Johan Derksen vindt dat Hélène Hendriks moet ingrijpen tegen 'kleffe' Noa Vahle

3 september 2024, 08:44   Bijgewerkt: 3 september 2024, 21:33
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft in het programma Vandaag Inside opnieuw een sneer uitgedeeld aan sportjournaliste Noa Vahle. De verslaggeefster van Ziggo Sport, die eerder nog vaak in het programma verscheen, heeft geen goede indruk gemaakt op de heren van Vandaag Inside in het programma De Oranjezomer.

Vahle, sportjournaliste van beroep, was onlangs te gast in het programma De Oranjezomer en kreeg in dat programma de ruimte om iets te vertellen over de goededoelenorganisatie van haar moeder, Linda de Mol: "Ik ben sinds een jaar nu ambassadeur van de LINDA Foundation en daarin komen wij op voor gezinnen in Nederland die opgroeien in armoede", zei Vahle onder meer. Het wekte ergernis op bij Derksen, die het zeer goedkoop vond van Vahle om de organisatie live op televisie te promoten.

Artikel gaat verder onder video

"Ik schrik iedere dag. Ik zit gisteren naar Hélène te kijken en daar zie ik Noa die het goede doel van Linda, haar moeder, zit te promoten in een programma van John. Kleffer kan niet. Kleffer kan niet", vindt Derksen. Hij is niet de enige die er zo over denkt, want René van der Gijp was ook niet te spreken over het fragment: "Ik ben het echt róerend met je eens, echt waar”, zegt hij. “Aan die Noa heb ik me ook aan zitten storen.”

Derksen vindt zelfs dat presentatrice Hélène Hendriks moet ingrijpen tegen dergelijke acties in haar programma. "Dan moet Hélène zeggen: Dit soort onzin doen we niet. Ze hebben ook een eindredacteur, maar die houdt ook zijn mond, want ze zijn allemaal bang voor John De Mol", stelt Derksen tot slot.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp krijgt tik op de vingers en laat niets meer van zich horen

René van der Gijp heeft achter de schermen een tik op de vingers gekregen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

het waren toch jullie 2 favorieten presentatrices? ze hebben zoveel in de sportwereld betekend dat ze daar mogen zitten .......... al die jaren op opofferingen lichamelijk en mentaal . Voor helene jarenlang op een ouwe man zitten van 65 en extensiones en noa ja de harde dagelijkse problemen in het gooi , van een tv familie. ...

kib*
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

Of je het leuk vindt of niet jurgen wat ik vind, maar dit is een klasse reactie.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Moest ook even heel goed nadenken hoe ik dit moest bewoorden.

Hoanne
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Mijn reaktie is alweer verdwenen, te negatief over ene johan?

NearioNL
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dit is toch logisch. Zat ze niet in die familie, had ze dit werk ook niet. Kwestie van je schuld terugbetalen. Snap niet waarom we ons druk maken wat nietzeggende mensen Doen overigens (geldt niet Alleen voor Noa, maar eigenlijk iedereen op TV. Lekker belangrijk wat die vonden)

Dexi
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Derksen weet hoe de media werkt en zal familie de Mol altijd blijven verdedigen ongeacht de beschuldigingen. Dit is geen aanval maar een afleiding, zogenaamd Noa voor de bus gooien om Johnny de Mol uit de wind te houden die wordt op dit moment in Spanje verdacht van mishandeling.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen