Feyenoord loopt op slotdag rechtsbuiten mis, oude bekende mogelijk een optie: 'Niet ondenkbaar'

3 september 2024, 08:46   Bijgewerkt: 3 september 2024, 09:48
Foto: © Imago

Feyenoord liep op de slotdag van de transfermarkt meerdere targets voor de rechtsbuitenpositie mis. Volgens ESPN-verslaggever Sinclair Bischop is het niet uitgesloten dat Alireza Jahanbakhsh weer op de radar komt bij de Rotterdammers. De journalist is namelijk van mening dat de rechtsbuitenpositie van Feyenoord ‘wel kwetsbaar’ is, zeker met het ook op loodzware programma.

De bekerwinnaar van afgelopen seizoen had met Andreas Skov Olsen (Club Brugge), Anders Dreyer (Anderlecht) en Assane Diao (Real Betis) drie kandidaten voor de vacante positie aan de rechterkant. Na het verstrijken van de transferdeadline waren geen van deze deals afgerond. Door ‘problemen aan de kant van de speler’ zou Feyenoord naast de komst van Diao hebben gegrepen. Mogelijk komen de Rotterdammers daarom weer uit bij oude bekende Jahanbakhsh.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Zeer opmerkelijk: Feyenoord meldde zich bij Nederlander die déze zomer al een transfer maakte

"Feyenoord heeft natuurlijk Jahanbakhsh laten gaan. Die heeft nog geen club. Dat zou eventueel, als er echt helemaal niets doorgaat, weer een optie kunnen worden", aldus Bischop in het ESPN-programma De Voetbalkantine: Transfer Deadline Show. "Aan de andere kant is er natuurlijk doorgeselecteerd. Die positie moet nog ingevuld worden. Niet wetende dat het allemaal zo stroef zou verlopen en dat Stengs zwaar geblesseerd zou raken."

Rechtsbuitenpositie Feyenoord kwetsbaar

Bischop meldt wel dat dit nu niet speelt, maar sluit een eventuele poging van Feyenoord niet uit. “Er is wel een streep door de rekening gekomen dat Stengs zwaar geblesseerd is geraakt. Eigenlijk ging Feyenoord er vanuit dat het met Skov Olsen goed zou komen. Dus die positie is wel kwetsbaar. Feyenoord gaat dadelijk een hele reeks zware wedstrijden met de Champions League tegemoet. Dus het is niet ondenkbaar dat eventueel transfervrij nog een optie zou kunnen zijn. Het is niet zo concreet dat dit nu op dit moment speelt."

LEES OOK: Hans Kraay jr. komt met een héél ander geluid over Feyenoord en Justin Bijlow

Lamprou juicht terugkeer Jahanbakhsh bij Feyenoord toe

Kostas Lamprou, die ook te gast was bij het ESPN-programma, was afgelopen seizoen ploeggenoot van Jahanbakhsh en sluit een terugkeer niet uit. “Het zou kunnen”, reageert hij desgevraagd. “Ik heb in juni samen met Ali lang samen getraind. Het liefst wil hij een stap maken. Hij zei: mijn tijd is eigenlijk op bij Feyenoord. Hij is een hele respectvolle jongen. Ik denk dat hij er wel voor open zou staan als Feyenoord opnieuw terugkomt, denk ik persoonlijk. Hij is een hele nette jongen. Ik zou het heel leuk vinden als hij weer bij Feyenoord gaat voetballen. Het is een hele goede voetballer. Op en top prof. Die kan Feyenoord goed gebruiken."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voor Brian Priske springt één tegenstander ertussenuit in de Champions League

De trainer van Feyenoord laat zijn licht schijnen over de Champions League-loting.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Nee die tijd is geweest, ergens kijken als er nog wat te huren valt. te Kloese laat hier toch een steekje vallen vindt ik. Tijdens de transfer rond Stengs had die al bezig moeten zijn met een vervanger, eigenlijk toen Minteh weg ging al.

kib*
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

@goku, ik ben met je eens, Te Kloese wachtte te lang met anticperen. Dat Stengs zwaar geblesseerd raakte kon niemand weten, maar je moet altijd voor een plan B zorgen. Zie Smal voor Hartmann, dat is goed. Maar goed Te Kloese doet ook zijn best om alles in goede banen te leiden, maar hij is ook maar een mens. Misschien een leermoment voor later.

boyke
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Op de eerste plaats moet de dubbelfunctie zo snel mogelijk veranderen dat is de grootse fout van het beleid en dat kan heel simpel opgelost worden. Er is iemand die in de startblokken kan staan en een groot Feyenoord fan is. Dan ten tweede moeten we eens echt Feyenoord worden en geen verhuurbedrijf. Er komen alleen spelers bij die meteen verhuurd worden terwijl belangrijke posities onbemand blijven waar je een heel seizoen op had kunnen inspelen. Slot had het harder aangepakt en dat er vorig jaar al gefaald is geworden door niet de juiste spelers aan te trekken is DtK aan te rekenen en idem dit jaar. Ook de scouting heeft gefaald als die er tenminste nog is want daar merk ik weinig van. Zerrouki kan gewoon niet mee en is bij Prikse ( die in mijn ogen niet de geschikte trainer is voor Feyenoord) geen kwaad doen en blijft hem opstellen. Dat er op de laatste minuten nog een speler over de streep getrokken moet worden is een grote schande. Je moet je huishouding al ruimschoots op orde hebben. Je gaat toch ook geen huis betrekken en er in wonen en dan pas een dak er op bouwen. Het fundament had er allang moeten liggen. Dat is zeer slecht beleid van Feyenoord en heel snel Eenhoor naar binnen halen zodat DtK zich maar met 1 functie kan bemoeien Ze zeggen we eens een ezel stoot zich geen 2 keer aan dezelfde poot nou dat is dus DtK wel gelukt Gefaald vorig jaar en idem dit jaar. Als je de laatste paar dagen nog belangrijke spelers voor je team moet zien binnen te halen dan heb je het hele seizoen door liggen slapen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Jep zoals ik al eerder zei huren bij een club waar 1 op de bankzit met 50-50 salaris als je naar de 3 miljoen wilt gaan voor een jaar huren heb je best een leuke vleugelspeler . Het doel moet elk jaar plek 1 of 2 en champions league zijn wat het ook moet kosten.

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Wat een top TD is die Te Kloese toch hè Rudolfje ?

Sticks
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met z'n rolex. 🤣🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen