Quilindschy Hartman meldt zich op Instagram met speciale video: ‘Ik hoop…’

27 september 2024, 19:42
Foto: © Imago

Quilindschy Hartman werkt dagelijks hard aan zijn herstel en haalt veel energie uit de steun van de Feyenoord-fans, zo laat hij weten in een speciale video op Instagram. De linksback liep vorig seizoen een zware knieblessure op, maar is op de weg terug.

“Hi allemaal, het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb laten horen van mezelf, dus bij deze weer een kleine update wat betreft mijn revalidatie”, begint Q op Instagram. In de video zijn beelden te zien waarop Hartman hard werkt aan zijn herstel. “Ik ben heel erg blij hoe het tot nu toe gaat. Ik kan elke dag lekker trainen zonder pijn en daar geniet ik elke dag van”, zegt de ras-Feyenoorder.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Quilindschy Hartman reageert fel op fanaccount Feyenoord: 'Kap hiermee’

“Ik ben tot nu toe heel erg tevreden met hoe alles loopt. Ik krijg elke dag nog heel veel berichten van jullie allemaal dat jullie heel graag willen dat ik terugkom. Ik kan jullie vertellen dat ik heel erg hard mijn best doe en al jullie berichten geven mij veel kracht, dus bedankt daarvoor”, vervolgt de verdediger van de Rotterdammers.

Hartman meldde eerder dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. “Ik hoop dat ik deze lijn kan doortrekken, zodat ik snel weer fit ben, het team kan helpen en jullie zo snel mogelijk weer kan zien in De Kuip, dankjewel, liefs Q”, sluit hij af. Eerder liet de verdediger weten wanneer hij hoopt zijn rentree te maken voor Feyenoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Karsdorp spreekt zich uit over omstreden overstap naar PSV

De nieuwe rechtsback van PSV zegt: " ‘Als ik terug naar Feyenoord was gegaan…"

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen