Update: 'Feyenoord moet eigen transferrecord breken voor komst Dreyer'

2 september 2024, 18:46
Foto: © Imago

Feyenoord hoopt zich na het mislopen van Andreas Skov Olsen te versterken met Anders Dreyer, zo weet 1908.nl. De 26-jarige Deense buitenspeler moet overkomen van het Belgische RSC Anderlecht, waar hij nog een contract tot medio 2027 heeft.

Feyenoord deed in de afgelopen dagen een recordbod op Skov Olsen van Club Brugge, maar de verwachting is dat de Rotterdammers een lagere transfersom hoeven te betalen om Dreyer over te nemen. Het is vooralsnog niet bekend om wat voor bedragen een eventuele transfer gaat.  

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: 'Dit recordbedrag had Feyenoord over voor de komst van Skov Olsen'

Dreyer heeft ook een verleden in de Eredivisie. De Deen speelde één seizoen in Nederland, op huurbasis bij sc Heerenveen. In dat jaar maakte de linkspoot slechts één doelpunt in twaalf wedstrijden. Na zijn vertrek uit Friesland leefde Dreyer op. De 26-jarige aanvaller maakte een goede indruk bij FC Midtjylland en Rubin Kazan.

Afgelopen jaar was de Deen een van de uitblinkers in de Belgische Pro League. In dienst van Anderlecht maakte Dreyer negentien doelpunten in 37 duels. Dit jaar staat de teller na vijf wedstrijden nog op nul goals.

Update 18.46 uur: Feyenoord moet diep in de buidel tasten voor Dreyer

Als Feyenoord de komst van Dreyer wil realiseren, zullen de Rotterdammers het eigen transferrecord moeten breken. Anderlecht verlangt namelijk een bedrag van minstens tien miljoen euro voor de Deen, zo weet Het Laatste Nieuws. De krant schrijft dat Feyenoord om 18.37 uur nog geen bod had ingediend in Brussel.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 René van der Gijp weet hoeveel punten Feyenoord in de Champions League gaat halen

Voormalig aanvaller René van der Gijp voorspelt hoeveel punten Feyenoord pakt in de competitiefase van de Champions League.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

En zo dadelijk verschijnen zijn data. Anders Dreyer, bekende van Priske, gaat Brian Ten Hag achterna ? Gaat het Feyenoord-DNA Deens worden ? Skiv Olsen, de assistenten, Eriksen.

Sticks
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Is het Feyenoord geeft niet op of Feyenoord is in de paniek geschoten want nu gaan ze toch gewoon de ene na de andere uitproberen of ze interesse hebben. Op meerdere paarden wedden noemen ze dat dan...ja ja........

Goku
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Waar staat dat het een bekende van Priske is? Nog een feitje voor je, de assistenten komen uit Denemarken ,Zweden en Nederland . Je begint heel langzaam op Sticks/Storm/KC of Copa/Beukie/Krotje te lijken, iets roepen zonder de feiten te checken.

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hebbie spuit 11 vanuit zijn zolderkamertje ook weer. Hoe vaak heeft PSV door moeten schakelen naar een verdediger? Maar dat was vooruitkijken of niet Stumpertje

Sticks
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Het gaat totaal niet over Psv of wie dan ook en je komt toch ietwat gefrustreerd over moet ik zeggen Goku / Hurrikeen / gtsb / Rudi of wie dan ook met de multiple accountjes. Ordinair ook dat gescheld zo gaan we niet met elkaar om is mijn motto en de feiten doen er niet zo toe het zijn maar meninkjes van een hoopje reageerders maak je niet zo druk.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

KingCrimson heeft gewoon een beetje hekel aan Feyenoord. Wordt weer een zwaar seizoen voor je jochie.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Och stickie of te wel robbie o uit oosterhout probeert het weer . Gaat je niet lukken kerel De accounts die jij noemt zijn, buiten feyenoordfan zijn ,totaal anders . De accounts die wij noemen zijn 2 druppels water . Maar prima joh zet je zelf nog meer voor lul dan je al bent 🤣🤣🤣

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Kibbig brian ten hag ?. Welke andere deen hebben we dan joh in de selectie stumperd . Verder zijn de assistenten niet allemaal deens ik geloof zelfs maar1

Sticks
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Je komt nogal gefrustreerd over gtsb / gokje / rudi of wie dan ook en ik ken geen robbie behalve robbie williams leuke muziek joh dagelijkse kost hier, word je vrolijk van. Doei.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

@sticks Het artikel hoeft niet over een bepaalde club te gaan, om er een vergelijking mee te maken. Dat kan namelijk ter ondersteuning van een argument. Je gebruikt zelf ook regelmatig een vergelijking met een club waar het artikel niet over gaat. Als dat voor jou oké is om te doen, moet een ander dat ook mogen toch? Daarnaast zie ik dit zeker niet als een paniek aankoop. Elke club heeft een lijstje met spelers. Als de bovenste op de lijst niet haalbaar blijkt, schakel je door naar de volgende. Het zou eigenlijk pas slecht zijn als een club niet een lijstje heeft met meerdere opties. Juist de 'weddenschappen' naar meerdere 'paarden' mogelijk houden. Zo'n lijstje bevat dan meerdere spelers die een versterking zouden zijn op het huidige team. Dat kan dus ook in dit geval zo zijn.

Sticks
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Jeetje zeg, wat ben je serieus. Frappant trouwens dat je andere mensen niet aanspreekt op hun gemiauw en gedoe maar mij er even uitpikt. Zo zie je maar dat iedereen zijn voorkeuren heeft. Ach dat is leuk voor de variatie.

kib*
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ok goku, sorry dat je zo overgevoelig reageert over die assistenten, loop achter de nieuwsgaring over Priske, misschien niet interessant genoeg voor mij. Ik dacht gelezen te hebben dat hij zijn Deense assistenten meenam en John de Wolf er bij. Ik denk dat je die hele rij namen te kort doet, omdat ik een fout heb gemaakt, lullig voor hen, zijn er zo veel dan die hun huiswerk niet goed maken ? Jij niet hè. Ik las ergens hier of bij een andere site dat Priske en Dreyer elkaar al kenden van de Jupiler Pro League misschien ? Ik kom wel er achter.

Sticks
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Dreyer hebben ze al naast zich neergelegd. Zal wel te duur zijn. Nu gaan ze opeens weer achter ene Diao aanhollen. De laatste-dag-transfer-soap is het aan het worden daar.

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

gtsbrudolfhurricaneetc., ik heb goku al mijn excuses aangeboden voor mijn fout, maar ik doe het niet bij jou. Waarom ? Omdat ik een hekel aan complotdenkers als jij heb met dat gezeur over accounts. Wie en wat is Tobbie O, graag achternaam.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

@sticks Ik ben een groot liefhebber van mooie voetbaldiscussies met inhoudelijke argumenten. Vandaar mijn onderbouwde reactie naar jouw bericht over de vermeende paniek en het wedden op meerdere paarden. Ik heb zo'n beetje iedereen die hier provocerende reacties plaats al eens aangesproken in de hoop dat het kon veranderen in een mooie, met objectieve en onderbouwde argumenten. Helaas bleek dit bij velen niet mogelijk. Bij sommige resulteerde dit in een ban van de website. Wanneer het zinloos bleek om het te sturen naar een mooie discussie, besloot ik er geen energie aan te besteden. Ik heb ze dus wel degelijk in het verleden al aangesproken en pik jou er niet perse uit. Hoop dat ik dat gevoel hiermee bij je weg kan nemen. Ik hoopte eigenlijk dat ik met jou nog gewoon een mooie, objectieve en onderbouwde voetbaldiscussie kan voeren. Voor mij is dat een mooi onderdeel van het voetbal. Met elkaar er over praten op een respectvolle manier, luisteren naar wat een ander zegt en wat de argumenten zijn, daar over nadenken en het gesprek mee voortzetten. Kunnen wij dat (nog), of denk je dat dit er niet in zit?

Sticks
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Ik ben ten alle tijden bereid om je buiten dit "forum" te ontmoeten op een gezellig terrasje om onder het genot van een koud biertje wat over voetbal te kletsen. Ook over andere zaken, maakt mij niet uit.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

@Sticks, haha, dat klinken absoluut als mooie omstandigheden voor een voetbaldiscussie. Wellicht komen we elkaar onbewuusr ooit tegen en kunnen we mooie gesprekken voeren. Kunnen we het tot die tijd, in iedergeval onderling, ook via dit 'forum' doen? Vast een stuk gezelliger dan moddergooien :)

Sticks
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Onderling kan dat zeer zeker.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Leuk! Kijk er naar uit! :)

Goku
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Is gelijk aan Olsen, heeft alleen niet zo geweldige seizoen start

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen