Europese topclub richt pijlen op Hancko: 'Relatie met Feyenoord is uitstekend'

8 september 2024, 12:37   Bijgewerkt: 8 september 2024, 15:25
Foto: © Imago/realtimes

Feyenoord-verdediger Dávid Hancko is op de radar van Juventus verschenen, zo meldt La Gazzetta dello Sport zondagochtend. De Slowaakse verdediger werd afgelopen maanden nog uit handen van Atlético Madrid gehouden, maar De Oude Dame zou in de zomer van 2025 zaken willen doen met de Rotterdammers.

Juventus-trainer Thiago Motta beschikt met Pierre Kalulu, Federico Gatti, Bremer en Danilo momenteel over vier volwaardige centrale verdedigers. Om die reden mocht Daniele Rugani afgelopen zomer op huurbasis naar Ajax vertrekken. Volgend jaar hoopt de Italiaanse topclub de defensie van een impuls te voorzien, waardoor Hancko nu in beeld zou zijn gekomen van technisch directeur Cristiano Giuntoli.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Transfer Hancko naar Atlético Madrid van de baan: Spanjaarden vinden alternatief in Barcelona

"De Slowaak kan zowel centraal als op de linksbackpositie uit de voeten en intrigeert de technische mannen van Juventus", weet de roze sportkrant. La Gazzetta stipt aan dat Feyenoord 'een dure winkel' is om te shoppen, maar ziet een voordeel voor Juve: "De relatie met de Nederlandse club is uitstekend na de recente verhuur met optie tot koop voor de jonge Uruguayaan Facundo González", zo leest het.

LEES OOK: 'Ajax en Feyenoord richten pijlen op dezelfde transfervrije buitenspeler'

Hancko staat sinds de zomer van 2022 onder contract bij Feyenoord, dat de verdediger voor 8,3 miljoen euro overnam van Sparta Praag. Sindsdien speelde hij in alle competities 97 wedstrijden namens de Rotterdammers, waarin hij goed was voor twaalf doelpunten en negen assists. Met Feyenoord legde Hancko in 2023 beslag op de landstitel en won hij een jaar later de KNVB Beker. Het contract van Hancko bij Feyenoord loopt nog door tot medio 2028.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 René van der Gijp weet hoeveel punten Feyenoord in de Champions League gaat halen

Voormalig aanvaller René van der Gijp voorspelt hoeveel punten Feyenoord pakt in de competitiefase van de Champions League.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Kwaliteit is geld waard, 45 miljoen. Of je kan de beste Linksback van Nederland Wijndal voor 4 miljoen ophalen bij Ajax.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Gonzalez is 1 speler sinds ... die van juve naar feyenoor gaat of anderssom . Dus goeie basis gebaseerd op 1 deal !?. Denken ze nu dat Feyenoord weer de lidl wordt ?. Ik verwacht trouwens ook niet dat hancko die kant op wil . Die gaat liever naar spanje of engeland

Laurens1
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Als er gepresteerd wordt gaan ze aan je spelers trekken. Een fenomeen waar Ajax jaren last van heeft gehad. Fijn dat Feyenoord nu ook kan cashen, tenminste als ze niet afgekeurd worden. Grapje moet kunnen. Ik blijf constructief in mijn reacties!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen