Feyenoord-fans zien iets opvallends aan Justin Bijlow: ‘Dat zegt genoeg…’

14 september 2024, 22:14   Bijgewerkt: 14 september 2024, 22:20
Foto: © Imago

Justin Bijlow heeft na afloop van de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord (2-2) de aandacht naar zich toegetrokken. Tijdens de veldbespreking van Brian Priske leek de tweede doelman van de Rotterdammers te dagdromen, wat zorgt voor reacties op X.

Na een wedstrijd van Feyenoord houdt Priske een toespraak op het veld. De trainer is van mening dat hij zijn ploeg op die manier beter kan bereiken. Fans van de Rotterdammers ergeren zich groen en geel aan de manier van werken van Priske en uitten op X grote onvrede.

LEES OOK: ESPN-camera's schakelen snel naar Feyenoord-reserve in minuut 66

Artikel gaat verder onder video

ESPN bracht de zogeheten ‘scrum’ in beeld, waarna supporters plots de aandacht vestigden op Bijlow. Terwijl Priske zijn ploeg probeerde toe te spreken, leek de doelman wat afwezig te zijn. “Het gezicht van Bijlow spreekt boekdelen. Kap met die rare groepsknuffel”, reageert een fan op X. Meerdere Rotterdammers keken tijdens het moment naar Bijlow.

LEES OOK: Priske sluit daags voor duel met FC Groningen wijziging in Feyenoord-opstelling uit

Bijlow moet het dit seizoen doen met een plek op de reservebank. Timon Wellenreuther krijgt vooralsnog de voorkeur boven het kind van de club. In de transferperiode leek het erop dat Bijlow zijn loopbaan zou gaan voortzetten bij Southampton, maar die overgang ketste op het laatste moment nog af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Brian Priske is niet blij en bijt van zich af na vraag van Valentijn Driessen

Feyenoord-trainer Brian Priske is niet gediend van enkele reacties naar aanleiding van de wissel van Quinten Timber in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

© ESPN

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Het spijt me als mede een Feyenoord fan hoe die Priske op een kleutelachtige manier omgaat na de wedstrijd met in een klein rond kringentje vangen we wel puntjes. Wat een kleinkinderachtige trainer zeg, die moet je al meteen op het matje roepen. Je hebt met profvoetballers te maken en niet met kleuters. Dan dat Bijlow er zo bijloopt kan ik me wel indenken. Is Timon Wellenreuther dan zoveel beter??? Hij maakte nogal wat foutjes en wisselt dat af met een paar goede eruit te halen maar sorry dat ik het moet zeggen bij het 2e doelpunt stond meneer toch weer verkeerd opgesteld en kon hij zien hoe de bal aankwam. Een goede lijnkeeper maar qua uitkomen e.d. is hij zeer zwak. Dat wil niet zeggen hoe Priske met de groep omgaat. Priske zet Feyenoord over heel de wereld zwaar voor schut met zijn wijze van coachen en kringetje en dat na een wedstrijd die je in je zak had en weg geeft zijn spelers teleurgesteld en ga je toch niet zoiets kinderachtigs doen. Wat in 3 jaar tijd is opgebouwd wordt door Priske in 2 maanden geheel afgebroken. Is er geen betere trainer te vinden op de aarde dan deze Priske??? Kunnen wel zeggen mis Zerrouki. Hoe durf je dat te zeggen Priske, die vorig seizoen totaal geen rol van betekenis speelde en meneer vind dat een groot gemis. De scouting heeft weer zitten slapen als die er tenminste is of Ten Kloese moet alles zelf uitmaken maar ook die hebben gefaald door spelers te halen die eerst een half jaar moeten wennen of nog geblesseerd zijn. Kijk eerst eens in eigen land. Een spits van Excelsior die gaat naar AZ en scoort daar wel terwijl de spitsen van Feyenoord al 2 jaar niet scoren. Je hebt ruim zat de tijd gehad en in de laatste minuten van de transfer wil je nog even zaken doen om 2 belangrijke steunpilaren te willen vervangen.

RWBY
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

@boyke Je hoeft je niet te verontschuldigen en niet elke Feyenoorder deelt jou mening. Ik volg de club al zo lang dat ik veel erger dingen heb mee gemaakt. Als we de wedstrijd tegen Groningen hadden gewonnen was een heel ander verhaal geweest. Dus paniek om niets.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Met je eens rwby. Ga ook met alle vertrouwen donderdag en zondag naar de kuip . Donderdag is moeilijk maar al veel rare avonden meegemaakt in de kuip . En zondag zijn we alweer een week verder met deze selectie

RWBY
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

@gtsb 2.0 Juist! Tegen Leverkusen donderdag zal het een zware avond worden, maar zondag tegen NAC thuis moet het echt kunnen. ik hoop dat ze een volwaardig team hebben.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen