Feyenoord geeft veilige voorsprong uit handen in Groningen en weet wéér niet te winnen

14 september 2024, 20:42   Bijgewerkt: 14 september 2024, 21:17
Foto: © Imago

Feyenoord heeft een punt overgehouden aan het traditioneel lastige uitduel bij FC Groningen: 2-2. De ploeg van trainer Brian Priske kwam voor rust op voorsprong door een ongelukkig eigen doelpunt van Thom van Bergen, waarna Igor Paixão de Rotterdammers in de tweede helft in veilige haven leek te brengen. Door twee late goals van invaller Brynjólfur Willumsson stond er na 90 minuten spelen echter tóch een gelijkspel op het bord.

In de aanloop naar dit duel moest Feyenoord-trainer Priske twee wijzigingen doorvoeren. Debutant Jordan Lotomba verving de vertrokken Geertruida, terwijl Nadje voor het eerst in de basis stond op de positie van de geschorste Ramiz Zerrouki. Ook bij FC Groningen werd er tweemaal geschoven in de opstelling. Het jonge talent Thijmen Blokzijl moest de plek van de geblesseerde Marco Rente opvullen. Bovendien haakte Tika de Jonge af in de warming-up, waardoor Stije Resink, vlak voor het einde van de transferperiode overgekomen van Almere City, onverwacht zijn debuut maakte.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: FC Groningen ontsnapt aan rood tegen Feyenoord: 'Met zo'n drieste tackle kun je iemands seizoen beëindigen'

Zowel FC Groningen als Feyenoord waren tot vandaag nog ongeslagen, maar de promovendus kon meer tevreden zijn over de seizoenstart dan de Rotterdammers. Feyenoord verspeelde tegen Willem II en Sparta al tweemaal punten en kende een weinig overtuigend begin van de Eredivisie. Ook vandaag begon de ploeg weifelend én in een volgepakte Euroborg hield de ploeg van Dick Lukkien eenvoudig stand. Na ruim een half uur verschalkte Van Bergen met een onbedoelde kopbal echter zijn eigen doelman én hielp daarmee het tot dat moment zoekende Feyenoord in het zadel. Na de 0-1 kregen Bart Nieuwkoop, Paixão en Santiago Giménez de kans om de score nog voor de theepauze te verdubbelen, maar een treffer was aan geen van hen besteed.

LEES OOK: ESPN luidt de noodklok over dissonant van Feyenoord: 'Het wordt nu écht zorgelijk'

Ook na rust hadden de Groningers enorm veel moeite om tot kansen te komen, maar door de minimale marge bleef de plaatselijke FC in de wedstrijd. Daarbij dankte FC Groningen doelman Etienne Vaessen, die zich onderscheidde door wederom Giménez en Paixão van scoren te houden. Na ruim een uur spelen roken namens de thuisploeg Van Bergen en Marvin Peersman aan de gelijkmaker, maar Timon Wellenreuther hield zijn doel schoon.

Kort daarna kwam Ayase Ueda voor de wederom tegenvallende Giménez binnen de lijnen én kopte Paixão op aangeven van Lotomba raak. Hiermee leek Feyenoord de tweede Eredivisieoverwinning van het seizoen veilig te stellen, maar na de 0-2 kwam FC Groningen uit het niets terug in de wedstrijd. Tien minuten voor tijd bracht een IJslandse invaller de spanning namelijk volledig terug. Willumsson poeierde fantastisch raak én liet Feyenoord in de slotfase toch nog wankelen. Met de terugkerende Gernot Trauner in de gelederen leek Feyenoord de winst echter alsnog veilig te stellen, maar een sublieme kopstoot van Willumsson bezorgde de ploeg van Priske alsnog het derde puntverlies.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Brian Priske is niet blij en bijt van zich af na vraag van Valentijn Driessen

Feyenoord-trainer Brian Priske is niet gediend van enkele reacties naar aanleiding van de wissel van Quinten Timber in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

2e helft gekeken en dat was niet al te best van Feyenoord. Er wordt gelachen om Amsterdam, maar dit Feyenoord heeft 2 gepromoveerde clubs gehad en 2 keer puntverlies. Zo geweldig ziet het er in Rotterdam ook niet uit. Ook in Twente gaat het nog niet geweldig. Stuur de schaal maar alvast naar Eindhoven kun je hem in de winterstop al uitdelen.

Flamingo
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Ik kan je niks anders dan gelijk geven. Psv wordt zo met gemak kampioen. Wat betreft Feyenoord, een 2-0 voorsprong mag je nooit uit handen geven. Al met al een terechte uitslag.

RWBY
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

@Flamingo Juist, daar bij PSV is daar niets veranderd, bij m'n club veranderd heel veel en dat heeft tijd nodig.

Flamingo
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ja klopt. Psv heeft simpelweg de beste ploeg op dit moment met inderdaad weinig wisselingen. Geen man over boord, bij mij nog geen paniek. Seizoen is lang en de onrustige tijd van de transferperiode is achter de rug. Maar de punten mogen nu wel eens gepakt worden.

RWBY
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

@Flamingo Mee eens.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Mee eens Flamingo RWBY Het is ook niet zo gek wat er nu gebeurd allemaal . Bij psv is er rust en kwaliteit ,bij ons veel verandering en veel nieuw. Veel van de aankopen nog weinig gespeeld ,dus kwaliteit ??. Bij mij ook zeker geen paniek ,het seizoen is idd lang De cl is een bonus om te spelen , en het doel om te halen. Prijzen mooi meegenomen . Feyenoord staat zoals vaker na een aantal succesvolle jaren en nieuwe trainer weer in de steigers . En als ik na sommige nieuwe spelers kijk zit daar best wel wat in

RWBY
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

😔😔

Zekergeenschuilnaam
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Gimenez 30+ miljoen waard? Wel in Roepies of Turkse Lira na dit seizoen 🤣

Kramer
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Dit Feyenoord is heel snel klaar in de CL. 6 verliespunten al, tegen zwakke ploegjes.. wordt wat als ze eens een echte tegenstander treffen. Daar moet veel veranderen.

RWBY
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

@Kramer Dat m'n club heel snel klaar in de CL dat weten we nog niet, maar daar veel moet veranderen daar hebt je wel gelijk in.

Copa
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Die Priske waar komt hij vandaan. Zoveel goede spelers en hij bakt er niets van. Ik zie niet echt een opvatting in hun spel. Bij Dick Lukkien zie je dat altijd, althans zowel bij PEC alsook nu bij Groningen. John de Wolf kijkt en kijkt en zal later als het kalf verdronken is zijn mond gaan opendoen. Kloese zou zijn rol NU groter moeten gaan maken, anders wordt het Europees een blamage

RWBY
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

@Copa Waar heb jij het over?

Copa
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Gimenze kostte Feyenoord dus €30 mln De scouts van die Engelse club die hem wilde kopen worden ontslagen Psv wordt met speels gemak kampioen. Hopelijk kunnen ze Europees wat laten zien

Sticks
Link gekopieerd!
    37
    + 1
avatar

"Topclub" Feyenoord waar alles lekker koek en ei is, wint 3 van de 4 wedstrijden niet, waarvan 2 tegen gepromoveerde clubs. Goh wat knap. Waanzinnig. Gimenez raken ze straks aan de straatstenen niet meer kwijt, de landstitel kun je al vrijwel op je buik schrijven, de CL...de tegenstanders lachen zich nu al te barsten. En maar vingertje wijzen en lachen om de situatie bij Ajax. Misschien langzaam aan eens een spiegel kopen? Misschien moet Priske er nog wat therapeutische gesprekjes doorheen draaien op de middenstip? Willumsson uit Ijsland, je bent een held!

RWBY
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

@Sticks En wat dan?

kib*
Link gekopieerd!
    39
    + 1
avatar

Ik heb niks tegen Feyenoord, is een historische club en ik heb veel respect voor, toch altijd top 3, maar dit is een goede straf voor 21Ratje21 en zijn fans hier met zijn hatelijke reacties en het blindelings ophemelen van Feyenoord en het verafgoden van DtK. Feyenoord is Paixao en daarna Timber, de overige spelers konden we vanavond zien zijn gewone spelers, die je bij elke club in de ED ziet. De kritiek op DtK blijkt nu terecht te zijn, aankopen voldoen (nog) niet. Feyenoord kan moeilijk doelpunten maken. Ik zou als club die Gimenez voor veel geld gekocht heeft heel erg droevig zijn, wat een miskleun. Ueda waar en waar doet hij ? Carranza, zijn naam lijkt op die van een Mariachi band. Eigen doelpunt van Van Bergen was een cadeau. Tweede doelpunt door Paixao is mooi. Hancko, sterkhouder ? Feyenoord had gezwijnd. De kritieken van de media en de analisten zullen in de komende dagen losbarsten. Wat zal Van Hanegem van dit vinden ? En Driessen ? Dit is het plafond van Feyenoord. De tegenstander is Groningen hè en geen Bayer Leverkusen, nou dat zal wat worden donderdagavond tegen Frimpong, Andrich, Tah, Wirtz, Hincapie en de anderen. Groningen blijft boven de nr. 2 v.h. afgelopen seizoen. Zes punten verlies nu al voor Feyenoord. Andere tegenstanders hoeven geen vrees voor dit Feyenoord hebben als zij het voorbeeld van Groningen kopiëren: veel strijd, goede conditie, vechtlust, energiek. Zou Lukkien toch een slimmere en betere coach dan Priske zijn ? De arrogantie van de Feyenoordsupporters hier kan weer worden ingeruild voor onderdanigheid en gepaste bescheidenheid. Een "Ajax-liefhebber" zei hier: de waarheid is hard, nou dit is dan de waarheid. 21Ratje21 neem je medicamenten snel in en slaap lekker, tot donderdagavond 11 uur.

RWBY
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

@kib* Het seizoen is nog lang, het kan nog van alles gebeuren.

kib*
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

@RWBY, dat is ook zo, maar het om het perspectief voor Feyenoord met nu al een niet al te beste plek. Als aartsrivaal Ajax van Fortuna wint dan staat het 'gemankeerde' Ajax gelijk met Feyenoord toch ? En als jij je als Feyenoord zijnde als topclub profileert en nu al in het begin 6 punten tegen -oneerbiedig- lagere clubs los laat dan weet ik niet hoe het in het vervolg van de competitie zal gaan. Natuurlijk zal Feyenoord wel weer eens gaan winnen, maar Feyenoord is niet onoverwinnelijk, is 3 wedstijden al gebleken. AZ, Twente, Ajax, PSV, Utrecht, Willem 2, NAC, Go Ahead uit poeh ! Wij zullen het wel zien, maar vanavond is een grote tegenvaller voor de club uit Rotterdam.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Wat ontzettend amateuristisch om het zo weg te geven. Dit moet heel snel beter. Het niveau is bedroevend

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ze zeggen wel eens : blijf niet in het verleden hangen. Maar dit seizoen lijken feyenoords oude 'angstgegners' terug van weggeweest. Groningen en willem2 waren altijd clubs waarvan je dacht : dat kan fout gaan (sparta ook wel maar in mindere mate). Wat ik tot nu toe gezien heb dacht ik : toto 1-1. Het loopt nog steeds niet. Als priske iets wil moet het heeeeeeeelllll snel gebeuren, anders is het echt inpakken voor dit seizoen. Het loopt gewoon niet

jurgen😎
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Zonde zonde zonde Nieuwkoop had hem moeten hebben die pass van Gimenez was op maat en hij had tijd. Paixao had moeten passen ipv dribbelen naar Gimenez als een spits 1 op 1 staat altijd altijd passen !!! Small dom dom balverlies dom gemakzuchtig passen alle energie tot aan dat moment was gewoon goed. Voor mij was de man of the match toch echt die keeper Vaessen . Die heeft Groningen echt in de wedstrijd gehouden. Feyenoord weer dom dom puntenverlies. Carranza ook gelijk aktie moeten maken te nerveus met die aanname... Ueda zoals altijd nutteloos. Dit kan zo echt niet verder. Je speelt in principe een ok wedstrijd kansen genoeg en dan in 15 minuten verknal je het.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Mee eens dat we het weggegeven hebben. Hadden de wedstrijd in handen . Maar ik weet ook in welke situatie Feyenoord zit . We hebben veel wisselingen gehad en dat heeft tijd nodig . Tijd die je ook niet krijgt met z'on window en dan interlands . Psv heeft de mazzel dat er niet zoveel is veranderd in combinatie met een makkelijk programma . Maar ik verwacht dat we heus wel stappen gaan .

RWBY
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

@gtsb 2.0 Juist, ik geef de moed nog niet op. De titel kunnen we voorlopig voor nu uit ons hoofd zetten.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

gtsb er gaan stappen komen dat moet haast wel alleen moet er na de 70 min gewoon absoluut de scherpte erin blijven. Iedereen die vermoeidheid verschijnselen toont wisselen of verbaal op scherp zetten . Dat hoge energie moet je erin houden zo verpletter je teams. Slot deed dat ook . De hoge druk en energie erin houden. En dat mis ik soms blijven drukken tegenstander in foute keuze dwingen. Interland dan ga je er eerder af of later in.

Voetbal11tal
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Iedereen zeurt over priske, maar de spelers van feyenoord zjjn gewoon niet zo heel goed. Met slot had feyenoord een top trainer. Hij maakte van middelmatige spelers een top team.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Het was weer tenenkrommend. Begin me toch wel wat zorgen te maken. Als het op deze manier door gaat, zal er geen CL winstpremie komen en mag je blij zijn dat er dit seizoen nog wel playoffs voor Europees voetbal zijn. Wat ik er voor mezelf uit heb gehaald:

  • Lotomba lijkt een prima aanwinst
  • Gimenez brengt steeds minder. Zou van mij mogen banken, maar dat brengt mij tot het volgende...
  • Ueda mag minuten blijven maken maar brengt nog steeds niks. Voor mij niet echt een alternatief voor Gimenez dus
  • Smal komt te kort
  • Voorin moet je hopen op een actie van Paixao
  • Weinig creativiteit
  • Kap aub met die groepsknuffel aan het einde
  • De jongelingen op het middenveld laten zien dat ze meer recht op speeltijd hebben dan Zerrouki

Hoop snel op verbetering, want dit kan niet een heel seizoen doorgaan. Drie jaar aan opbouw lijkt opeens compleet verdwenen, vind dat echt schokkend...

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ik ga niet zeggen dat het fantastisch gaat. En we hebben deze weggegeven ,maar zo dramatisch als jij nu zegt is het ook weer niet. Transferwindow gehad en daarna een interlandbreak. Deze groep is amper bij elkaar geweest de laatste 2 a 3 weken . Wat verwacht je dan vloeiende combinaties !?. En die groepsbijeenkonmst wat maakt dat uit . Zie je bij veel sporten en daar is het geen probleem

RWBY
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

@gtsb 2.0 Mee eens, het is nog geen volledig ingespeelde team, (die Zuid Koreaan deed niet eens mee). Groepsbijeenkomsten zie je ook bij het voetbal.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ik heb er bewust bijgezet dat ik deze punten voor mezelf eruit heb gehaald. Persoonlijk denk ik dat deze punten geen onwaarheden zijn. Het vooruitzicht dat ik schets lijkt misschien schokkend, maar dat is (zoals ik ook beschreef) puur op basis van het scenario als er geen verbetering op zal treden. Zowel de voorbereiding met grotendeels hetzelfde team, als de start is gewoon niet goed. Kun je naar mijn mening niet allemaal op een transferperiode en interland break te gooien. Maar dat is mijn mening, en daar hoeven we het dus niet over eens te zijn. De scrum is, zoals ik mijn punten al inluidde, iets wat ik er voor mezelf uithaal. Ik vind het persoonlijk weinig toevoegen aan het einde. Kan er nog inkomen dat je het vooral doet om elkaar nog even scherp te zetten met je basisteam.

kib*
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Het interview met Priske gezien. Ik heb met hem te doen. Hier zit een coach, waarvan verwacht wordt Feyenoord internationaal mee te laten meedoen met de vaart der voetbalvolkeren, helaas het tegenovergestelde daarvan. Wat hij zegt is gebakken lucht en open deur excuses zoals:-@we play away from home: het was Groningen hoor en niet het buitenland -@the home crowd is pushing them: in de Kuip gaan 45 duizend supporters zingen, schelden, wat roepen en de spelers steunen-@new boys in the team, maar elke club heeft na een transfer new boys in the team, hij + staf hebben de taak om met the new boys een zo veel mogelijke eenheid van het team te moeten maken, zo niet dan stelt hij ze dan maar niet op-@we'll be ready for Bayer: ha ha ha dat zou wel kunnen, maar dan moeten alle spelers van Bayern last van diarree tijdens de wedstrijd hebben, nou ja wie weet ?-@the scrum, belachelijk iets na een teleurstellende uitslag-@new faces: ja en ?-@different nationalities: sjongejonge, de hele PL, Bundesliga, Groningen hebben verschillende nationaliteiten-@lange busreis: nou ja wat dan straks in de CL ? Al met al begint het er op te lijken dat Priske niet de juiste coach voor Feyenoord is, meer voor een club als Bodo Glint, FC Molde of iets dergelijks. Hij werd toch ook bij Royal Antwerp ontslagen ? Over Saudi Arabië wordt denigrerend gesproken, notabene een competitie met Ronaldo, Benzema, Kanté en nog meer oud-toppers. Priske werd met Sparta Praag kampioen van Tjechië nou dan moet de Tjechische competitie met zo'n kampioenscoach nog slechter dan die van de Saudies zijn. Oh wat mis ik de smeuïge interviews met Slot, altijd duidelijke uitleg, eerlijk, transparant en Slot heeft charisma deze Priske helaas niet. Voor de rest komt Priske niet arrogant, storend over, is niet onsympathiek, maar schiet te kort om Feyenoord naar successen te leiden.

RWBY
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

@kib* Nogmaals, het seizoen is nog lang, het kan nog van alles gebeuren.

Sticks
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

@kib*: het is een te lang verhaal kib. Hou het kort aub. Ik word er moe van. 🙃

Flamingo
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

“Ik heb niks tegen Feyenoord”, schreef je in je eerste boek. Loopt vervolgens compleet leeg 😂😂😂😂😂😂

kib*
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Erg kort kan soms niet dan komt het ite goed over, maar ik hou je correctie in de gaten Sticks.

kib*
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Flamingo, ik heb nog steeds niets tegen Feyenoord, 1e Europacup winnaar in 1970 volgens overlevering, respect maar dat verdwijnt hier op FCUpdate door gasten als 21Ratje21 en zijn fans. Als jullie mede fans van Feyenoord hem nou eens op aanspreken dan scheelt het een stuk.

kib*
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

@Flamingo, ben met je eens, je hebt gelijk. Ik ben ook gestopt om op enkele reacties te reageren. Akkoord, zo gaan wij het doen. Mijn respect voor Feyenoord is oprecht. Ook voor PSV, toch elk seizoen in de top 2.

Flamingo
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Akkoord doen we dat. Heb m’n reactie verwijderd want wil geen mensen schofferen.

Sticks
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Zwijgen is toestemmen en dan verandert er nooit wat. Mijn reacties van vandaag zijn puur en alleen maar gericht op een paar personen die mijn club of mijzelf onophoudelijk in de zeik zetten. Vrijwel dagelijks, 1 persoon sowieso dagelijks. Iedereen hier weet over wie het gaat. Het zijn een paar personen, niet 1. Heb ik mezelf altijd netjes gedragen? Nee, geef ik zonder problemen toe. Maar ik ben zeer zeker bereid om hier op een fatsoenlijke manier met mensen over voetbal te praten, zoals ik bijvoorbeeld met @Klantenservice heb afgesproken. En ik hou me daar ook aan. Maar je kunt geen netheid verwachten als je toestaat dat enkele figuren hier DAGELIJKS de boel verzieken, ook niet als het tegen een club is die niet je eigen club is. Nogmaals: zwijgen is toestemmen. Iedereen die op een normale manier op berichten van mijn club reageert of tegen mij persoonlijk, krijgt van mij een normale reactie. En ik kan best tegen een beetje plagen als mijn club verliest. Maar het grove onophoudelijk afzeiken mag van mij stoppen. Maar dat kan alleen als je mensen erop aanspreekt. Dus ook die van je eigen club.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Flamingo bijna alle feyenoorders hier hadden al afgesproken en uitgevoerd ,om op te houden met persoonlijk te reageren ,en alleen maar inhoudelijk te reageren . Daar hebben bepaalde personen schijt aan . We hebben de afgelopen weken gezien wie dat zijn . Die het toch nodig vinden om te blijven beledigen terwijl de ander niks heeft gezegd . En nu flink loopt te huichelen Ik weet zeker dat als jij hetzelfde gaat doen als de andere feyenoorders . Dit/deze account(s) er geen lol meer hebben en vertrekken

Flamingo
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Allemaal prima Gtsb, het maakt mij verder niet uit wie elkaar allemaal afzeikt. Ik wil liever een inhoudelijke discussie voeren en ben al tijdje begonnen met bepaalde mensen te negeren. Maar als we vingertjes blijven wijzen naar elkaar houdt het nooit op.

Sticks
Link gekopieerd!
    35
    + 1
avatar

Je begint meteen alweer met je vingertje te wijzen. Geen enkele zelfreflectie over je eigen doen en laten hier. Flamingo heeft in elk geval gelijk als hij stelt dat het zo nooit ophoudt. Neem zelf ook eens je verantwoordelijkheid in plaats van door te gaan met beschuldigen. Stop ermee en spreek ook je medeclubsupporters aan op hun gedrag. O.a. Rudolf21 en Hurricane. Zwijgen is toestemmen, dan vind je het blijkbaar allemaal wel prima. Net zoals de anderen die zwijgen. Dat is fijn, maar dan moet je van de Ajaxmensen ook niks verwachten.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Sticks zoals je had kunnen lezen 2 weken geleden stak ik de hand in eigen boezem . Heb ik goku mij woord gegeven net als veel Feyenoorders op een paar na . Die we ook gevraagd hebben om mee te doen ,maar helaas niet gelukt De laatste weken waar wij niet veel zeiden alleen over het voetbal . Vonden bepaalde mensen het nodig om door te gaan . Werdt ook beledigt weer door bepaalde personen (terwijl ik niet reageerde). Dus ga nu niet huichelen

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Flamingo kijk naar de reacties van de laatste tijd en dan zul je zien wie hier bezig blijven . En dat is prima maar dat hij/ze nu gaan huichelen is wel heel erg

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen