Duidelijke en pijnlijke conclusie voor Feyenoord na 'chaotische' en 'onprofessionele' transferwindow

3 september 2024, 16:36
Foto: © Imago

De recente transferwindow van Feyenoord was ‘te chaotisch en te onprofessioneel om de club steevast tot de deelnemers aan de Champions League te kunnen rekenen’. Dat stelt clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. Feyenoord haalde de voorbije periode een groot aantal namen naar De Kuip, maar de gewenste nieuwkomers voor de posities die om versterking vroegen bleven uit. Volgens Gouka doet de club ‘er goed aan om na het vertrek van Slot de organisatie én de manier van werken weer eens stevig tegen het licht te houden’.

Feyenoord is een paar maanden geleden begonnen aan een nieuw ‘tijdperk’. De periode met Arne Slot aan het roer bracht de club veel successen. Slot loodste Feyenoord naar de eerste Europese finale sinds 2002, de eerste landstitel sinds 2017 én vorig seizoen naar de eindzege van de KNVB Beker. Belangrijker nog: Slot liet zijn spelers dusdanig renderen, dat er binnen de lijnen weer transferwaarde werd gecreëerd en uitblinkers voor veel geld konden worden verkocht. Deze zomer vertrokken bijvoorbeeld Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida voor veel geld. Yankuba Minteh was weliswaar gehuurd, maar ook hij heeft zich onder Slot sterk ontwikkeld.

Gewenste versterkingen blijven uit bij Feyenoord

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord was er alles aan gelegen de gaten die bovengenoemde spelers achterlaten op te vangen, zodat ook de nieuwe hoofdtrainer Brian Priske met een sterke selectie aan de slag kon gaan. De club haalde weliswaar veel nieuwe spelers naar De Kuip, maar vervangers van Wieffer en Minteh bleven uit, terwijl Priske er de afgelopen periode veelvuldig op hamerde dat vooral de rechtsbuitenpositie een kwaliteitsinjectie kon gebruiken. Feyenoord maakte op Deadline Day werk van Andreas Skov Olsen én Assano Diao, maar beiden kwamen niet. Gouka denkt overigens niet dat Feyenoord met de komst van Diao wél een ‘prima transferwindow’ had gedraaid.

LEES OOK: Spaanse journalist weet waarom Diao niet naar Feyenoord kwam

Waarschijnlijk niet. De kans dat een 18-jarige wisselspeler van Real Betis het huidige Feyenoord in één klap veel beter had gemaakt, is natuurlijk verre van realistisch, zo schrijft Gouka, die zag dat het repareren van de selectie ‘al moeilijk genoeg’ bleek. Laat staan de ploeg versterken. In dat opzicht zal de realitycheck voor de supporters van Feyenoord al eerder hebben plaatsgevonden. Voor de Rotterdammers was al maanden geleden duidelijk dat rechterspits Minteh en controlerende middenvelder Wieffer er niet meer bij zouden zijn, terwijl een vertrek van de bijna transfervrije Geertruida als zeer aannemelijk kon worden beschouwd. Maar vervangers halen, bleek een hels karwei. Sterker nog, een nieuwe controlerende middenvelder kwam er niet en ook het strikken van de gewenste rechterspits lukte niet.

Te Kloese legt scoutingssuggesties naast zich neer

Gouka ziet dat Feyenoord er na het vertrek van Minteh, Geertruida en Wieffer ‘op het oog zeker niet sterker op is geworden’. Volgens de clubwatcher is het echter belangrijker om te kijken ‘naar hoe de club de succesvolle periode van drie jaar nou eigenlijk wil of wilde uitbouwen’. Een belangrijke, zo niet cruciale rol daarvoor is weggelegd voor Dennis te Kloese, de algemeen én technisch directeur van Feyenoord. Een ‘enorme’ verantwoordelijkheid, maar volgens Gouka lijkt het er ook niet op alsof de directeur ‘bidt dat een deel van zijn takenpakket wordt afgenomen’. Intern klonken er deze maand steeds vaker geluiden dat Te Kloese suggesties van zijn scoutingsafdeling te vaak naast zich neerlegt. Wie doorvraagt, krijgt een beeld geschetst van een directeur die vooral zijn eigen koers vaart, geholpen door twee commissarissen (Sjaak Troost en Toon van Bodegom) en een spelerskantoor (Muy Manero).

LEES OOK: Feyenoord-aanwinst Hwang noemt middenvelder met 119 duels voor PSV als grote voorbeeld

Volgens Gouka maken de ‘paniekerige’ laatste dagen van de transferwindow Te Kloese niet meteen ongeschikt als ‘leidende figuur’ van Feyenoord. Maar de clubwatcher is wel van mening dat Feyenoord in een tijdperk is aanbeland ‘waarbij ze zich in De Kuip duidelijk zullen moeten afvragen of een club die meedraait in de Champions League het beleid nog kan laten bepalen door één directeur met verschillende portefeuilles’. Feyenoord doet er goed aan om na het vertrek van Slot de organisatie én de manier van werken weer eens stevig tegen het licht te houden. Deze transferwindow was te chaotisch en te onprofessioneel om de club steevast tot de deelnemers aan de Champions League te kunnen rekenen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Domper voor Feyenoord en Priske: steunpilaar moet onder het mes en is weken absent

Feyenoord moet het de komende tijd stellen zonder een belangrijke speler.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    40
    + 1
avatar

Aah, DtK is een soort Mislintat met zijn eigen koers geworden en de samenwerking met een spelerskantoor Muy Manero. Arrogantie van de macht. Slot mag blij zijn bij Feyenoord opgestapt te zijn. Gouka is Feyenoordwatcher. Dit bericht maakt veel dingen duidelijker. Rudolfjegtsbhurricaneschizo zal dit bericht niet leuk vinden. Op vele podcasts en andere sites en reacties waren al kritiek op het handelen van Feyenoord in deze transfer window.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Iedereen mag zijn mening hebben. Gelukkig zit Gouka vaker mis dan dat ie goed zit.

kib*
Link gekopieerd!
    33
    + 1
avatar

@Wat jij nu doet rudolfgtsbhurricanschizo, is Vloeken in de Kerk. Bah, echte nep Feyenoord supporte ben jij, alleen maar stoer doen als alles redelijk gaat. Trouwens niet alleen Gouka vindt het, maar op vele sites, podcasts en de reacties. Dus voortaan dimmen met je beledigingen.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Je kan er gewoon niet tegen dat deze berichten mij niet zoveel doen. Sorry maar wie maakt zich nou druk om Gouka zijn mening? Als Rudolf21 wat zegt dat moet jij je pas echt zorgen gaan maken.

FCJel
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Weer lekker gefrustreerd wakker geworden vandaag? Pas op je hart. Niemand hier maakt zich hier zo druk om dus waarom jij wel?

kib*
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

FCJel dat vraag ik me vaak af als jij en je complotdenkertjes jullie werkelijk om alles over Ajax druk maken. En mij van accountsfraude gaan betichten. Ik ben kib* en ik blijf kib*, wie en hoe jij mij ook noemt.

RWBY
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

@kib* Zien je reacties denk ik niet dat het nog wat nut heeft om over voetbal te hebben.

Sticks
Link gekopieerd!
    39
    + 1
avatar

Iets met een koekje en deeg. Onze gezellige Feyenoordertjes hebben dagelijks de mond vol over Ajax en wat er allemaal vreselijk en slecht is en onderhand hebben ze de arrogantie waar ze Ajax steeds van betichten eigen gemaakt want wat zijn ze toch fantastisch, maar er is en was al wat kritiek op het handelen en wandelen van Kloese en consorten A(niet alleen van Gouka) (o.a. dit: meer dan 50% vd eigen aanhang vindt zijn handelen beneden peil) en het wordt er alleen maar erger op. Trainer met rare kringgesprekjes, ED slecht begonnen als "topclub" zijnde en aanhaken met Psv wordt ook nog een fijn verhaal op zich of nee het wordt niet eens een verhaal want de achterstand is al groot. De kritiek zal alleen maar opzwellen dus misschien eens lekker in de spiegel gaan kijken lijkt me een prima plan in plaats van naar Ajax te blablabla-en. Succes ermee vrienden.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Elke keer weer die frustratie over Feyenoord. Feyenoord heeft voor t sluiten van de markt 2 goede aankopen gepresenteerd. Gouka vind het mislukt maar als je Timber/Gimenez/Hancko weet te behouden staat er gewoon een prima elftal met veel waarde. Daar waar ze in Amsterdam alleen maar met een jaloers oog naar kunnen kijken. En dat is te merken aan reacties.

FCJel
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Ook voor dit account; niemand maakt zich hier zo druk om, dus waarom jij wel?

Sticks
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Selectieve verontwaardiging? Als mensen dag in dag uit komen mekkeren over wat er bij Ajax aan de gang is en hoe fijn dat ze dat vinden spreek je ze dan ook aan of toch niet? Of komt het je dan wel prima uit? Wat klopt er nou niet aan jouw ik-spreek-jou-eens-even-aan gedrag? Kom op zeg, ga fijn wat anders doen joh.

FCJel
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Het gaat om het frustratie niveau, die is al 2 jaar lang niet harden bij ajax supporters. Het vermaak van andere supporters zit ‘m vooral daarin. En hier komen hele lange kut verhalen op een feyenoord bericht van (ogenschijnlijk) al twee ajax supporters om zogezegd een gelijk te halen, terwijl er helemaal geen frustratie bij feyenoord heerst. Ik denk dat het beter voor je is als jij wat anders gaat doen, want dit kan niet gezond zijn.

Sticks
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Je geeft niet eens antwoord op mijn vraag joh. Ga fijn bij iemand anders reageren, ik heb nul behoefte aan je onzin.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Sticks/KingCrimson. Ik snap dat als 1 van de weinige teleurgesteld bent dat Bergwijn weg is aangezien je al vaker aangaf dat jij hem een geweldige voetballer vindt. Maar probeer even tot 10 te tellen je zet jezelf weer voor joker.

FCJel
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Niemand zit hier ook te wachten op een zoveelste jankverhaal van anderhalve meter op z’n scherm.

Sticks
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dan zoek je een andere hobby. Dag Jel. Mij niet meer aanspreken aub.

kib*
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

FCJel, als je over lange verhalen hebt en ze storen je dan ben je selectief aan het oordelen, zie hieronder en vaker eerder wat voor lange verhalen (Feyenoorder) Boyke schrijft, maar hier heb je geen kritiek op. Eerlijkheidshalve Boyke's verhalen zijn goed onderbouwd. Als je geen zin in lange verhalen hebt dan lees je ze toch niet en negeer ze gewoon. Ze vreten je niet op. S i m p e l.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Ik vind het wel goed om deze transferwindow te evalueren. De uitgaande transfers waren op voorhand duidelijk en er is niets aan de bovenkant versterkt. Sterker nog in mijn optiek is het achteruit gegaan. De enigste waar we direct wat van mogen verwachten is die Koreaan en Bueno. De spits uit Argentinië hebben we nog niet gezien. De man uit Costa Rica evenmin. Moussa en anderen zie ik meer voor de breedte en toekomst. Hopelijk kunnen Osman en Gonzalez wel positief verrassen

kib*
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

@QuarlonK, met je visie mag Feyenoord van Ajax winnen, voor een keer dan. Je mening is duidelijk niet zo clubziekelijk als enkele gasten hier maar gerelativeerd en genuanceerd.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Goed beschreven @Quarlonk, een evaluatie is zeker op zijn plek. Ben persoonlijk wel teleurgesteld dat de versterking op de vleugels is uitgebleven. Daar had naar mijn idee echt wel een bewezen speler mogen komen. Niet een vermeend talent dat ergens wisselspeler is. Van Hwang verwacht ik wel dat het een versterking is. Bueno is ook wel een beetje gehaald als overlapping naar Hartman, maar wel nodig met de weinig andere opties. Vind het echter wel sterk dat een speler als Hancko gebleven is. Daar heeft te Kloese natuurlijk ook zijn aandeel in gehad en mag hij credits voor krijgen. Vrees wel dat het aanvallend wisselvallig blijft, zeker als Gimenez blijft haperen. Wel echt heel benieuwd naar Carranza. We gaan zien wat hrt gaat worden. Ik vermoed een spannende strijd tussen de nummers 2 tm 5

jurgen😎
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dennis heeft vind ik ook te laat gehandeld laatste dag proberen deals te sluiten kan maar dan betaal je de hoofdprijs We wisten al langere tijd dat de rechtsbuiten positie niet op kwaliteit is zeker niet voor Champions league deelname . Als er niks bijkomt dan maar Moussa en of Ueda op rechts ivanusec op stengs zn positie met timber ernaast en die nieuwe aanwinst erachter. 4-3-3 aanhouden zodat we niet weer de mist ingaan. Ook wordt het tijd dat die versterkingen maar wat moeten laten zien .. Blijkbaar komt er niks meer op korte termijn tenzij er een huur constructie getoverd kan worden. Zeer goed verkocht maar ben persoonlijk teleurgesteld op de rechtsbuiten positie

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Helemaal met jou eens over de rechtsbuiten positie Jurgen. Dat is wel een gemis en jammer.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Daar moet Osman toch het verschil gaan maken? Laten we die jongen dan maar het voordeel van de twijfel geven. Dat nu opeens de naam van Alireza opduikt zegt eigenlijk al wel genoeg hoe de transferperiode is gelopen

kib*
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

jurgen, met alle respect Feyenoord heeft genoeg bruikbare spelers in de selectie, alleen het is afwachten hoe Priske en staf met hen omgaat. Feyenoord gaat nu de CL in en oef het is een zware opdracht, dus als Priske goed overzicht heeft kan een tussenronde nog een optie voor Feyenoord zijn.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

kib de buitenspeler positie vind ik dat je 3 dingen moet hebben anders heb je er niks te zoeken . 1 snelheid snelle dribbel 2 actie 1 op 1 en 3 overzicht wat ga je doen als je aankomt randje 16 aktie pasen of schieten. Als ik dan rondkijk wat er is blijven mijn keuzes 1. moussa 2. osman 3. ueda. Leuk voor de eredivisie maar champions league heb je gewoon een probleem die krijgen top verdedigers en of dubbele dekking en weten niet wat ze moeten gaan doen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

@rudolf hopelijk staat moussa op of die osman.... we gaan het zien

jurgen😎
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

@quarlonk klopt we gaan het zien

kib*
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Kom op jurgen, Ajax heeft ook geen sterke rechtervleugelspeler, PSV wel Bakayoko. Wij zullen het wel zien. Elke ploeg kan vanaf nu voor verrassingen zorgen, misschien dat PSV een paar keer struikelt ? De competitie is nog lang, zeker 29/30 wedstrijden.

RWBY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@jurgen 3-4-3 is geen slecht of ingewikkeld systeem, je moet de juiste spelers voor hebben om dat systeem goed te kunnen uitvoeren.

boyke
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Laten we nu eens heel eerlijk zijn. Ik lees hier wel al die commentaren over andere clubs maar kijk eerst eens bij je eigen clubje. De ene wijst naar AJAX en de andere naar Feyenoord. Haat en nijd dat is hier schijnbaar de tegenwoordige tijd. We moeten niet wijzen op elkaar dat heeft geen enkele nut en maak je het alleen maar erger mee. Dat zowel AJAX als Feyenoord het niet goed hebben gedaan op de transfermarkt moge duidelijk zijn en voor de een is het erger dan voor de andere. Bij AJAX is het iets en bij Feyenoord ook. Feyenoord moet heel snel de zaak reorganiseren, het is niet goed dat een TD alle touwtjes in handen heeft en niet luistert naar de scouting. Haal snel Eenhoorn naar binnen. Dat er op het laatste moment nog spelers moeten worden gehaald is een falen aan beleid. Men wist wat er nodig was en kom niet met 1 min voor 12 aan. Gouka heeft gelijk en ga niet tegen beter weten in deze man verafschuwen omdat hij een mening heeft die we allemaal ook hebben. Dennis te Kloese, algemeen én technisch directeur van Feyenoord kan gewoonweg niet dat is teveel macht bij een persoon. Vorig seizoen kreeg hij nog tegenwind van Slot waar veel van werd aangenomen en ook Priske heeft allang gezegd we moeten een rechtsbuiten bij hebben en daar heeft DtK zwaar in gefaald. Voor die zijn weggegaan Wieffer en Minthe hadden allang nieuwe moeten komen idem voor Zerrouki. Geld was er voor. Nee zegt DtK we maken er een verhuurbedrijf van waar we niets wijzer van worden voor CL niveau. Een nieuwe keeper halen was belangrijker schijnbaar dan voor de voorhoede en middenveld. Kom niet aan met Olsen. als je die graag had gehad dan had je er geld voor neer moeten leggen wat je genoeg binnen hebt geharkt, Een paar miljoen meer of minder maakt ook niets uit en dan gokken op een jongen van 18 is schandalig. Ook AJAX heeft zich misrekend en moesten eerst spelers zien te verkopen voor ze nieuwe konden aankopen en helaas is dat ook niet gebeurt dan op het allerlaatste moment. Probeer maar eens nu nog vervangers te krijgen om je team sterker te maken. Ik stel echt hier dat AJAC en Feyenoord t.o.v. alle andere clubs er op achteruit zijn gegaan. Kom ook niet aan met ach dan halen we Jannekebaks wel terug. Ook Sjaak Troost en Toon van Bodegom moeten zich schamen dat ze zich ermee willen bemoeien en snel wegwezen. Dat is geen beleid voeren zoals ook het beleid bij AJAX niet goed is. Ook daar moet iemand naar Kroesje komen te staan. PSV is mooi de lachende derde geworden en zijn er sterker op geworden ondanks ze ook vele afwijzingen hebben gekregen maar hebben de boel wel op de rit. Het zal een heel gevecht gaan worden tussen AJAX/Feyenoord/AZ/FC Twente/FC Utrecht. Laten we eerst maar eens proberen hier niet op elkaar te gaan fitten of in een kwaad daglicht te stellen, we zijn allemaal voor onze club maar de haat en nijd dat moet voorbij zijn in deze tijd. Over voetballen praten is normaal en daar moeten we onze stempel op drukken. Succes allemaal met je clubje en stop met elkaar verwijten te maken.

kib*
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

@Boyke, je hebt gelijk. 100 procent, maar als bij elk artikel (van Ajax dus) door Rudolf alles en iedereen van Ajax wordt afgebrand dan krijg je tegenreacties. Volg de artikelen en de reacties maar. Zo lang Rudolf zich steeds als een troll gedraagt en niet stopt dan zal het zo blijven. Ik heb last van het betichten van accountsfraude, omdat ik onder meer lange reacties zou schrijven, nu zie ik dat ook jij het doet, maar hier hoor je er niets over.

Goku
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Mooi gezegt Boyke, ik ga er mee beginnen om stumpertje, lulletjerozenwater en kibbeling te negeren na dit schrijven. En raad de rest van de Feyenoord supporters aan dit ook te doen. Geef gewoon een onderbouwde mening of een reactie gebaseerd op feiten. Dan zullen we kijken wie hier de etters zijn, welke blijven door gaan met hun reacties...

Klantenservice
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

We Hoeven elkaar niet te negeren, als we stoppen met bewust te provoceren. Je mag best een mening over een andere club hebben, maar blijft respectvol, onderbouw het met argumenten en niet met het doel om clubs, spelers of supporters belachelijk te maken. Er wordt nu zoveel met modder gegooid naar elkaar, van beide kanten. En dan is de verdediging: ja, maar hij..... Nee, het begint bij jezelf. Als we het belachelijk maken achterwegen laten, kunnen er zoveel mooie gesprekken ontstaan. En dan hoef je het niet met elkaar eens te worden. Want dat is niet erg, zolang je respectvol blijft. Als iedereen daar zelf mee stopt, hoefden we ook niet meer naar een ander te wijzen. Dan wordt de cirkel doorbroken.

kib*
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

goku, wederkerig, ik was Rudolf en gtsb al aan het negeren, maar soms halen ze het bloed onder je nagels vandaan. En ik reageer alleen als in mijn ogen het nodig is. Je begint nu weer door mij te kleineren met kibbeling, hou daar eerst mee op, dit toont geen respect waar je mond vol van is. Geen woorden, maar daden is jullie slogan toch.

kib*
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

@Klantenservice, je bedoelt het goed en het is prima, maar neem wel de moeite om er achter te komen wie en wat de (ver-)oorzaak(-er) is dan zal het je hopelijk tot een inzicht brengen. Voor het overige, je intentie is goed.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Jij zit toch hier nog niet zo lang!? . En mij negeren daar heb ik niks van gemerkt . Dus.... Begin eens eerst met niet zo onschuldig te lullen kib . Steek de hand is in eigen boezem . Daarna is niet steeds bij elk topic als eerste een uitlokkende opmerking te maken . Eens niet constant te wijzen naar . Jij bent de oorzaak dat mensen zo reageren op jou en je accounts. Niemand anders .

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Goku ik vind het een prima idee . Als wij feyenoorders deze jongen negeren / antwoorden met feiten . Dan zal zijn 'lol' snel verdwijnen . Het is na 2 jaar wel klaar met

Goku
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

laaste keer kib, als personen hier jou dwars zitten, Hoef je een club niet naar beneden te halen, vaak uit onderbuik gevoel of halve waarheden. Ik heb geprobeerd om mijn mening of kijk op een situatie te geven, als je daar niet mee eens bent, dan moet je komen met feiten of argumenten. Maar dan begin je nuet mij club er bij te betrekken hoe slecht die het doen want het artikel gaat niet over Feyenoord of andersom. Dus blijven jullie dit doen negeer ik je gewoon ipv een inhoudelijke discussie te voeren

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

👍 goku

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

gtsb, ja en dan zien de andere, wie nu zeggen dat wij ook schuldig zijn, de echte etters. Dus doe nogmaals de oproep negeer deze personen

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ga ik doen goku. Geef ook toe dat ik sinds 2 jaar wel eens uit de bocht vlieg . Maar dat komt omdat je ziet hoe hij deze site verziekt en dat ontkent . Ik kan best tegen een stootje ,maar kan niet tegen onzin/leugens/oneerlijkheid en dan deel ik uit . Maar ik laat het gaan

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Verder moet het nog blijken of te kloese het wel of niet goed gedaan is . Van alle 'aankopen' hebben er nog niet veel gespeeld . Inprincipe is het buiten een rb geen onevenwichtige selectie . Qua geld is er meer binnen gekomen dan eruit ging . We gaan dus straks pas zien of de nieuwe speler kwaliteit hebben en of priske van deze groep wat kan maken

RWBY
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

@gtsb of niet Mee eens, we zien wel. Ik vind wel dat ze laat hebben gehandeld op de transferwindow maar ik snap (denk ik) waarom. Don Kloese wilde spelers halen uit de top 4 competities maar die bleken vaak te duur zijn qua salarissen en de spelers die we nu hebben (bijvoorbeeld een vervanger voor Wieffer) bleek niet goed genoeg te zijn. Maar goed, we zien wel. Priske gewoon een eerlijke kans.

rob lunsingh
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

De vraag rijst of de functiecombinatie algemeen directeur/technisch directeur bij Te Kloese optimaal wordt ondersteund door andere functionarissen; uiteraard speelt de mate waarin de directeur gebruik maakt van die ondersteuning en daadwerkelijk optimaal delegeert ook een grote rol; het beoordelen van deze vraag is aan de werkelijk ingewijden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen