Johan Derksen clasht live op tv met Wilfred Genee: 'Moet je dat verraden?'

2 september 2024, 23:32
Foto: © Vandaag Inside

In de uitzending van Vandaag Inside ontstond maandagavond een akkefietje tussen Wilfred Genee en Johan Derksen, toen de situatie bij RKC Waalwijk werd besproken. Een opmerking van Genee schoot in het verkeerde keelgat bij Derksen.

Derksen wist eerder in het programma te melden dat RKC-trainer Henk Fraser op de wip zit. Dat herhaalde hij maandagavond. “Hij staat heel zwak, vooral bij de sponsors. In die sponsorgroep lopen ze niet weg met Fraser.” Genee insinueerde vervolgens dat volkszanger John de Bever, een goede vriend van Derksen, de bron is van dat verhaal. “Je krijgt die lach niet van zijn gezicht, want hij vindt het nog steeds leuk, volgens mij”, zei Genee, zonder de naam van De Bever te noemen, maar wel verwijzend naar zijn hit.

Artikel gaat verder onder video

Genee leek daarmee ook te insinueren dat De Bever als sponsor betrokken is bij RKC. “Maar John de Bever heeft hier niks mee te maken, met Mandemakers. Jij insinueert dat steeds, dat vind ik heel vervelend. Jij insinueert dat John de Bever mijn bron is”, reageerde Derksen. Genee noemde dat ‘voor de hand liggend’. “Jawel, maar dan moet jij dat verraden?”, vroeg Derksen. “Nou nee, het is meer een grapje”, counterde Genee.

LEES OOK: Derksen velt duidelijk oordeel: 'Een leuke jongen, maar als hij niet scoort heb je niets aan hem'

Derksen kon de opmerking niet waarderen. “Nou, ik vind het geen grapje. Je hebt ‘m van de week ook al gemaakt, dus je treedt in herhaling. Ik vind het niet grappig, nee. Als ik iemand kan noemen, dan doe ik dat wel. Maar het komt nu helemaal niet van John de Bever, want die zat in Spanje.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wilfred Genee is stomverbaasd door loting van PSV en Feyenoord

De loting van PSV en Feyenoord voor de competitiefase van de Champions League zorgt voor grote verwarring bij Wilfred Genee.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jeanne van kol
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Johan Derriksen moet heel snel stoppen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen