Derksen ‘trots’ op zichzelf: ‘Slapjes me daarvoor ziek te melden’

18 september 2024, 09:44

Johan Derksen heeft eraan gedacht de aflevering van Vandaag Inside van dinsdagavond over te slaan, zo liet hij weten in de betreffende uitzending. De favoriete band van De Snor gaf namelijk een optreden in Nederland, maar hij vond het niet nodig zich daarvoor ziek te melden.

“Ik ben trots op mezelf dat ik hier zit vanavond”, begint Derksen bij Vandaag Inside. “Vanavond is namelijk het enige optreden van mijn favoriete band in 013 in Tilburg. Maar ik vind het een beetje slapjes om me daarvoor ziek te melden.” Wanneer de oud-voetballer vervolgens wordt gevraagd welke band dat dan is, blijkt dat The Steel Woods te zijn.

LEES OOK: Derksen: 'Dit laat zien waarom politie geheel terecht wedstrijden van Ajax heeft uitgekozen'

Vervolgens geeft René van der Gijp aan dat hij nog heeft geprobeerd Derksen toch aan een optreden van de band te helpen. “Ik heb nog geprobeerd te regelen dat ze hier kwamen gisteren, maar ze zaten in Brussel”, legt hij uit. “En ze zitten morgen in Keulen, dus ze konden niet”, betreurt hij. Toch weet Derksen zeker dat hij de band wel een keer live gaat zien. “Ze komen nog wel op grote festivals en anders ga ik een keer naar Amerika.”

LEES OOK: Johan Derksen vindt dat de voltallige selectie van Feyenoord spoedig moet ingrijpen

Wanneer Van der Gijp aangeeft dat dat niet nodig is, aangezien ze een dag eerder in Brussel stonden, gaat Derksen daar gelijk tegenin. “Toen zat ik hier. En morgen staan ze in Keulen, zit ik weer hier.” Wilfred Genee heeft nog wel een goed idee hoe Derksen wel naar het optreden kan. “Nog een liesbreuk, dan kan je gelijk door na de operatie”, zegt hij gekscherend.

LEES OOK: Derksen onderbreekt tafelgast: ‘Als ik die naam hoor, krijg ik altijd jeuk... een ontzettende lul!’

Afmelding Van der Gijp

Van der Gijp was afgelopen zomer wel tweemaal afwezig bij Vandaag Inside Oranje. De voormalig buitenspeler ontbrak eerst vanwege de verjaardag van zijn zoon Nicky, terwijl hij een week later had afgemeld wegens het afstuderen van zijn zoon. In de podcast KieftJansenEgmondGijp onthulde hij dat dit hem een flink bedrag heeft gekost, aangezien hij moest betalen voor de persoon die hem vervangt. Daarvoor moest Van der Gijp tweemaal een bedrag van 1500 euro afrekenen.

Johan Derksen: 'Ik ben trots op mezelf dat ik hier zit vanavond...'

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Derksen neemt live in uitzending Vandaag Inside drastische beslissing

Een grote ingreep is aanstaande bij Vandaag Inside, zegt Johan Derksen lachend.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Exitium
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ze halen wat dingen door elkaar denk ik. The Steel Woods touren momenteel in de VS, niet in Europa. De band die gisteren in 013 stond was Blackberry Smoke, en die waren weer top live :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen