Feyenoord meldt zich met recordbod op Skov Olsen: 'Take it or leave it'

1 september 2024, 19:32   Bijgewerkt: 1 september 2024, 22:32
Foto: © Imago

Feyenoord heeft een 'recordbedrag' geboden op Andreas Skov Olsen, zo meldt 1908.nl. Het zou gaan om een 'take it or leave it'-bod: als Club Brugge het bod niet accepteert, dan is de deal geklapt, zo is de boodschap.

De duurste spelers uit de clubgeschiedenis van Feyenoord is Ayase Ueda, die voor een vast bedrag van circa acht miljoen euro overkwam van Cercle Brugge. Skov Olsen kan hem dus opvolgen als duurste Feyenoorder ooit, maar het is niet bekend welk bedrag de club heeft geboden.

Artikel gaat verder onder video

Skov Olsen heeft een contract tot medio 2026 bij Club Brugge. Hij speelt sinds januari 2022 bij Club Brugge en was sindsdien goed voor 102 officiële wedstrijden, waarin hij 43 keer scoorde en 24 assists gaf. Hij viel zondagmiddag geblesseerd uit tegen Cercle Brugge, maar die blessure lijkt duis geen roet in het eten te gooien.

LEES OOK: 'Feyenoord haalt nieuwe Orkun Kökçü binnen: presentatie is maandag'

Skov Olsen beleefde vorig seizoen een sterk jaar met veertien doelpunten in de Belgische Pro League. Hij maakte ook indruk in de Conference League: mede door zijn vier doelpunten en twee assists reikte Club Brugge tot de halve finale, waarin Fiorentina te sterk was.

LEES OOK: Transfernieuws zorgt voor vreugde en leedvermaak bij Feyenoord-fans richting Ajax

De 24-jarige Skov Olsen is afkomstig uit Denemarken en begon zijn carrière bij FC Nordsjaelland. Na twee jaar verkaste hij naar Bologna, dat hem in januari 2022 verkocht aan Club Brugge voor zo'n 6,4 miljoen euro. Skov Olsen speelde 33 interlands voor Denemarken, waarin hij 8 keer scoorde. Hij zat bij de selectie die in 2021 de halve finale van het EK haalde.

Feyenoord ook concreet voor Bidstrup

De supporters van Feyenoord kunnen zich niet alleen verheugen op de mogelijke komst van Skov Olsen. De Rotterdammers zijn ook concreet voor Mads Bidstrup, die eveneens een ‘recordbedrag’ zou moeten kosten. Bidstrup staat momenteel onder contract bij Red Bull Salzburg. De komst van In-Beom Hwang (Rode Ster Belgrado) wordt waarschijnlijk maandag bevestigd.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wilfred Genee is stomverbaasd door loting van PSV en Feyenoord

De loting van PSV en Feyenoord voor de competitiefase van de Champions League zorgt voor grote verwarring bij Wilfred Genee.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen