Feyenoord mist basisspeler wegens nieuwe blessure tegen Bayer Leverkusen

18 september 2024, 12:51
Foto: © Imago

Feyenoord moet het tegen het Duitse Bayer Leverkusen stellen zonder Bart Nieuwkoop, zo weet RTV Rijnmond te melden. Nieuwkoop viel vorig weekend met een blessure uit in de uitwedstrijd van de Rotterdammers tegen FC Groningen en is niet fit genoeg om donderdag aan te treden tegen de kampioen van Duitsland. Thomas Beelen staat wél weer op het trainingsveld.

Feyenoord-volger Dennis van Eersel van RTV Rijnmond weet woensdagmiddag, tijdens de afsluitende training van de Rotterdammers op trainingscomplex 1908, te melden dat Nieuwkoop binnen voor zichzelf traint en niet aanwezig zal zijn tegen Bayer Leverkusen. Door de blessure van onder meer Calvin Stengs moest de aanvallend ingestelde verdediger in de Euroborg tegen FC Groningen beginnen als rechtsbuiten. In het tweede bedrijf viel de 28-jarige voetballer uit met een blessure.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Feyenoord – Bayer Leverkusen op tv: hoe laat en op welke manier te kijken?

Hoe is het met Thomas Beelen?

Nieuwkoop is er in ieder geval niet bij tegen de kampioen van Duitsland, maar wie er mogelijk wel bij is, is Beelen. De centrale verdediger werd in Groningen gewisseld vanwege een blessure, maar zijn herstel verloopt voorspoedig. Beelen stond woensdag weer op het trainingsveld, wat een goed teken is voor zijn inzetbaarheid tegen Bayer Leverkusen.

LEES OOK: Feyenoord presenteert nieuw tenue, fans zijn dolenthousiast

Ramiz Zerrouki

Ook kan trainer Brian Priske van Feyenoord weer beschikken over Ramiz Zerrouki, die de wedstrijd tegen FC Groningen moest laten schieten wegens een rode kaart die hij opliep in het uitduel tegen Sparta Rotterdam. Anis Hadj-Moussa is ook weer terug bij Feyenoord na zijn blessure.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ESPN-camera's schakelen snel naar Feyenoord-reserve in minuut 66

Een opvallend moment, halverwege de tweede helft van de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Vito
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Wordt een hele zware avond voor Feyenoord.

Dexi
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Hoeveel uren van tevoren moet je je ziek melden? Of kun je gewoon niet komen opdagen en hopen dat iedereen het begrijpt?

kib*
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Het is jammer dat een ploeg een basisspeler mist, maar daar heb je een B-plan voor. Erg vervelend voor Feyenoord om dit nu te overkomen. Ajax gaat Berghuis voor enkele weken missen en heeft maar één linkervleugelspeler, ik denk dat dit voor Farioli een hoofdpijndossier is, maar hij zal wel een Plan B hebben. Feyenoord doe donderdagavond wat je kan, je weet het maar nooit.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Met of zonder nieuwkoop het maakt niet heel veel uit in mijn ogen .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

nope maakt weinig uit. voor de eredivisie als hij fit is nuttige speler . champions league snelheid tekort acties tekort. Ik geloof wel zo een hadj moussa met zn straatvoetbal techniek in kleine ruimtes wat kan forceren in de 16 . Laten we hopen op een gelijkspel of winst.. Sterke tegenstander moeilijk moeilijke wedstrijd.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Jurgen laten we idd hopen op zo'n magische avond . Bij Feyenoord weet je het nooit heb ik door de jaren heen wel geleerd in de kuip . Maar goed normaal gesproken moet je tegen dit soort tegenstanders geen wonderen verwachten . Daarvoor is het kwaliteitsverschil te groot. Kijk er naar uit om eindelijk na 40 dagen weer die kuip te zien .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen