Feyenoord zwaar benadeeld tegen FC Groningen? ‘Dit is werkelijk ongelooflijk!’

16 september 2024, 15:21   Bijgewerkt: 16 september 2024, 16:23
Foto: © Imago

Hans Kraay junior denkt dat Feyenoord benadeeld is in de uitwedstrijd tegen FC Groningen (eindstand 2-2). De analist zag hoe Thom van Bergen in de veertiende minuut een harde sliding inzette op Igor Paixão, waarna hij ‘slechts’ met geel werd bestraft. In Bellen met Hans Kraay jr. van ESPN laat de oud-voetballer zijn ongenoegen blijken.

Kraay junior laat weten dat hij zich dit weekend heeft geërgerd aan het moment rondom Van Bergen en Paixão. “Nogal. Ik vond het werkelijk ongelooflijk dat Thom van Bergen geen rood heeft gekregen voor zijn hele wilde tackle op Paixão. Waarom geeft onze topscheidsrechter Makkelie daar geen rood voor?”, begint de analist.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Mossou verbaast zich over niet gegeven rode kaart: ‘De VAR was gewoon even nasi halen’

“Misschien had hij een belemmerd gezichtsveld, maar in hemelsnaam: waar is de VAR dan voor? Ze kunnen het acht keer, uit twaalf verschillende standpunten bekijken”, verbaast Kraay junior zich hardop. Van Bergen werd bestraft met een gele kaart. De tussenstand was op dat moment nog 0-0.

LEES OOK: Brian Priske ontvangt al na vier speelrondes een pijnlijk verwijt van Valentijn Driessen

Feyenoord gaf zaterdagavond opnieuw punten weg in de Eredivisie. De Rotterdammers keken in de 81e minuut nog tegen een 0-2 voorsprong aan, maar gaven het door een dubbelslag van Brynjólfur Willumsson helemaal weg.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Beste tien Eredivisiespelers volgens EAFC bekend: Feyenoorder bij beste spelers

De beste tien Eredivisie-spelers in de game EA FC 25 zijn bekendgemaakt. Een van de beste vier speelt bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

jeweetwel
Link gekopieerd!
    43
    + 1
avatar

Zwaar benadeeld??? Het was een domme lompe overtreding maar niet met gestrekt been en beide voeten op de grond. Paixao viel gewoon over de benen van van Bergen en dacht met veel theater iemand met rood van het veld te krijgen. Kon de volledige wedstrijd zonder problemen uitspelen. Geel was hier terecht en Hans moet zijn Feyenoord bril afzetten en nog eens objectief naar de situatie kijken. Niet de scheidsrechter moet zich schamen maar juist Feyenoord dat geen moment beter was dan Groningen en een wanvertoning op de grasmat legde en blijkbaar dit soort momenten moet aangrijpen om de wanprestatie te rechtvaardigen.....

boyke
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Ik weet niet of jij voor Groningen bent maar deze vieze smerige overtreding was geen verstand hebben van voetballen en op een manier van inkomen met zelf voorbedachte raden. Dat het achteraf mee valt dat is het geluk voor hetzelfde geld ligt hij nu in het ziekenhuis door een dolle van Bergen. En die jongen speelde echt geen theater daar heb jij zeker een abonnement op . Dat Feyenoord slecht speelde en onze zogenaamde beste (slechtste scheidsrechter anti Feyenoord man) met zijn bevriende de VAR alleen maar geel gaf is om dat meneer kleuren blind was en tegen de zon inkeek. Er wordt door Feyenoord niets aangegrepen dat doen wel alle journalisten van A t/m Z die het allemaal eens zijn dat het diep rood had moeten zijn met ook nog eens een doorgedraaide speler in het team van Groningen die goed is voor het spookhuis op de kermis. Daar wordt iedereen bang van als tegenstander. Jij moet alles eens objectief bekijken en je Groningen bril afzetten en Niet Kraai ergens van beschuldigen. Zielig figuur.

jeweetwel
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Boyke is voor Feyenoord en dat zal iedereen weten ook....Boyke gaat zware tijden tegemoet... Scheidrechter oordeelt ..Geel.. Var kijkt er naar vanuit alle hoeken en standen en vinden het ...ook geel..Maar wacht..Boyke weet het beter... Over zielige figuren gesproken...

Klantenservice
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ik vind het moeilijk om objectieve dingen in je bericht te vinden waar ik het mee eens kan worden. We weten niet hoe de wedstrijd gelopen was als Feyenoord tegen 10 had moeten spelen. Dan speel je nog meer tegen een muur en het ontbreekt Feyenoord regelmatig aan creativiteit om door zoiets heen te komen. Als mag je verwachten dat Feyenoord dan gewoon wint, omdat dan ook zaken als conditie mee gaan spelen bij de ploeg met 10 man. Dat vraag nou eenmaal meer. Dus in die zin zijn ze zeker benadeeld. Het was inderdaad een domme, lompe maar ook gevaarlijke overtreding. Best een snelheid en echt veel te laat. De bal was al weg. Ook zonder gestrekt been kun je serieuze schade aanbrengen en een overtreding maken die rood waard is. Dat hij er geen serieuze blessure aan overhoudt betekent niet dat het daarom geen rood kan zijn. Theater is lastig oordelen aangezien het dus een domme, lompe en gevaarlijke overtreding was die op snelheid werd gemaakt en de speler raakt. Had hij de speler niet geraakt, dan kun je duidelijk van Theater spreken. Als je net verkeerd geraakt wordt, kan het in eerste instantie flink pijn doen. Al overdrijft Paixao soms wel, de overtreding was, wederom, lompe, dom, gevaarlijk en veel te laat. Met zijn slidig nam hij een bewust risico. Gezien het wisselvallige fluiten mag Makkelie zich, net als Feyenoord voor hun spel, zeker wel schamen. Daarnaast heb ik niet de indruk dat ze bij Feyenoord intern deze gemiste rode kaart aangrijpen om het slechte spel te rechtvaardige. Ben ook benieuwd waar je die conclusie vandaan haalt.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Feyenoord heeft door eigen DOMME schuld de wedstrijd verloren maar ik heb ook die tackle terug gekeken het is wel heeel lelijk hoe hij inkomt en dat paixao gelukkig ligt op zn voeten is staat ie vast breek of scheur je zn spieren. dus rood had gekund ja.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Als het een ajaxspeler was geweest, had Makkelie direct Donker rood getrokken

Ajacied00
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Als er een club is die never nooit mag klagen over de arbitrage is het Feyenoord wel. Ze hebben 2 topseizoenen achter de rug wat ze niet gewend zijn, nu gaat het misschien iets minder en dan excuses lopen zoeken. Laf

RWBY
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

@Ajacied00 Wie zegt dat we lopen klagen?

Klantenservice
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Elke ploeg heeft seizoenen waarin ze meerde beslissingen mee hebben ipv tegen, en ook andersom. Dan de gehele seizoenstart nu minder is, is na de sterke jaren onder slot weer even wennen en vervelend. Maar ik heb werkelijk nog jiemand horen klagen dat deze slechte start de schuld is van de scheidsrechter. Ben erg benieuwd waar je dat, met een neutrale bril, op hebt gebaseerd. Misschien kun je dat zonder oordeel uitleggen?

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Je vergeet de wedstrijd in 2021 Ajax - Feyenoord, in de 71e minuut waar Dessers een elleboogstoot op de Adamsappel krijgt en Makkelie het gewoon weg wuift en diepering als VAR niet tegen Makkelie durft in te gaan

kib*
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Mensenlief, de wedstrijd is al afgelopen, de punten zijn verdeeld, de plekken in de stand ook. Zinloze discussies achteraf er verandert toch niets meer. Kijk vooruit.

kib*
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Mij is verweten dat ik lange reacties schrijf, maar zie hier die van Boyke en van Klantenservice in een ander artikel van RWBY. Geen kritiek mijnerzijds hoor, maar om iets duidelijk te kunnen verklaren dan heb je veel letters en cijfers nodig, vooral voor diegenen die moeite met begrijpend lezen hebben. Boyke, Klantenservice, RWBY gaat zo door, prima.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Soms zit het mee en heel vaak zit het tegen !!! Heb elke club wel eens last van !

Johan Kraak
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ja die dingen gebeuren met feyoord ook wel..daar kan je haast elke week wel over lallende..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen