijnlijke fout

Derksen vindt dat hetzelfde geldt voor Jans, die het net als Bosz erg goed doet: "Dat geldt eigenlijk ook voor Ron Jans, ja. Die haalt bij ieder lullig clubje toch goede resultaten. En de rest van die trainers is allemaal net zo goed als hun spelers", vindt de analist. Jans is nog ongeslagen met FC Utrecht in de Eredivisie en wist zondagavond knap te winnen op bezoek bij het goed presterende AZ.

Dat is heel wat anders dan vorig seizoen op het moment dat Jans instapte in de Domstad, zo stipt tafelgast Valentijn Driessen nog even aan in het programma: "Toen Jans kwam stonden ze laatste, nu staan ze tweede."

Geniale inval: trainer shockeert met briljante wissel! 😲

Geniale inval: trainer shockeert met briljante wissel! 😲

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Alex Kroes denkt dat hij Ancelotti bij Ajax kan halen. Vind zelf wel Robert Maaskant een goede trainer voor dit Ajax.

Sticks
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Gelukkig heeft Derksen niks te vertellen bij Ajax. Die man denkt dat ie nog relevant is maar jammer dan.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Er kijken dagelijks bijna 1 miljoen mensen naar hem. Ga eens slapen, Trolletje.

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Rudolf Weer op de man af dat deden ze alleen bij jou toch spiegeltje kopen misschien

Kramer
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Het is de snor, Jans doet het leuk maar elke top club laat hem links liggen.. dat zal ook een reden hebben. Misschien dat Feyenoord straks nog een poging kan doen als Priske ontslagen wordt. Vind het een leuke man, had misschien best wat meer kunnen betekenen dan Steijn ofzo. Maar Farrioli doet het gewoon goed, ik heb niets te klagen.

Pointer62
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Toch apart dat iedereen zich zo druk maakt om Ajax. Als iedereen zich nu gewoon eens met zijn eigen kippen gaat bemoeien. Ik ben zeer tevreden over Farioli. Hij doet het prima, en beter als Priske, en de rest komt ook nog wel. Dus laat Ajax maar lekker'volgens jullie, nep analisten' naar de kloten gaan, dan komen we elkaar allemaal aan het eind van het seizoen wel weer tegen. Er zijn nog 17 andere clubs, waar jullie je druk over kunnen maken. Laat Ajax maar lekker naar de klote gaan. Die kunnen jullie analisten toch niet meer helpen. Stumpers dat jullie zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen