Foto's: hier gaan Jade Anna van Vliet en Kenneth Taylor samenwonen

26 september 2024, 18:53
Foto: © Imago/Instagram @jadeanna

Een mooie relatiestap voor Kenneth Taylor en Jade Anna van Vliet. De middenvelder van Ajax gaat samenwonen met zijn vriendin. De website Bekende Buren weet dat het koppel een woning in Alkmaar gaat betrekken.

Het penthouse, aan de rand van het centrum van Alkmaar, maakt onderdeel uit van een appartementcomplex dat voorheen een schoolgebouw was. De vraagprijs was iets meer dan 1,1 miljoen euro. Taylor kocht de woning vorig jaar al en liet er een hypotheek op vestigen van ruim 1,9 miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Taylor en Van Vliet zijn op dit moment druk bezig met de inrichting van de 235 vierkante meter een woonruimte. Op Instagram laat Van Vliet weten dat ze er waarschijnlijk in januari of februari kunnen intrekken. “Gelukkig is het huis dan wel helemaal af en kunnen we er gelijk wonen”, schrijft ze.

Ze hebben straks de beschikking over twee ruime slaapkamers, met elk een eigen luxe badkamer. De woonkamer is 51 vierkante meter. “Verder is er ook nog een eetkamer en uiteraard een zeer luxe keuken die van alle gemakken is voorzien”, weet Bekende Buren.  

LEES OOK: Jade Anna na doelpunt Kenneth Taylor: 'Ik wilde een grapje maken, maar...'

Het penthouse is voorzien van vloerverwarming en beschikt verder nog over een dakterras en een parkeergarage met twee parkeerplaatsen. Van Vliet kocht vorig jaar nog een maisonnette in Heemskerk. Die woning zal ze houden en ‘misschien verhuren binnen m’n kring’, vertelt ze.

Foto's: de woning van Kenneth Taylor en Jade Anna

© Bekende Buren
© Bekende Buren
© Bekende Buren
© Bekende Buren
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Mooi app

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen