Horrorscenario voor Feyenoord: 'Het was wachten tot dit zou gebeuren'

27 september 2024, 20:31   Bijgewerkt: 27 september 2024, 20:48
Foto: © Imago

De zware blessure van Feyenoord-spits Santiago Giménez is het gevolg van overbelasting, zo stelt RTV Rijnmond-journalist Dennis van Eersel vrijdagmiddag in het programma Rijnmond Sport. De Feyenoord-volger van de regionale omroep is totaal niet verbaasd dat een speler van Feyenoord op dit moment in het seizoen zo'n pittige blessure oploopt.

De blessure van Gimenez is er echt eentje die duidt op overbelasting", zo stelt Van Eersel vrijdagmiddag in het voetbalprogramma Rijnmond Sport, waarin de ontwikkelingen rondom Feyenoord, Excelsior, Sparta en FC Dordrecht worden besproken. "Het was wachten tot dit een keer zou gebeuren", zegt Van Eersel over de blessure van de aanvalsleider van Feyenoord.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Kees Jansma (77) legt uit waarom hij niet meer op televisie verschijnt

Melvin Boel, trainer van FC Dordrecht, geeft aan dat na een periode die Giménez achter de rug heeft regelmatig blessures ontstaan: "Teams worden opgebouwd na een toernooi, met vaak een zware voorbereiding. Je ziet veel spelers die na de eerste interlandbreak terugkomen met blessures", stipt de oud-trainer van Feyenoord O21 aan. "Een nieuwe trainer doet altijd iets anders dan de vorige trainer, dat is logisch. Daar moeten spelers aan wennen."

Robert Maaskant, ook te gast in het sportprogramma, kijkt alvast vooruit naar de toekomst. Hij denkt dat de blessure van de Mexicaan vervelende gevolgen heeft voor Feyenoord: "Ik vond het een slechte keuze om Giménez niet te verkopen. Gezien de vorm waarin hij stak. Deze blessure gaat natuurlijk ten koste van zijn marktwaarde. Als je er veel uit bent geweest in een relatief lichte competitie, dan wordt dat meegenomen", zo vermoedt de analist.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Massale kritiek op Feyenoord-aanwinst na 'kwalijke rol' bij de 0-3 van Bayer Leverkusen

Een aanwinst van Feyenoord maakte geen goede indruk bij de 0-3 van Bayer Leverkusen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Maaskant kan er niets van als analist. Concrete aanbiedingen waren er niet. Nottinham forrest met een aanbod op de helft van zijn marktwaarde, voor Gimenez ook sportief geen vooruitgang die wil Champions league spelen en geen degradatie voetbal. Als hij weer fit is dan scoort hij de tweede competitie helft er op los.

Vriendje Stokvis
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Overbelasting wat een gelul. Gewoon voetballen en ja Feyenoord had hem moeten verkopen. Raakt geen knikker kijkt altijd naar beneden ipv naar het doel. Laat staan schieten op het doel. Voor Feyenoord is dit op dit moment zeker geen gemis. In de winterstop verkopen met zerrouki er gratis bij.

Goku
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Santi heeft het zelf afgeblazen. Dan kun je als club wel willen verkopen, maar uiteindelijk heeft ook een stem.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen