Feyenoord brengt gigantisch bod uit op Mads Bidstrup en 'loopt tegen muur op'

1 september 2024, 21:39   Bijgewerkt: 1 september 2024, 22:34
Foto: © Imago

Red Bull Salzburg heeft meerdere biedingen van Feyenoord op de Deense middenvelder Mads Bidstrup afgeslagen, zo weet Bold. De biedingen zouden inmiddels van 'dubbele cijfers' zijn, ofwel meer dan tien miljoen euro, maar daarmee weet Feyenoord de Oostenrijkse topclub nog niet te overtuigen.

Salzburg versterkte zich vrijdag met Stefan Bajcetic, die wordt gehuurd van Liverpool en op dezelfde positie speelt als Bidstrup, maar desondanks vangt Feyenoord nog bot. “Red Bull Salzburg heeft Bidstrup hoog zitten en wil hem behouden”, zo klinkt het in Denemarken. “Feyenoord loopt dus tegen een muur aan, maar dat betekent niet per definitie dat het een onmogelijke opgave is.”

'Feyenoord vergeet Bidstrup'

Artikel gaat verder onder video

Volgens Voetbal International is Bidstrup inmiddels echter geen doelwit meer voor Feyenoord. "De Rotterdammers vinden de kwaliteiten van Bidstrup niet stroken met de vraagprijs", zo schrijft clubwatcher Martijn Krabbendam.

De 23-jarige Bidstrup speelde in de jeugdopleidingen van IF Brøndby, FC Kopenhagen en RB Leipzig. Hij verkaste in 2020 naar Brentford en speelde acht competitieduels voor die club: vier in de Championship (2020/21) en vier in de Premier League (2021/22). Brentford verhuurde Bidstrup tussen januari 2022 en het einde van 2022/23 aan FC Nordsjaelland, waarna hij in de zomer van 2023 werd verkocht aan Red Bull Salzbiurg. Voor die club kwam hij tot 45 officiële wedstrijden, waarin hij 3 keer scoorde en 2 assists gaf.

Feyenoord zeer actief op de transfermarkt

In ieder geval is duidelijk dat Feyenoord druk bezig is in de slotfase van de transfermarkt. De Rotterdammers bevestigen vermoedelijk maandag de komst van In-Beom Hwang. Bovendien zou een recordbod zijn uitgebracht op Club Brugge-aanvaller Andreas Skov Olsen en is Feyenoord concreet voor OGC Nice-rechtsback Jordan Lotomba. Ook wordt Feyenoord in verband gebracht met Diyor Kholmatov, een 22-jarige aanvallende middenvelder van het Oezbeekse Pakhtakor FC, die goed was voor vijf interlands namens Oezbekistan.

Zaterdagavond bevestigde Feyenoord de komst van keeper Plamen Andreev: hij komt over van Levski Sofia. Ook Anis Hadj Moussa, Jayland Mitchell, Chris-Kévin Nadje, Devin Haen, Gijs Smal, Julián Carranza, Ibrahim Osman, Hugo Bueno en Facundo González (huurbasis) werden al naar De Kuip gehaald. Daartegenover staat het vertrek van Mats Wieffer, Lutsharel Geertruida, Marcus Pedersen, Ramon Hendriks, Lennard Hartjes, Thijs Jansen, Alireza Jahanbakhsh en Kostas Lamprou, terwijl negen spelers op huurbasis werden weggestuurd.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Noa Lang reageert via Instagram op transfer Geertruida naar RB Leipzig

PSV-aanvaller Noa Lang reageert op de transfer van Lutsharel Geertruida, die van Feyenoord naar RB Leipzig is gegaan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

als je dan toch de dubbele cijfers ingaat heb je meer keuzes toch.... als ze niet willen doorschakelen er is altijd wel ergens een versterking desnoods bankzitter huren van chelsea ofzo met 50-50 salaris

Copa
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Zo gaat het. Clubs weten dat je veel hebt ontvangen voor je spelers, als jij nu bij ze aanklopt moet je ook (veel) meer gaan betalen. De kunst is je poot stijf te houden. Kijken wie meer guts heeft.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

@copa daar zit zeker wat in ja . Maar goed lijkt me dat achter de schermen er wel andere alternatieven zijn die niet de media halen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Als hij niet doorgaat zal te kloese wel nog een op het lijstje hebben

Voetbal11tal
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Waarom wacht feyenoord tot de laatste dag? Nu neem je zo groot risico, als het niet doorgaat, dan kun je niemand meer halen.

RWBY
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

@Voetbal11tal Omdat ze spelers van een hoog niveau willen halen, bijvoorbeeld uit Engeland of Frankrijk.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Dan maar huren als de transfer tijd erop is. ook niet erg. spaar je tenminste geld uit voor vlg seizoen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen