Feyenoord bereikt akkoord met Real Betis en moet flink haast maken

2 september 2024, 22:31
Foto: © Imago

Feyenoord zet in de slotfase van de transferwindow vol in op de komst van aanvaller Assane Diao van Real Betis. Dat meldt Voetbal International, nadat eerder op de avond 1908.nl al melding maakte van dit nieuws. Technisch directeur Dennis te Kloese is al de hele middag in onderhandeling met Real Betis.

Feyenoord heeft volgens journalist Martijn Krabbendam haar vizier gericht op Diao, nadat Andreas Skov Olsen niet haalbaar bleek voor de Rotterdamse club. Diao geldt als 'Plan B' in De Kuip. Het mislopen van Skov Olsen is volgens Krabbendam 'hard aangekomen' in Rotterdam-Zuid, aangezien Feyenoord bereid was om ver te gaan voor de Deense vleugelaanvaller. Ondanks die teleurstelling hoopt de nummer twee van het vorige Eredivisie-seizoen voor de deadline een alternatief binnen te hebben.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Feyenoord pikt Lotomba op Deadline Day op als vervanger van Geertruida

Diao moet de nieuwste aanwinst van Feyenoord worden, als het aan Te Kloese ligt. De Spaanse aanvaller staat te boeken als een groot talent in Spanje en heeft al de nodige wedstrijden in LaLiga achter de rug. Zijn komst is echter geen zekerheid: eerder deze transferperiode, toen Lazio geïnteresseerd was, vroeg Real Betis twintig miljoen euro. Volgens Krabbendam klinkt vanuit De Kuip door dat het 'ingewikkeld' is om Diao binnen te halen.

LEES OOK: 'Enorme club' Feyenoord haalt Hwang binnen, maar fans moeten geduld hebben

Eerder op de dag werd Anderlecht-aanvaller Anders Dreyer nog aan Feyenoord gelinkt, maar niet iedereen binnen de Rotterdamse club zou volgens 1908.nl achter zijn komst staan. Daarom maakt Feyenoord werk van de komst van Diao.

Update 22.31: Betis akkoord met voorstel Feyenoord

Real Betis heeft het voorstel van Feyenoord voor Diao geaccepteerd, terwijl de speler zelf ook graag naar Rotterdam komt. Nu is het voor de bekerwinnaar zaak om de Spanjaard medisch te keuren en het papierwerk op orde te krijgen voor de deadline van middernacht.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 René van der Gijp weet hoeveel punten Feyenoord in de Champions League gaat halen

Voormalig aanvaller René van der Gijp voorspelt hoeveel punten Feyenoord pakt in de competitiefase van de Champions League.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Altijd hectisch zo'n slotfase van de zomerse transferperiode. Heb altijd het gevoel dat alles geruchten en spelers die op lijstjes staan naar buiten worden gebracht. Soms best lastig om dan te ontdekken wat nou echt concreet is en wat niet. Blijf het ook ergens wel bijzonder vinden dat er zoveel verschillende deadlines zijn. Gelijke deadlines binnen de clubs die betrokken zijn bij de fifa/uefa zou voor mijn gevoel wat eerlijker zijn.

rob lunsingh
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Diao zal weinig of niet goedkoper zijn dan de deen van Brugge. Wel mag je van een spaanse jeugdinternational de nodige kwaliteit verwachten

kib*
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Good Lord, hoeveel spelers wil Te Kloese kopen eigenlijk ? Voor de supporters is het feest, zou ik ook hebben als mijn (arme KKD club) dat ook zou doen. Maar neemt Te Kloese in alle euforie en in zijn momentums niet te veel financiële risico's ? Net als bij Zerrouki, Ueda, Lingr, Slauer, Ivanusec (komt nu niet aan de bak), Bulgaarse keeper, Kasanwirjo, Van den Belt, Smal (Hartmann is er ook nog). Maar goed Te Kloese zal het wel weten en als de spelers niet brengen wat van hen verwacht wordt dan krijgt Te Kloese het op zijn boterham gesmeerd.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Hij heeft 2 goede spelers ingekocht voor 10,5 miljoen. En deze Ajacied is helemaal in paniek. Te Kloese krijgt zelfs Kasanwirjo bij Rangers. En al die spelers die jij opnoemt daar is genoeg interesse voor, komt omdat Feyenoord CL speelt. Feyenoord staat er goed op in de internationale top.

kib*
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

gtsbrudolfhurricaneschizo, wat is Alex Kroes toch een geweldige TD hè ?

kib*
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

gtsbrudolfhurricaneschizo, Feyenoord staat er goed op in de internationale top. Ha ha ha. Jouw Feyenoord wordt in Europa weg geblazen, met jou er bij. Lachertje.

kib*
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hey gtsbrudolfhurricaneschizo, Bergwijn tiende Ajacied die vertrekt Met zijn transfer is Bergwijn de tiende speler die Ajax deze zomer verlaat. Georges Mikautadze (FC Metz), Francisco Conceiçao (FC Porto), Gerónimo Rulli (Olympique Marseille), Jorge Sánchez (Cruz Azul) en Silvano Vos (AC Milan) werden verkocht; Carlos Forbs (Wolverhampton Wanderers), Borna Sosa (Torino), Naci Ünüvar (Espanyol) en Jakov Medic (VfL Bochum) zijn verhuurd. Wat is die Alex Kroes toch geweldig, beter dan jouw Te Kloese. Lees het artikel bij Soccer News.

kib*
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hey gtsbrudolfhurricaneschizo, lees dit wat jullie huisjournalist schrijft en hij liegt niet: "Chaotische zomer" De AD-journalist is wel een tikkeltje kritisch. “Ze weten dat ze een ploeg hebben die punten kan verspelen, als het nog niet op de rails staat. Die punten zijn ze nu al kwijt. Die achterstand moet je nog maar zien in te lopen.” “Deze periode loopt een beetje chaotisch. Twee spelers die afgekeurd zijn (Bijlow en Stengs red.) en keren dus terug. Ook het beleid van spelers die Feyenoord wilde halen leek van buitenaf rommelig”, aldus Gouka. Sterkte gtsbrudolfhurricaneschizo !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen