Genee: 'Van mij mag hij zo aanschuiven, maar Johan en René hebben er meer moeite mee'

17 september 2024, 11:18   Bijgewerkt: 17 september 2024, 13:39
Foto: © Talpa

Wilfred Genee onthult in gesprek met schrijfster Lale Gül dat journalist, columnist en ondernemer Sander Schimmelpenninck op een 'zwarte lijst' staat bij Vandaag Inside. De opiniemaker schoof in het verleden meermaals aan bij Genee en zijn vaste tafelgenoten Johan Derksen en René van der Gijp, maar die laatste twee willen Schimmelpenninck niet meer terugzien in de talkshow, zo wordt duidelijk uit de woorden van de presentator.

Gül schoof maandagavond zelf aan in Vandaag Inside en looft in de online rubriek In de Wandelgangen het feit dat het programma mensen van verschillende politieke kleuren uitnodigt. "Zowel Wierd Duk, Sander Schimmelpenninck als Hein de Haas", somt de schrijfster op. Genee reageert: "Niet dat ze er nou nog inkomen, maar ze worden in eerste instantie wel uitgenodigd, ja. Sander is inmiddels op de zwarte lijst terechtgekomen. Wat ik jammer vind, van mij mag hij zó komen. Maar ik heb de indruk dat de andere twee mannen hier daar iets meer moeite mee hebben."

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Sander Schimmelpenninck haalt vernietigend uit naar Vandaag Inside vanwege ‘domme’ tafelgast

Dat betreurt Gül: "Ik vind Sander wel sympathiek, altijd", merkt de schrijfster op. Voor Genee geldt dat op zich ook, al begrijpt hij wel waarom Derksen en Van der Gijp voor een terugkeer van de journalist gaan liggen. "Een aardige gozer en zeer uitgesproken. Maar wat hij een beetje had gedaan, hij had geroepen dat wij allemaal domrechtse kijkers hebben en dat er heel dom gepeupel naar ons zit te kijken. Dat is natuurlijk ook niet zo handig", aldus Genee.

LEES OOK: Johan Derksen fileert gecancelde tafelgast: 'Met zijn arrogantie hing hij ons behoorlijk de strot uit'

Video: In de Wandelgangen met Lale Gül

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wilfred Genee onthult iets over Johan Derksen: 'Dat kan hij niet, nee'

Wilfred Genee komt in gesprek met Valentijn Driessen met een onthulling over Johan Derksen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Genee onthult iets dat al lang bekend was. Bovendien is het wel frappant dat er een zwarte lijst is. Je gaat bijna denken dat de heren Gijp en Derksen bij voorkeur brave ja-knikkers aan tafel hebben. Als je kritiek hebt hoef je niet meer te komen. Oh en ik kijk trouwens niet naar dat wanstaltig programma, maar ik vind het zó een aanfluiting: Zeg niks verkeerds want dan word je gecancelled. Wij zeiken wekelijks de één na de ander af, maar je gaat toch zeker geen kritiek hebben zeg.......

Stevenszoon
Link gekopieerd!
    42
    + 1
avatar

Toch wel apart dat ondangs dat je niet kijk er wel een mening over hebt.

Goku
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

👍

Goku
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Sticks, Toch wat vaker kijken naar het programma, er komen veel verschillende mensen die ook tegen gas geven aan de heren en daarna weer welkom zijn. Sander mag kritiek hebben op het programma en maar zet de kijkers weg als dom volk/ dom gepeupel (wat opzicht al een lichte vorm van discriminatie is) wat niet nodig is. Maar als zoveel personen, hij het niet kunnen verkroppen, dat door links der eigen toedoen, rechts alleen maar groter wordt

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

👍

Sticks
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Waarom moet je er persé naar kijken als je er op deze website onophoudelijk mee geconfronteerd wordt? Dat zie ik niet. Bovendien heb ik een tijdlang wél gekeken en dan weet je na 5 keer kijken echt wel hoe het programma in elkaar zit. Ik heb trouwens ook een mening over Trump, of Poetin, of Wilders...maar die heb ik ook nog nooit ontmoet, dus sja...

Sticks
Link gekopieerd!
    35
    + 1
avatar

Beste Goku, je gaat me toch niet vertellen dat die Sander bepaalde mensen (in dit geval kijkers) niet weg mag zetten als dom (of weet ik veel wat), terwijl de heren Gijp en Derksen wekelijks trainers, voetballers, BN-ers etc etc afbranden, uitlachen, de grond inboren etc? Dus dan vind je dat prima of normaal van jezelf als Gijp en Derksen zijnde, maar als iemand anders iets roept wat je niet zint dan zeg je "je hoeft niet meer te komen". Je moet toch toegeven dat daar een heel raar randje aan zit.

Dexi
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

@ Sticks Het is een probleem als je niet mag meedoen omdat je kritiek hebt, vooral voor een eerlijke discussie. Het is frappant dat we het veroordelen wanneer anderen dit doen, maar het niet als probleem zien wanneer het omgekeerde gebeurt. Ook hier vindt groepsvorming plaats omdat we tot hetzelfde 'clubje' behoren, vandaag nog werd mijn mening gekoppeld aan figuren zoals Faber en Trump. Deze reactie is geen persoonlijke aanval, maar bedoeld om een punt te maken .

Sticks
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

@Dexi: ik zie je reactie niet als een aanval. En ik snap wel wat je schrijft. Ik zie ook wel wat er hier gaande is en dat dat niet altijd (regelmatig?) in de haak is. Mijn punt over het programma is eigenlijk vooral dat die mensen vanalles roepen op tv wat ik bedenkelijk vind, terwijl wat wij hier allemaal schrijven redelijk onbelangrijk is. Maar goed. Ik snap je punt.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Hun zeiken wat af maar jij zeikt ook consequent het programma af. Je doet dus precies hetzelfde, je kijkt ook niet en hoort het blijkbaar van derden of het borduurt voort op een tijdperk lang geleden dat je nog wel keek. Dus hoe serieus moeten we dit nemen? Je reacties op het programma zijn net zo irrelevant als het programma (inmiddels) zelf

Bret
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Kan nu al voor je uitrekenen waar het vanavond over gaat het koningshuis en de komende dagen over de politieke beschouwingen iedereen die niet in hun straatje past wordt afgezaagd zo voorspelbaar.

Della
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

)))) Alleenstaande vrouwen wachten op u op - - Nu21.eu

RobindaRobot
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Hij mag dus niet meer komen omdat hij de waarheid spreekt?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen