'Feyenoord haalt nieuwe Orkun Kökçü binnen: presentatie is maandag'

1 september 2024, 12:50
Foto: © Imago

In-Beom Hwang is op weg naar Feyenoord. Volgens Voetbal International worden zondag de onderhandelingen met Rode Ster Belgrado afgerond over de middenvelder. Op 1908.nl wordt al gesproken van een akkoord en het inplannen van de medische keuring. De presentatie zou maandag plaatsvinden.

Hwang wordt gezien als een speler die het vertrek van Mats Wieffer naar Brighton & Hove Albion op kan vangen. Behalve Hwang was ook Mads Bidstrup van Red Bull Salzburg in beeld, maar het is de vraag of zijn komst nu nog realistisch is. Eerder had Feyenoord interesse in Boubacar Traoré als vervanger van Wieffer, maar de controleur van Wolverhampton Wanderers raakte woensdagavond ernstig geblesseerd.

Artikel gaat verder onder video

Hwang, goed voor zestig interlands namens Zuid-Korea, speelde in zijn loopbaan voor Daejeon Citizen in Zuid-Korea, Vancouver Whitecaps (Canada), Rubin Kazan (Rusland), FC Seoul (Zuid-Korea), Olympiakos (Griekenland) en sinds vorig jaar voor Rode Ster Belgrado. Hij kwam voor circa vijf miljoen euro over van Rubin Kazan en maakte in Servië indruk op het middenveld.

© Imago

In het huidige seizoen was Hwang in zeven officiële wedstrijden - vijf in de competitie en twee in de voorronde van de Champions League - goed voor vijf assists. Met Rode Ster bereikte hij ten koste van Bodø/Glimt de competitiefase van de Champions League. De Servische club werd gekoppeld aan onder meer PSV, maar Hwang zal het dus vooral in de Eredivisie opnemen tegen de Eindhovenaren.

‘Hwang wordt vergeleken met Kökçü’

Hwang, die volgens 1908.nl intern bij Feyenoord ‘erg wordt vergeleken’ met Orkun Kökçü, werd overigens ook in verband gebracht met Ajax. Hij zelf was donderdagavond opvallend emotioneel na de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen FK Bodø/Glimt. De middenvelder liep in zijn eentje een ereronde over de sintelbaan om de supporters van Rode Ster Belgrado te bedanken en gaf zijn tranen daarbij de vrije loop.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 René van der Gijp weet hoeveel punten Feyenoord in de Champions League gaat halen

Voormalig aanvaller René van der Gijp voorspelt hoeveel punten Feyenoord pakt in de competitiefase van de Champions League.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

RWBY
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Oke! Welkom bij de ploeg van 🔴⚪⚫ Hwang! 👏

kib*
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Leuk voor Feyenoord dat hij binnen is. Koreanen zijn echte kerels.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

koreanen zijn echte kerels... uh ok belangrijk om te weten briesjuh kibbeling Hendriks

Sticks
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Heel opmerkzaam. Top info. Ik word er blij van.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Het leuke jurgen is dat hij zelf als 1e reageert en gaat janken als hij er dadelijk niet meer uit komt. En dan zegt haat zus en zo . Dat je uitlokt prima ,maar dan gaan janken als mensen wat terug zeggen dan ben je een echte koreaan🤣🤣🤣

kib*
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

@jurgen, er mankeert iets aan je wereldbeeld. Een Koreaan leeft in een land van voortdurende dreiging van een oorlog (eerder al in de vijftiger jaren, maar dit zal je wel niet meegekregen hebben), daarom is een mannelijke Koreaan een echte kerel. Son van The Spurs offerde zijn vakantie op en ging naar Korea terug om zijn dienstplicht te vervullen, jij speelt alleen van die oorlog-games in je kleine flatje in je woonplaats, dus. Vervolgens dit: iedereen heeft een eigen mening en ik ook en als ik vind dat Feyenoord in mijn ogen een gewone middelmatige club is dan schrijf ik het ook, het zal mij een zorg zijn en als je er niet tegen kan soit. Je moet vooral niet denken dat iedereen jou naar de mond gaat praten of stroop om je mond smeert. Ik zie dat je ook al lid van de Familie Triest van zielig mannetje/vrouwtje gtsb bent geworden, ik had jou hoger ingeschat. Mijn accountnaam is kib* en geen kibbeling, ik noem jou ook geen Jurkje of Transgendertje toch, dus voortaan netjes blijven, tenzij jij onze sfeer op deze toer wilt houden, prima. Ook heb ik niks te maken met veel accounts zoals hier wordt gesuggereerd, maar ja als jij door complotdenken overwonnen wordt, jammer. Voor de rest no hard feelings Jurgen het ga je goed en veel plezier van die echte kerel en je club.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

kibbeling kibbeling kibbeling ik lees bla bla bla bla je bent een personage uit het zielige hoofd van BRIESJUH STICKS Hendriks is wel bizar dat je denkt dat je een echt persoon bent . Je gelooft duidelijk in jezelf. vergeet niet likes op je onzin te zetten en die van je andere account BRIESJUH STICKS hendriks ook .

Sticks
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Transgendertje kan echt niet, misschien is Jurgen het wel dat zou zomaar kunnen, je weet het niet, mensen maken allerlei keuzes tegenwoordig. Kan niet in de huidige LGBTQ+ problemathiek / discussie joh. Die mensen hebben vaak flinke stress en leven in verwarring. Dat is al moeilijk genoeg.

FCJel
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hiermee geef je echt weg dat je Krotje bent. Ellenlange verhalen zonder kop midden en staart, ergens aangeven dat je de jaren 50 en 60 meegemaakt hebt, een hele gekke generaliserende opmerking, en als klap op de vuurpijl een opmerking over complotdenken.

kib*
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

@Duidelijk Jurkje, ga zo maar door met je beperkt denken over briesjuh hendriks enz., ik dacht het al, beperkt. Dag Jurkje, ik mag van Sticks geen Transgendertje zeggen dus het wordt voortaan Jurkje.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

kibbeling kibbeling je mag van jezelf geen transgender zeggen????? geef je jezelf nog meer beperkingen op ???? het is wonder dat de moderators hier jullie suffe accounts online laten ... alleen maar onzin troep roepen hier en andere mensen die voor het eerst iets posten kleineren . En dan gek vinden dat iedereen een hekel aan je hebt ..

kib*
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

@Jurkje, je blijft in complotdenken, wie ben ik ook weer Briesjuh Hendriks. Je blijft dom en zeer beperkt, echte complotdenkertje niet eens een complotdenker, gewoon een complotdenkertje. Mooi dat ik jouw dominante karakter op de proef stelde hè Jurkje. Word je onrustig van, mooi. Wie geeft ontvangt ook zei een leraar mij ooit, klopt.

kib*
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

@FCJel, jouw algemene ontwikkeling overstijgt de brugklas niet eens. Google of ga naar de bibliotheek en zoek op de Koreaanse Oorlog of zoek iets over Het Plakkaat van Verlatinghe van enkele eeuwen geleden of over de geschiedenis van je club Feyenoord dan leer je nog wat over het een of ander. Waar schrijf ik dat ik de jaren 50 of 60 meegemaakt heb ? Die speler Son ging vorig jaar naar Korea terug voor zijn dienstplicht, de jaren 50 en 60 ? Jouw denken wordt alleen maar door Feyenoord beheerst. Who the hell is krotje, weer een fantasie-uitloper van je ? Ik ben niet de enige met ellenlange verhalen hier, maar ja jouw observatievermogen gaat de brugklas niet te boven. Als je laaggeletterd bent dan zie je inderdaad noch kop noch staart in een stuk, neem je niet kwalijk. Doe de groeten aan je krotjenor.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

kibbeling kibbeling net als je alter ego briesjuh sticks hendriks ben je in het nauw en ga je alleen nog maar domme lange teksten schrijven die niemand wat interesseert we lezen allemaal bla bla bla bla ik ben een ezel punt niks meer.

Hurricane.
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Zal wel snel geblesseerd zijn. Feyenoord en nieuwe spelers er is altijd wat. Ik hoop maar dat ik ongelijk heb.

RWBY
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

@Hurricane Op basis waarvan?

Hurricane.
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Nieuwe spelers van Feyenoord moeten altijd een jaar wennen.zijn of raken geblesseerd. Bueno ligt er ook al uit. En zo zijn er nog wel meer blessures. Spelers waar je geen hol aan hebt raken nooit geblesseerd zerrouki bijvoorbeeld. Timber lag er ook meteen uit toen hij kwam. Stengs ook regelmatig. Smal ook. Bullaude moest aan het gras wennen. Ook zoiets. Dat hebben ze nergens hoor alleen bij ons. Kijk de seizoenen er maar op na. Nieuwkoop vorig seizoen eerste wedstrijd meteen eruit. En zo zijn er nog veel meer helaas.

Hurricane.
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Schollen even naar boven RWBY. Geschiedenis herhaalt zich. Feyenoord wilde Skov Olsen contracteren. En wat denk je ja hoor geblesseerd. Die speler van Woverhamton Traore wilde ze ook halen wat denk je. Geblesseerd. En dat is altijd zo.

RWBY
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

@Hurricane Zal best, elke speler komt altijd snel terug.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen